Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ethereum Classic (ETC): Подобряване на транзакционната ефективност

В динамичната сфера на криптовалутите, Ethereum Classic (ETC) е инструмент за рационализиране на транзакционните процеси, допринасяйки за по-гладко потребителско изживяване . Тази публикация се задълбочава в последните развития около ETC, като изследва неговия технически анализ, прогнози за цените и уникални характеристики, които го отличават в крипто пазара.

Текущо пазарно представяне и прогнози за цените

Въпреки преобладаващата възходяща тенденция на пазара на криптовалута, представянето на Ethereum Classic показа скромност от края на октомври. Независимо от това, пазарната активност за няколко мрежи нарасна поради ескалиращото търсене на спот крипто ETF. За разлика от това, ETC поддържа стабилно представяне, което показва устойчивост и стабилност.

Цената на ETC монетата към момента на този доклад е $21,84, позиционирана точно под непосредственото ниво на съпротива от $22,20. Очакванията са високи сред участниците на пазара, че биковете вероятно ще затвърдят доминация в предстоящите търговски сесии, което ще доведе до пробиване на първичното ниво на съпротива.

Технически анализ: Прозрения в графиката ETC/USD

Разглеждайки 15-минутната диаграма, възходящият тренд за ETC изглежда стабилен, подкрепен от експоненциални подвижни средни (EMA). 50-минутната EMA се идентифицира на $21,09, докато 150-минутната EMA възлиза на $20,64. Очаква се продължаващата възходяща тенденция да се запази, освен ако мечките не пробият успешно нивото на непосредствена подкрепа от $20,58. Трябва да се отбележи, че скокът, наблюдаван през предишния ден, беше значителен, оставяйки основното ниво на поддръжка след себе си.

Ключови характеристики на Ethereum Classic

Ethereum Classic (ETC) има значителна стойност, обслужвайки множество цели в своята платформа. Една забележителна помощна програма е нейната роля като средство за плащане за валидиране на транзакции в мрежата Ethereum Classic. Освен това ETC улеснява покриването на разходите, свързани с осигуряването на блоково пространство в мрежата за интелигентни договори.

Ъпдейта Dencun на Ethereum е революция в мрежовата ефективност и скалируемост

Разграничавайки се от моделите на залагане, ETC работи като актив с доказателство за работа (PoW), като по този начин изключва възможността за инвеститорите да печелят награди за осигуряване на мрежата. Въпреки това, жизнеспособна алтернатива за инвеститорите да печелят награди от неактивен ETC е чрез функцията за спестявания, обикновено предоставяна от централизирани крипто борси. Тази функция дава възможност на инвеститорите да печелят променлива лихва за определени времеви рамки.

Процесът за валидиране на транзакция

ETC осигурява безпроблемен процес на валидиране на транзакция в своята мрежа. Транзакциите първоначално се събират в пул памет (mempool), който служи като временно хранилище. Копачите избират транзакции за валидиране, участвайки в конкуренция, за да бъдат първите, които решават сложен криптографски пъзел.

Успешният копач излъчва решението до цялата мрежа, задействайки проверка за повторно валидиране от други копачи, за да гарантира спазването на установените правила на блокчейн. Първият копач получава наградата за блок, около 3,2 ETC, докато другите копачи печелят комисионни от такси за транзакции. След това валидираната транзакция се добавя към блок, образувайки верига, прикрепена към последния блок в мрежата.

Отключване на потенциала на ETC

В заключение, Ethereum Classic е ценен актив за валидиране на транзакции и осигуряване на блоково пространство на неговата платформа. Въпреки общата възходяща тенденция на крипто пазара, ETC демонстрира премерено представяне от октомври. Със своите стабилни технически характеристики и ефективност на транзакциите, ETC продължава да изгражда уникална ниша в развиващия се пазар на криптовалутите.

Технически нива:

  • Нива на поддръжка: $20,58 и $20,05
  • Нива на съпротива: $22,20 и $22,93

Очаквайте за по-нататъшни прозрения в пътуването на Ethereum Classic, докато се движи в непрекъснато променящата се динамика на крипто пазара.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Ethereum Classic (ETC): Подобряване на транзакционната ефективност" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!