Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Dogecoin е изправен пред значителна съпротива

Dogecoin е изправен...
Dogecoin е изправен пред значителна съпротива

Dogecoin е изправен пред значителна съпротива във веригата при $0,20, според IntoTheBlock

Акценти:

  • IntoTheBlock, платформа за пазарно разузнаване, идентифицира забележително ниво на съпротива във веригата за Dogecoin близо до $0,20.
  • Приблизително 32 000 адреса закупиха 3,78 милиарда DOGE около марката от $0,20, създавайки силно ниво на съпротива.
  • За да може Dogecoin да продължи своя възходящ тренд и да достигне нови върхове, той трябва решително да преодолее това ниво на съпротива.

Популярният мемкойн Dogecoin (DOGE) напоследък има впечатляващ успех, привличайки вниманието както на крипто ентусиасти, така и на инвеститори. Въпреки това, според платформата за пазарно разузнаване IntoTheBlock, DOGE може да се сблъска със значително препятствие, преди да може да продължи възходящата си траектория и да достигне нови върхове за всички времена.

В скорошна публикация в X (по-рано Twitter), IntoTheBlock подчерта значението на конкретно ниво на съпротива във веригата, което Dogecoin трябва да преодолее, за да запази своя бичи импулс. Фирмата за анализ посочи, че нивото около $0,20 държи най-силната съпротива във веригата за DOGE, въз основа на броя монети, които последно са закупени на тази ценова точка.

Разбиране на съпротивлението във веригата

Анализът във веригата е мощен инструмент, който помага на инвеститорите и търговците да преценят потенциалните нива на подкрепа и съпротива за дадена криптовалута. Силата на способността на дадено ниво да действа като съпротива или подкрепа се определя от броя на монетите, които последно са били закупени или продадени на тази конкретна цена.

В случая с Dogecoin, анализът на IntoTheBlock разкрива, че приблизително 32 000 адреса са придобили 3,78 милиарда DOGE около границата от $0,20. Тъй като текущата спот цена на DOGE е под това ниво, всички тези инвеститори в момента държат позициите си на загуба.

Поведение на инвеститорите на ключови нива

Инвеститорите често придават голямо значение на тяхната база на разходите, която е цената, на която първоначално са закупили даден актив. Когато цената на актива тества повторно тези нива, инвеститорите са склонни да реагират по различни начини, в зависимост от тяхната позиция и пазарни настроения.

Експлозивният импулс на Dogecoin е изправен пред съпротива на фона на потенциална корекция

За инвеститорите, които държат Dogecoin на загуба, повторен тест на нивото от $0,20 може да предизвика реакция на продажба. Тези инвеститори може да се страхуват, че криптовалутата ще претърпи нов спад в близко бъдеще и излизането от позициите им на точката на рентабилност може да се разглежда като начин за избягване на допълнителни загуби.

Въпреки това, ако само малък брой инвеститори проявяват това поведение, въздействието върху цената на Dogecoin може да е минимално. От друга страна, ако голям брой инвеститори решат да продават на това ниво, това може да доведе до значителни колебания в цените и да попречи на напредъка на DOGE нагоре.

Преодоляване на бариерата от $0,20

Предвид значителния брой монети, придобити около нивото от $0,20, IntoTheBlock предполага, че тази ценова точка може да действа като основен източник на съпротива, когато Dogecoin се опита да я тества отново. За да може DOGE да запази скорошната си възходяща тенденция и да достигне нови върхове, от решаващо значение е криптовалутата да преодолее решително тази бариера.

Силен пробив над границата от $0,20 би показал, че възходящото настроение около Dogecoin е достатъчно стабилно, за да преодолее потенциалния натиск за продажба от страна на инвеститорите, които в момента са на загуба. Подобен пробив може да проправи пътя за по-нататъшно поскъпване и да привлече повече инвеститори към мемекойна.

Скорошен прайс екшън и прогноза

Въпреки идентифицираното ниво на съпротива, Dogecoin се представя добре през последните седмици. Memecoin претърпя значително поскъпване, водено от комбинация от фактори, включително повишено основно внимание, одобрения от знаменитости и нарастваща общност от страстни поддръжници.

Пазарът на криптовалута обаче е известен със своята нестабилност и Dogecoin не е изключение. През последните няколко дни DOGE претърпя лек спад, като цената му в момента се движи около $0,188. Това отдръпване може да се дължи на краткосрочно прибиране на печалба или на общи пазарни колебания.

Докато Dogecoin се доближава до критичното ниво на съпротива от $0,20, инвеститорите и търговците ще следят отблизо ценовото му действие. Решителен пробив над тази бариера може да сигнализира за началото на нова възходяща фаза за DOGE, потенциално водеща до нови върхове за всички времена. Обратно, неуспехът да се преодолее тази съпротива може да доведе до период на консолидация.

Публикацията на Николай Кръстев: "Dogecoin е изправен пред значителна съпротива" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!