Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Cardano доминира в надпреварата за награди на Blockchain Life Forum

Cardano доминира в...
Cardano доминира в надпреварата за награди на Blockchain Life Forum

Cardano (ADA) се очертава като водещ претендент за наградата Top Layer-1 Network Award на Blockchain Life Forum

Във вълнуващото натрупване на дългоочаквания Blockchain Life Forum в Дубай, Cardano (ADA) се издигна напред в надпреварата за спечелване на желаната титла за най-добра мрежа от ниво 1 (L1). С впечатляващ брой от 2015 гласа, регистрирани в негова полза, както се разкрива от официалния портал за гласуване на събитието, Cardano стои високо на върха на тази ожесточена арена.

Забележително е, че завладяващата преднина на Cardano го поставя в лиги пред мощни компании в индустрията като Ethereum (ETH) и Solana (SOL), които са събрали съответно едва 484 и 161 гласа по време на този доклад.

Предвидено е фазата на публично гласуване да продължи още десет дни, след което мрежата с най-голям брой гласове ще бъде коронясана за победител, поставяйки началото на нова ера на признание и престиж.

Виден член на общността на Cardano подчерта, че осигуряването на тази престижна награда ще даде значителен тласък на видимостта за екосистемата и нейния роден токен ADA, подчертавайки ключовата роля, която подобни признания играят при оформянето на пазарните настроения и доверието на инвеститорите.

Силният Биткойн доминира на пазара

Наистина, перспективата за спечелване на наградата идва в решаващ момент за ADA, която наскоро се сблъска с разказ за слабо представяне на пазара на криптовалута. Въпреки период на широко разпространени печалби сред водещите активи, ADA регистрира скромен спад от 3,41% според данни от CoinMarketCap. Нещо повече, нейните печалби от началото на годината (от началото на годината) възлизат на сравнително скромните 6,6%, което подчертава предизвикателствата, пред които е изправена при утвърждаването на пазарното си господство.

По-задълбочен анализ на представянето на ADA разкрива тревожна тенденция, като процентът на общото предлагане на ADA в печалба намалява от 82% на 76% през последните две седмици, както е посочено от прозрения от данните на Santiment. Тази ерозия на рентабилността не остана незабелязана, като китовете демонстрираха забележима промяна в настроенията, както се вижда от значително намаляване на броя на портфейлите, съдържащи между 1000–100 000 монети, което предполага склонност към продажба.

Технически анализ и прогноза за цените

Задълбочаването в техническите индикатори на ADA дава допълнителна представа за нейната траектория в следващите сесии. Индексът на относителната сила (RSI), който в момента се движи под неутралната линия от 50, подчертава несигурния баланс между бичи и мечи сили. Решителен пробив над прага от 60 може да насърчи оптимистите търговци и потенциално да катализира възобновяване на цената на ADA.

Въпреки това, предпазливостта е оправдана, тъй като балансовият обем (OBV) показва отрицателна дивергенция с ценовото действие, което сигнализира за потенциална загуба на възходящ импулс на хоризонта. Освен това дивергенцията на подвижната средна конвергенция (MACD) се люлее опасно близо до падане под сигналната линия, развитие, което може да ускори допълнителен спад в ценовата траектория на ADA.

В обобщение, докато изкачването на Cardano до първа позиция в надпреварата за награда за най-добра мрежа от ниво 1 вдъхва чувство на оптимизъм в екосистемата, предизвикателствата продължават да съществуват на фронта на цените. Докато участниците на пазара очакват резултата от процеса на гласуване на Blockchain Life Forum, всички очи остават твърдо приковани към представянето на ADA, с надеждите за възходящ катализатор, който да поднови възходящата му траектория.

Публикацията на Николай Кръстев: "Cardano доминира в надпреварата за награди на Blockchain Life Forum" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Биткойн: Стратеги...
Биткойн: Стратегически пазарни прозрения

Скорошният ръст на Биткойн на фона на стратегически пазарни движения Биткойн (BTC) демонстрира забележителен ръст в представянето на пазара,...

Биткойн е изправе...
Биткойн е изправен пред натиск при подкрепа от близо $60 000

Биткойнът се бори за $60 000: Институционално влияние и краят на „опасната зона“ Биткойн (BTC) се сблъска с натиск надолу, тъй...

Анализ и прогнози...
Анализ и прогнози за цените на Polkadot (DOT) и Bitcoin (BTC)

Анализиране на прозренията на Capo: Прогнози за цените на Polkadot (DOT) и Bitcoin (BTC) В нестабилния свят на криптовалутите, прозрения от...

Cardano (ADA) виж...
Cardano (ADA) вижда съживяване на фона на пазарната волатилност

Cardano (ADA) се покачва на фона на пазарна турбуленция: Надстройката „Alonzo“ предизвиква оптимизъм В месец, белязан от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!