Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Epik разкрива Lockr, удивително мобилно приложение Web3

Epik разкрива Lockr,...
Epik разкрива Lockr, удивително мобилно приложение Web3

Epik е развълнуван да обяви пускането на още един трансформиращ индустрията продукт с Lockr

Coinscribble – 5 октомври 2023 г. / Epik, виден продуцент на първокласни цифрови артикули и NFT в световен мащаб и водеща агенция за лицензиране, интегрираща големи марки във видеоигри и метавселени, с гордост представя своето новаторско мобилно приложение web3 – Lockr.

Гари Ма, главен оперативен директор от Epik, изрази вълнението си от старта, заявявайки: „Epik е развълнуван да обяви пускането на още един трансформиращ индустрията продукт с Lockr. Lockr е мобилното придружаващо приложение, което липсваше в web3, обединяващо всички компоненти от NFT до завладяващи преживявания в метавселената, което го прави достъпно в движение. Той наистина се превръща във вашето цифрово всичко, навсякъде.“

Lockr за всеки

В свят, в който дигиталните колекционерски предмети набират огромна популярност, Epik стои начело , трансформирайки начина, по който колекционерите взаимодействат със своите скъпи NFT. Разбирайки необходимостта от уникални преживявания и платформа за представяне на колекции, Epik представя Lockr. Първоначално достъпен за ранен достъп за членовете на Epik Prime през септември, Lockr сега отваря своята отворена бета версия за обществеността на 5 октомври 2023 г., достъпна на платформи Android и iOS.

Lockr е многофункционален web3 портфейл и социална мрежа приложение, предоставящо безпроблемно и удобно за потребителя пространство за колекционери да организират, демонстрират и споделят своите артикули във визуално зашеметяваща 3D среда. Независимо дали сте отдаден геймър, запален колекционер или някой, който цени цифровите активи, Lockr се грижи за всички.

Ключове и кутия за съкровища Lockr

Ново потребителите могат да избират между Crypto Key, Brand Key или Gamer Key, всеки от които отключва персонализирана кутия със съкровища с изключителни изненади. Това гарантира, че потребителите получават артикули с вградени награди, съобразени с техните интереси.

Съвместимост с множество вериги

Lockr позволява лесно ангажиране с колекционерски предмети в различни блокови вериги , включително Ethereum, Polygon, Binance Smart Chain и др. Потребителите могат да откриват, купуват, продават и търгуват безпроблемно през нарастващ набор от блокчейн протоколи.

Социална ангажираност

DEFIWAY пуска приложение Web3 Wallet в AppStore

Освен че е трезор, Lockr служи като оживен обществен център. Насърчава взаимодействието между колекционерите, насърчава ученето сред ентусиастите и информира потребителите за най-новите тенденции.

Потапящи преживявания

Lockr предлага интерактивно пространство, наречено „Void“, където дигиталните колекционерски предмети оживяват, предоставяйки ангажиращо и завладяващо изживяване за потребителите.

Печелете първокласни NFT

Активно участие в екосистемата на Lockr предлага на потребителите шанса да печелят ексклузивни Prime NFT. Тези значки идват с уникални предимства и награди, като значително подобряват изживяването на Lockr.

Привилегии на Epik Prime

Членовете на Epik Prime отключват специални функции, включително запазване на име, изключителен достъп и подобрени награди за определени дейности. Повече информация за Epik Prime можете да намерите на epikprime.com/token.

Относно Lockr

Отключете пълния потенциал на вашия дигитален свят с Lockr, най-доброто мобилно приложение за организиране, показване и споделяне на вашите цифрови елементи в зашеметяващо 3D пространство . Lockr съчетава безпроблемно вашите цифрови елементи, елементи в играта и NFT във взаимосвързано, социално и удобно за потребителя изживяване. Посетете epikprime.com/lockr за повече подробности.

Всичко за Epik

С клиентела, състояща се от над 300 компании за видеоигри, Epik е водещата глобална агенция за лицензиране, интегрираща марки във видеоигри, за да създаде първокласни цифрови елементи и изживявания за над един милиард геймъри по целия свят . Epik може да се похвали с най-голямата дигитална екосистема, която си сътрудничи със стотици от най-популярните световни марки за развлечения. Компанията е широко призната като лидер в блокчейн индустрията, създавайки сътрудничества за премиум лицензирани дигитални колекционерски предмети, NFT и ексклузивни изживявания, задвижвани от нейната оперативно съвместима собствена крос-чейн технология. Epik беше първата и единствена компания за NFT, която сключи сделки с компании за игри AAA за NFT. Клиентите включват Warner Music, Garena, Tencent и Universal. Токенът EPIK Prime (EPIK) захранва ексклузивна програма за награди за лоялност, предлагайки на членовете ексклузивни предимства и награди за NFT.

Публикацията на Сребрин Петров: "Epik разкрива Lockr, удивително мобилно приложение Web3" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!