Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

VC Spectra (SPCT) предизвиква Ethereum Classic (ETC)

VC Spectra (SPCT)...
VC Spectra (SPCT) предизвиква Ethereum Classic (ETC)

VC Spectra (SPCT): Иновативната инициатива, предизвикваща Ethereum Classic (ETC) в опит за надмощие

VC Spectra (SPCT): Пионерският проект, надминаващ Ethereum Classic (ETC) в битка за господство

В надпреварата за най-добрата криптовалута VC Spectra (SPCT) се очертава като лидер, превъзхождайки силни съперници като Ethereum Classic (ETC) и демонстрирайки впечатляващ растеж както по време на своите частни, така и публични предварителни продажби.

Нека проучим защо SPCT се откроява сред най-добрите криптовалути и се задълбочим в експертни анализи, за да оценим потенциалното му превъзходство над ETC.

**VC Spectra (SPCT): Сила в криптовселената**

VC Spectra (SPCT) се отличи като несравним децентрализиран хедж фонд с планове да революционизира инвестициите в блокчейн. Този далновиден проект привлече значително внимание поради своите забележителни характеристики и напреднала технология, което го прави топ избор за крипто ентусиасти и инвеститори.

Инвеститорите във VC Spectra (SPCT) се радват на множество предимства, включително достъп до нови ICO и права на глас. Освен това притежателите на SPCT получават тримесечни дивиденти и обратно изкупуване, финансирани от печалбите от техните първоначални инвестиции, което им позволява да разширят своите инвестиционни портфейли.

Освен тези предимства, VC Spectra предлага децентрализирана търговия, управление на активи и плащане на такси за транзакции, което допълнително затвърждава позицията си в крипто пространството.

VC Spectra (SPCT) се очаква да нарасне с над 200%

SPCT, естественият токен на VC Spectra, работи на слоя BRC-20 на основната мрежа на Биткойн, включвайки дефлационен модел, предназначен да намали предлагането на токени с течение на времето, като в крайна сметка увеличава стойността на SPCT.

В момента в третия си етап от публичната предварителна продажба SPCT е на цена от $0,033. Инвеститорите вече са видели значителни печалби, с приблизително 312,50% увеличение през първите два етапа. При текущата си цена, SPCT се очаква да постигне нов забележителен ръст от 142,42%, когато достигне целевата цена от $0,080 до края на предварителната продажба.

**Ethereum Classic (ETC) е изправен пред критичен момент**

Ethereum Classic (ETC) наскоро претърпя временно покачване през втората седмица на септември, като цената му се покачи с 2% от $15,08 до $15,42. Експертите обаче идентифицираха ключов момент за Ethereum Classic (ETC) на хоризонта.

Анализаторите са посочили ключови нива при $15,58 и $16,00, подчертавайки непроверен възходящ блок в рамките на тези диапазони. Те отбелязват, че Ethereum Classic срещна силна съпротива в началото на септември, което доведе до оттегляне до $15,20 и дори по-ниско до $14,50.

В резултат на това тези експерти предполагат, че ако Ethereum Classic (ETC) преразгледа ценовите нива, споменати по-горе, това може да предизвика низходяща тенденция, което да доведе до скромни 2% печалба за ETC мечките, тъй като цената спадне от $15,50 на $15,20.

Въпреки това, ако Ethereum Classic (ETC) успее да затвори над $15,70 на седмичната времева рамка и да преодолее бариерата от $16, това може да инициира обръщане нагоре, потенциално отстранявайки продавачите. Според експертни прогнози за Ethereum Classic, подобен сценарий може да накара ETC да преразгледа $17.

Публикацията на Милчо Атанасов: "VC Spectra (SPCT) предизвиква Ethereum Classic (ETC)" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!