Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

ApeCoin се бори на фона на намаляващ обем на NFT и мечи настроения

ApeCoin се бори на...
ApeCoin се бори на фона на намаляващ обем на NFT и мечи настроения

ApeCoin (APE) се бори на фона на спад в обема на NFT и мечи настроения: Анализ и перспективи

ApeCoin (APE), токенът, синоним на екосистемата Bored Ape Yacht Club (BAYC), се намира на кръстопът, тъй като скорошен анализ разкрива контрастиращи тенденции между мрежите Ethereum (ETH) и Bitcoin (BTC). Докато обемът на NFT намалява в мрежата на Ethereum, той рязко нараства при Биткойн, сигнализирайки за промяна в пазарната динамика.

Намаляващата минимална цена на BAYC изостря борбата на APE за релевантност на непрекъснато развиващите се пазари на криптовалути. Тъй като настроението се накланя в полза на продавачите, неотдавнашният скок до $1,3 подтиква спекулации: дали биковете са готови да организират завръщане?

Навигиране в мечи терен: APE 12-часов анализ на диаграмата

Разглеждането на 12-часовата графика разкрива низходяща пазарна структура. Миналата седмица стана свидетел на спад под решаващото дъно на суинг при $1,233, началната точка на ралито през февруари. Нивата на корекция на Фибоначи подчертават нивата на съпротива на по-кратки времеви рамки, възпрепятствайки възходящата инерция.

Докато неотдавнашното отскачане от марката $1 предизвика скок в паричния поток на Chaikin (CMF) над +0,05, което е показател за силен натиск при купуване, индексът на относителна сила (RSI) изчезва под неутралния праг от 50. Това предполага липса на промяна на инерцията в полза на биковете.

Solana (SOL) се бори близо до $100 на фона на мечи настроения и намаляващи показатели

Особено безпокойство е зоната на съпротива от $1,3, маркирана в червено като мечи прекъсващ блок. Надминаването на $1,32 ще проправи пътя към следващото критично ниво от $1,64, което означава 78,6% ниво на корекция. Прескачането до по-високи времеви рамки, пробиването на $1,82 може да предвещава възходящо преструктуриране на пазара.

Меча предпазливост, очевидна при притока на капитал: ApeCoin Coinalyze Data

Данните, получени от Coinalyze, рисуват отрезвяваща картина за APE биковете. Въпреки 30% отскок през последните два дни, делтата на кумулативния обем (CVD) продължава своята низходяща траектория. Това слабо търсене на спот пазара подчертава преобладаващите мечи настроения.

Въпреки че Open Interest регистрира постепенно покачване заедно с цените, той не успява да сигнализира за убедителна възходяща убеденост. Участниците както на фючърсите, така и на спот пазарите остават скептични към перспективите за възраждане на ApeCoin в момента.

Заключение

Пътуването на ApeCoin е изпълнено с предизвикателства, докато се бори с намаляващ обем на NFT, мечи настроения и нива на съпротива. Докато последните движения на цените намекват за потенциален обрат, преобладава предпазливият оптимизъм на фона на слабите капиталови потоци и слабото пазарно търсене. Докато APE се движи в този коварен пазар, пътят към възстановяването остава несигурен, зависещ от преодоляването на ключовите нива на съпротива и възстановяването на доверието на инвеститорите.

Публикацията на Георги Минев: "ApeCoin се бори на фона на намаляващ обем на NFT и мечи настроения" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Dogecoin (DOGE) в...
Dogecoin (DOGE) вижда „златен кръст“: Предстои ли възходящ импулс?

Анализ: Dogecoin (DOGE) готов за Златен кръст Dogecoin (DOGE), известен като най-голямата мем криптовалута в света, е на ръба на значителен...

Анализ: Текущо съ...
Анализ: Текущо състояние на Bitcoin и Ethereum

Биткойн срещу Ethereum: Контраст на пазарното представяне и очаквания Glassnode, водеща аналитична компания, подчерта ключовите разлики между...

Анализаторът Xanr...
Анализаторът Xanrox прогнозира скок на Биткойн до $70k

Анализ на Биткойн: Потенциален скок до $70 000, прогнозиран от анализатор Xanrox - Технически прозрения и стратегии за търговия Ентусиастите...

Биткойн е изправе...
Биткойн е изправен пред потенциален „срив през лятото“

Анализаторът Бенджамин Коуен предупреждава за потенциален „срив през лятото“ за Биткойн: Какво трябва да знаят инвеститорите...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!