Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Dogecoin (DOGE) продължава да спада на фона на мечи настроения

Dogecoin (DOGE)...
Dogecoin (DOGE) продължава да спада на фона на мечи настроения

Dogecoin (DOGE) продължава да спада на фона на настроенията след халвинга

Основният мемекойн на пазара, Dogecoin (DOGE), увеличи загубите си през последните седем дни, като не успя да се възползва от очакванията след халвинга. Към момента на писане алткойнът се оценява на $0,15, регистрирайки незначително увеличение на цената от 0,13% през последните 24 часа, според CoinMarketCap.

Всъщност DOGE претърпя спад от 10% през последната седмица, очертавайки се като единственият водещ мемекойн, който е свидетел на двуцифрен спад на цените през последните седем дни.

Пазарен анализ и очаквания

Мечи сигнали доминират в ценовите диаграми на DOGE, отразявайки предизвикателна перспектива за притежателите на монети. Трябва да се отбележи, че цената на DOGE се е понижила под двете си 50-дневни и 200-дневни малки подвижни средни (SMA) в момента.

Пробивът под 50-дневната SMA означава промяна в пазарните настроения от мечи към бичи. Докато DOGE наближава своята 200-дневна SMA, може да срещне значително дългосрочно ниво на подкрепа около $0,1.

Освен това, Awesome Oscillator, мярка за пазарен импулс, постоянно показва обърнати надолу червени хистограмни ленти от 14 април. Тази тенденция показва значителен натиск върху продажбите върху DOGE.

Оценка на пазарните настроения на Биткойн: Време ли е да купувате на фона на спада?

Спадът на индекса на относителна сила (RSI) на DOGE под неговата неутрална линия потвърждава намаляващото търсене на мемекойна. Към момента на докладване RSI на DOGE е 42,87, което предполага предпочитание към разпродажби на монети пред натрупване сред участниците на пазара.

Освен това, линията на дивергенция на пълзяща средна конвергенция (MACD) на DOGE остава под своите сигнални и нулеви линии, подчертавайки по-слабата краткосрочна тенденция на монетата в сравнение с дългосрочната й траектория.

Реалистична оценка на пазарната капитализация на DOGE в условията на BTC

Търговците интерпретират тези индикатори като сигнали за излизане от дълги позиции и разглеждане на къси позиции. Освен това позиционирането на Parabolic SAR на DOGE над неговите ценови свещи показва низходящ тренд на пазара, сигнализирайки за потенциално продължаване на спада на цените.

На пазара на деривати отворената лихва по фючърсите на DOGE се срина до 30-дневно дъно. Според данните на Coinglass отвореният лихвен процент по фючърсите на DOGE в момента възлиза на 953 милиона долара, което подчертава намаляващия интерес към търговията с деривати за монетата.

Заключение

Въпреки надеждите, свързани с настроенията след халвинга, Dogecoin (DOGE) е изправен пред значителни насрещни ветрове на пазара. Мечи индикатори, включително пробиви под ключови плъзгащи се средни и намаляваща инерция на пазара, предполагат период на предизвикателство за притежателите на DOGE.

Докато търговците коригират своите стратегии, за да се ориентират в развиващия се пазарен пазар, бдителността и разумното вземане на решения са от съществено значение за смекчаване на потенциалните рискове, свързани с несигурната траектория на DOGE. Следете за по-нататъшно развитие, тъй като динамиката на пазара продължава да се развива.

Публикацията на Георги Шопов: "Dogecoin (DOGE) продължава да спада на фона на мечи настроения" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Dogecoin (DOGE) и...
Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) са изправени пред значителни загуби

Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) на фона на спада на меме монетите Пазарът на криптовалути, особено на мем токени като Dogecoin (DOGE) и...

Средносрочна перс...
Средносрочна перспектива на Биткойн: Проучване на бичи и мечи перспективи

Оценка на средносрочната перспектива на Биткойн: съображения и съзерцания @AltcoinSherpa споделя прозрения за средносрочната траектория на...

Hut 8 Биткойн май...
Hut 8 Биткойн майнинг отчита 36% спад в производството

Hut 8 Bitcoin Mining отчита значителен спад от 36% в производството Hut 8, виден играч в сектора за копаене на Биткойни в Северна Америка,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!