Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Dogecoin (DOGE) вижда „златен кръст“: Предстои ли възходящ импулс?

Dogecoin (DOGE) вижда...
Dogecoin (DOGE) вижда „златен кръст“: Предстои ли възходящ импулс?

Анализ: Dogecoin (DOGE) готов за Златен кръст

Dogecoin (DOGE), известен като най-голямата мем криптовалута в света, е на ръба на значителен технически модел, известен като „златен кръст“, отразявайки възходящата тенденция, наблюдавана в началото на 2021 г.

Забележителното представяне на DOGE:

През 2024 г. DOGE демонстрира впечатляващо представяне, като скочи с над 70%, изпреварвайки увеличението на Биткойн (BTC) с близо 50%. Този скок в стойността доведе DOGE до пазарна капитализация от приблизително 22 милиарда долара.

Предстоящ Златен кръст:

50-седмичната проста подвижна средна (SMA) на спот цената на DOGE е във възходяща траектория, готова да пресече 200-дневната SMA през следващите седмици, сигнализирайки формирането на златен кръст. Това явление предполага, че краткосрочният ценови импулс може скоро да надмине дългосрочния импулс, потенциално инициирайки устойчива възходяща тенденция.

Исторически контекст:

Последният златен кръст за DOGE се случи преди повече от три години в началото на януари 2021 г., предвещавайки забележително четиримесечно рали, което доведе до изумителен скок от над 8 000%, достигайки рекордно високо ниво от 76 цента на Binance.

Съображения и предупреждения:

Биткойн NVT златен кръст: Прегряване и Корекция на Цената

Важно е обаче да бъдете внимателни, тъй като миналите резултати не гарантират бъдещи резултати. Кросоувърите на пълзящата средна, макар и широко следвани, понякога могат да изостават от действителните движения на цените, което води до потенциални капани за търговците.

Освен това, мем монети като DOGE се ръководят предимно от спекулации, а не от реална полезност, което ги прави особено чувствителни към условията на фиатна ликвидност и очакванията за глобални лихвени проценти.

За разлика от предишния скок на DOGE в началото на 2021 г., когато глобалните лихвени проценти бяха близо до или под нулата, текущият пазар вижда проценти в САЩ и други големи икономики на многогодишни върхове над 5%. Тази промяна може да повлияе по различен начин на пазарната динамика и настроенията на инвеститорите.

Заключение:

Въпреки че предстоящият златен кръст за DOGE обещава възходящ импулс, инвеститорите трябва да останат бдителни и да вземат предвид различни фактори, влияещи върху пазарните условия, включително по-широки икономически тенденции и глобална динамика на лихвените проценти.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Dogecoin (DOGE) вижда „златен кръст“: Предстои ли възходящ импулс?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!