Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Dogecoin скочи с 5% на фона на спекулации относно интегрирането на X плащания

През последните 24 часа DOGE, родната монета на екосистемата Dogecoin, показа впечатляващо представяне, засенчвайки други топ 10 криптовалути по пазарна капитализация, включително Биткойн. Стойността на монетата се повиши с почти 5%, достигайки текуща цена от $0,07717.

Този забележителен ръст съвпада с подновените спекулации, че DOGE може да намери полза като опция за плащане в Twitter, който наскоро беше ребрандиран на „X“ от Илон Мъск. Подобни спекулации разпалиха оптимизма сред инвеститорите, което доведе до неотдавнашното покачване на цената на Dogecoin.

Ходът на Илон Мъск предизвика спекулации относно приемането на DOGE

След неотдавнашното ребрандиране на Twitter в енигматичното приложение „X“, анализаторите кипят от спекулации относно потенциалната интеграция на DOGE токени в платформата. Движещата сила зад тези слухове е добре известната привързаност на Илон Мъск към вдъхновената от мемовете криптовалута. Експерти от индустрията предполагат, че рекламодателите скоро може да имат опцията да плащат за реклами и други услуги, използвайки DOGE в Twitter.

Афинитетът на Мъск към DOGE вече е очевиден, както се вижда, когато Tesla прегърна DOGE за закупуване на техните официални стоки и стоки. Това подхрани допълнителни спекулации относно възможността други бизнеси и начинания на Мъск да последват примера и да приемат криптовалути като DOGE за транзакции.

$DOGE: Цената на Dogecoin се покачва поради спекулации относно потенциалното му използване за плащания в X (преди Kn...

Миналия април Мъск подразни идеята за DOGE плащания в Twitter, като я предложи като потенциална опция за плащане за Twitter Blue, абонаментната услуга на платформата, предлагаща първокласни функции. Предвид успешното приемане от Tesla на DOGE плащания в Tesla Store, перспективата за подобно приемане в Twitter изглежда все по-правдоподобна.

В доклад, публикуван през януари, беше разкрито, че Twitter активно разработва система за плащане, за да улесни транзакциите в своята платформа за социални медии. Докато собственикът милиардер Илон Мъск първоначално дава приоритет на фиатните валути за тази система, той също така предвижда потенциал за включване на криптовалути на по-късен етап. Докато крипто светът очаква с нетърпение следващия ход на Мъск, възможността за по-широко приемане на DOGE в основните платформи остава вълнуваща перспектива.

Ключови нива, които трябва да наблюдавате за цената на Dogecoin

Впечатляващото представяне на DOGE продължава, тъй като той се търгува комфортно над зоната от $0,0725 и 100 простата подвижна средна в двойката DOGE/USD. Значителна възходяща тренд линия също се оформя, предлагайки подкрепа около границата от $0,0725. Цената на Dogecoin успешно надмина нивото на корекция на Фибоначи от 23,6% от неотдавнашното рали, като се простира от $0,0695 суинг ниско до $0,0780 високо, което означава бичи импулс.

Цената обаче среща съпротива близо до нивото от $0,0780, като по-съществено препятствие се очаква при $0,080. Ако Dogecoin успее да пробие тази съпротива, това може да проправи пътя за по-нататъшни печалби към $0,0820 и $0,0832. Продължителното рали може потенциално да се насочи към нивото от $0,085.

От друга страна, неуспехът да надмине нивото от $0,0780 може да предизвика корекция надолу. Първоначалната подкрепа е около $0,0760, последвана от критичното ниво от $0,0725, изравнено с по-горе споменатата тренд линия. Решителен пробив под $0,0725 може да доведе до допълнителни спадове, като нивото от $0,070 е следващата цел в този сценарий.

Публикацията на Сребрин Петров: "Dogecoin скочи с 5% на фона на спекулации относно интегрирането на X плащания" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!