Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Дългосрочни инвестиции в криптовалути: Защо Dash (DASH) е привлекателен актив

Нашите експерти анализираха пазара на криптовалута и посочиха доходоносни активи за дългосрочни инвестиции

Нито фондовият пазар, още по-малко пазарът на криптовалута, може да расте, когато ликвидността се изтегли от системата. От тази седмица Министерството на финансите на САЩ започна да тегли ликвидност. А Федералният резерв на САЩ (Фед) продължава да изчиства баланса като част от QT (количествено намаляване).

Когато Министерството на финансите на САЩ вдигне тавана на публичния дълг. Тогава правителството може да заема повече пари на финансовите пазари, за да покрие своите разходи. В резултат на това се увеличава обемът на държавните облигации. И други дългови инструменти, емитирани от Министерството на финансите.

Федералният резерв на САЩ (Фед) изчиства своя баланс чрез провеждане на операции на открития пазар. Това означава. Че Фед продава финансови активи, предимно държавни облигации и обезпечени с ипотека ценни книжа.

Оказва се, че ликвидността на пазарите намалява. А това означава, че активи като акции и криптовалути просто няма върху какво да растат. Добавете към това и негативните новини, свързани с борбата на SEC срещу криптовалутите. И също така си отговорете на въпроса след това: „С какво трябва да расте крипто пазарът в момента?“

Така че най-доброто нещо, което един крипто инвеститор може да направи, е да купи Stablecoin и да изчака по-интересни точки за влизане на пазара. Също толкова важно е да следите отблизо по-нататъшните действия на Фед и Министерството на финансите на САЩ.

Допълнителна идея за дългосрочни инвестиции

Всичко по-горе предоставя отлични възможности за дългосрочни покупки на ценени от времето активи като Dash (DASH).

Статия: Ще ви помогне да разберете намаляването на производството на Dash (DASH)!

Dash е децентрализирана платежна система с поддръжка за частни и бързи транзакции. Dash е модифициран форк на Биткойн. И използва както копаене, така и подреждане, за да издава нови монети.

За разлика от популярните „мемкойни“ и откровените измамни токени. Криптовалутата Dash съществува от 2014 г. И нейните разработчици никога не са били хващани в подозрителна дейност. И за разлика от по-голямата част от монетите на пазара. Dash, съдейки по неговите показатели, има истинско децентрализирано управление. Например само 15% от съществуващите токени се държат от 100-те най-добри притежатели. Но основната причина да купите тази монета се разкрива чрез технически анализ (диаграма).

графика

Монетата проби исторически силна блокова поръчка за поддръжка. И това не позволи на цената да падне по-ниско повече от пет години.

Блокът на поръчките в търговията е групиран набор от поръчки за покупка или продажба в определен ценови диапазон. Тоест, това е област, в която голяма част от участниците на пазара се интересуват от покупка или продажба на актив.

Под тази подкрепа се натрупа голямо количество ликвидност и цената я последва. Целият спад се случва при много нисък обем и индикатори за свръхпродаденост.

Нашите експерти казват, че цената вероятно ще се движи под тази зона на подкрепа за няколко месеца. За да разклатите всички дългосрочни притежатели на монетата. И тогава ще пробие дългосрочния низходящ тренд (зелена линия) и ценовия максимум от 2021 г. Следователно, тази монета си струва да бъде закупена във вашето портфолио и забравена за няколко години.

Публикацията на Николай Кръстев: "Дългосрочни инвестиции в криптовалути: Защо Dash (DASH) е привлекателен актив" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Биткойн: $150K до...
Биткойн: $150K до август реалистични ли са?

Биткойн $150K до август реалистични ли са? Подробен анализ Биткойн (BTCUSD) показа силен отскок, което доведе до оптимистични прогнози за...

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Биткойн скочи над...
Биткойн скочи над $67 000, докато пазарът на криптовалута се съживява

Биткойн скочи над $67K, докато крипто пазарът се възстановява с институционална подкрепа Цената на Биткойн (BTC) скочи над границата от $67...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!