Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ethereum достигна нов крайъгълен камък: заложени 23 милиона ETH, поставяйки рекорд за всички времена

Според скорошни данни от Nansen, екосистемата за залагане на Ethereum (ETH) е достигнала важен етап с нов рекорд за всички времена от заложени 23 милиона ETH. Тази новина предизвика вълна от вълнение сред ентусиастите на криптовалутите и допълнително затвърди нарастващата популярност на залагането като метод за печелене на пасивен доход.

Водещият пакет по отношение на приноса е Lido, популярен протокол за децентрализирано финансиране (DeFi), който представлява зашеметяващите 32% от всички заложени ETH, еквивалентни на 7,25 милиона ETH. Доминирането на Lido в пространството за залагане е доказателство за силната подкрепа на общността и ефективната инфраструктура за залагане.

На второ място е Coinbase, известна борса за криптовалута, която представлява 9,6% от всички заложени ETH, приблизително 2,2 милиона ETH. Участието на Coinbase в залагането допълнително подчертава нарастващия интерес от страна на централизираните платформи към предоставянето на услуги за залагане на техните потребители.

Stakefish, доверен доставчик на залагане, си осигурява третата позиция с 6% принос, еквивалентен на 1,4 милиона ETH. Присъствието на Stakefish сред най-добрите участници в залагането демонстрира значението на надеждната инфраструктура и сигурността в екосистемата на залагането.

Биткойн достигна нов рекорд за всички времена над $73K

Един забележителен аспект на този важен етап е фактът, че Lido също така представлява значителна част от всички заложени ETH, депозирани чрез течни деривативи за залагане (LSD). Приносът на Lido възлиза на впечатляващите 77%, отбелязвайки най-високото ниво, регистрирано през годината. LSD се очертаха като популярен инструмент за повишаване на ликвидността и гъвкавостта на пазара на залагания, позволявайки на потребителите да получат достъп до предимствата на залагането, като същевременно поддържат заменяемостта на своите активи.

Ръстът на заложените ETH означава нарастващото доверие на притежателите на Ethereum в дългосрочния потенциал на мрежата. Залагането служи като механизъм за защита на блокчейна на Ethereum, валидиране на транзакции и поддържане на мрежов консенсус. В замяна на участието си играчите печелят награди, като по този начин стимулират по-голямо участие в сигурността на мрежата.

Тъй като екосистемата на Ethereum продължава да се развива и расте, се очаква залагането да играе все по-важна роля в операциите на мрежата. Рекордните заложени 23 милиона ETH подчертават значението на залагането като ключов стълб в ангажираността на общността на Ethereum и допълнително утвърждават позицията на Ethereum като водеща блокчейн платформа.

Източник: https://azcoinnews.com/ethereum-hits-new-milestone-23-million-eth-staked-setting-all-time-high.html

Публикацията на Николай Кръстев: "Ethereum достигна нов крайъгълен камък: заложени 23 милиона ETH, поставяйки рекорд за всички времена" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!