Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Dogecoin биковете се опитват да се възстановят, какво се случва след това

Цената на Dogecoin се е възстановила с близо 6% от 18 август, но отвореният интерес остава решително непроменен. Това е силна индикация за мечи пазарни настроения, тъй като подчертава липсата на оферти от спекуланти.

  • Dogecoin няма силна тенденция в графиката на долната времева рамка от август.

  • Скорошните ценови действия предполагат, че следващата седмица може да се наблюдава значителна волатилност, тъй като цените може да се възстановят в търсене на ликвидност, преди да бъдат изправени пред отхвърляне.

Dogecoin [DOGE] видя положителни новини във веригата наскоро. Доклад подчертава ръст в броя на активните потребители, но пазарните настроения остават твърдо низходящи, след като Биткойн [BTC] падна до $25 100. По-високото отклонение от времевата рамка през август е низходящо.

Докато мечките имат предимство, графиките с по-ниска времева рамка не показват силна тенденция за DOGE през август. Това се промени драматично след рецесията от 17 август.

Купувачите реагираха положително на цена от $0,06 през уикенда

На 1-дневната графика се появи възходящ блок на поръчка в зоната от $0,06 (циан). Тази зона беше тествана преди това като поддържаща зона на 30 юни. Dogecoin започна да се възстановява през юли, покачвайки се до $0,0834, преди инерцията да започне да се превръща в мечи.

Dogecoin биковете се опитват да се възстановят, какво се случва след това

Структурата на пазара за втората половина на август е низходяща. Зоната от $0,072 за кратко действаше като подкрепа, но мечките принудиха цената да падне под тази зона на 15 август. Впоследствие DOGE загуби повече от 20%, спадайки до $0,0556 на 17 август. Оттогава цената отскочи до $0,064, но това не беше водено от истинско търсене и не показа възходящо възстановяване.

Когато цените се повишиха през уикенда, OBV не видя голям скок. RSI също е под неутралната марка 50 на 4-часовата графика. Като цяло е вероятно нов спад.

Участниците на фючърсния пазар на Dogecoin мълчат и показват, че продавачите имат предимство

Цената на Dogecoin се е възстановила с близо 6% от 18 август, но отвореният интерес остава решително непроменен. Това е силна индикация за мечи пазарни настроения, тъй като подчертава липсата на оферти от спекуланти.

Точковото CVD се възстанови, но също започна да намалява през последните 24 часа. Лихвите по финансиране са близки до нулата.

Нивото от $0,0675 послужи като краткосрочна подкрепа в средата на юли. Мечите зони на поръчки бяха установени при $0,068 и $0,0655 на 4-часовата графика по време на неотдавнашното понижаване на цената. Следователно в тези райони биковете на DOGE може да бъдат отхвърлени след ралито.

Публикацията на Георги Шопов: "Dogecoin биковете се опитват да се възстановят, какво се случва след това" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!