Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Crypto Expert прогнозира повече печалби за Avalanche, преразглежда прогнозите за Litecoin и Altcoin

Крипто анализаторът предвижда бичи импулс за Avalanche (AVAX) и предоставя информация за движението на цените на Zilliqa (ZIL) и Litecoin (LTC).

В скорошна актуализация, видният крипто стратег Михаел ван де Попе сподели своята оптимистична перспектива за няколко криптовалути. Според ван де Попе, Avalanche (AVAX), силен конкурент на Ethereum (ETH), изглежда се подготвя за значително възходящо движение. След като за кратко надмина нивото на съпротива от $14, AVAX показва възходящи признаци, както беше посочено от ван де Попе на неговите 660 000 последователи в Twitter.

Ван де Попе вярва, че Avalanche може да изпита период на охлаждане, преди да започне следващия си етап. Той изрази ентусиазъм относно пробива на AVAX на предишни върхове, което предполага, че е вероятен период на консолидация. По отношение на потенциалните възможности за закупуване, той подчерта ценовия диапазон между $12,70 и $12,95, с цел към $16.

Към момента на писане AVAX в момента се търгува на $13,33, което сигнализира за благоприятна позиция за потенциални инвеститори.

Преминавайки към Zilliqa (ZIL), блокчейн платформа, фокусирана върху корпоративни решения, ван де Попе предвижда потенциално оттегляне до около $0,018. Въпреки впечатляващото рали на ZIL от 60% в рамките на един месец, той подчерта необходимостта да се изчакат ниски цени и да се проучи допълнително, преди да се обмислят дълги позиции.

Crypto Expert дава шокираща прогноза за процеса на халвинга на litecoin

В момента ZIL се оценява на $0,019, което предоставя възможност на инвеститорите да следят за потенциални благоприятни входни точки.

По отношение на Litecoin (LTC), популярна мрежа за peer-to-peer плащания, ван де Попе подчерта значението на оставането над 200-седмичната експоненциална пълзяща средна (EMA) за шансовете на LTC да се събере преди предстоящото събитие за халвинг през август. Ако LTC успее да запази позицията си над 200-седмичната EMA, това може да проправи пътя за продължаващ растеж.

Ван де Попе заяви: „В момента тестваме отново 200-седмичната EMA и е от решаващо значение да задържим това ниво, ако искаме Litecoin да преследва допълнителни печалби преди събитието за халвинга.“

Към последната актуализация Litecoin (LTC) в момента се търгува на цена от $93,86, което е малко под 200-седмичната експоненциална пълзяща средна (EMA), възлизаща на приблизително $95,50. Това ценово ниво има значение, тъй като служи като решаващ индикатор за ценовата траектория на LTC.

200-седмичната EMA е широко наблюдаван технически индикатор, използван от търговците за оценка на дългосрочната тенденция и потенциалните нива на подкрепа или съпротива. В случая с Litecoin, оставането над тази пълзяща средна е от съществено значение за поддържане на положителен импулс и потенциално проправяне на пътя за по-нататъшно поскъпване на цената.

Тези прозрения от ван де Попе предлагат ценни перспективи за потенциалните движения на Avalanche (AVAX), Zilliqa (ZIL) и Litecoin (LTC), като дават възможност на инвеститорите да вземат информирани решения на динамичния крипто пазар.

Публикацията на Наталия Иванова: "Crypto Expert прогнозира повече печалби за Avalanche, преразглежда прогнозите за Litecoin и Altcoin" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!