Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Един от акцентите на втората половина на годината: надграждането на Ethereum Cancun

Наскоро пазарът започна да се затопля към нов разказ: беше потвърдено, че надграждането на Ethereum в Канкун ще бъде завършено през октомври Това ще бъде още едно надграждане след надграждането на Ethereum Shanghai, което ще бъде фокусът на втората половина на годината.

Кратко въведение в надграждането на Cancun. Причината, поради която се нарича надграждане на Cancun, е, че е кръстено на града, където се провежда конференцията за разработчици на Ethereum. Надстройка за Ekun.

Първоначално на 13 април, в допълнение към отключването на обещанието на ETH за теглене на ETH, надстройката на Ethereum Shanghai първоначално обмисля подобряване на други предложения, като например предложението за подобрение (proto-danksharding) EIP-4844; по-късно реши, че надстройката на Shanghai не трябва да забавя тегленията Запишете това предложение за подобрение.

Възобновяване на пазара през първата половина на годината! Какви са кодовете за богатство през втората половина на годината?

И това надстроено надграждане е следващото надграждане на Ekun.Това предложение има за цел да реализира временното съхранение и извличане на данни във веригата чрез възли на Ethereum, за да отговори на нуждите от данни и съхранение на блокчейн приложения. Казано по-просто, ако надграждането на Ekun бъде успешно активирано, се очаква значително да намали цената на транзакцията на L2 решението.

Например, преди надграждането в Канкун ще струва 10/1000=0,01ETH за всяка L2 транзакция, след надграждането в Канкун ще струва 0,1/1000=0,0001ETH за всяка L2 транзакция, така че изглежда, че ще бъде 100 пъти по-евтин като цена! Второ, има друг ключ, тоест, за да потвърдите окончателно L2 транзакция, тя трябва да се съхранява в Ethereum.

Е, след като разбрах основната логика, мисля, че пазарът определено няма да се откаже от тази гореща точка за реклама и ще се формира нов сектор зад нея, подобно на надграждането в Шанхай, новият разказ на Ethereum, L2 ще се рестартира, ние трябва да обърнете внимание на свързаните с това въпроси Протоколното поколение B, направете списък и го поставете по-долу.

ARB, OP, лидерът, има най-висок TVL; BOBA, METIS, разклонителният проект на ранната OP; LRC, IMX, DYDX, ранната серия ZK, която може да разработи свой собствен сборен пакет, специфичен за приложението; MATIC, Polygon ZKEVM, който стартира основната мрежа, висока и стабилна пазарна стойност. SHIB, CULT, планират да пуснат L2 тази година.

Публикацията на Георги Минев: "Един от акцентите на втората половина на годината: надграждането на Ethereum Cancun" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!