Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ethereum: Несигурността над нивото на поддръжка от $2700 се очертава

Ethereum:...
Ethereum: Несигурността над нивото на поддръжка от $2700 се очертава

Ethereum е изправен пред низходящ тренд на фона на пазарната волатилност

Пазарът на криптовалута стана свидетел на бурна седмица, характеризираща се с колебания в цената на Ethereum. Ethereum успя да надмине решаващото ниво на съпротива от $3,200, като в момента се търгува на $3,245. Въпреки това има несигурност дали Ethereum ще достигне нивото на поддръжка от $2700 или ще надмине границата от $3500 през следващите дни.

Тенденция за спад на цената на Ethereum алармира инвеститорите

Ethereum, често смятан за краля на алткойните, преживя низходящ тренд, повлиян от различни фактори. Въпреки първоначалното увеличение на цената от 2%, тази възходяща инерция се оказа неустойчива. Последвалият спад през последните 24 часа, последван от леко възстановяване, остави инвеститорите в недоумение.

Данните на Santiment показват, че тази нестабилност в цената на Ethereum, въпреки че много инвеститори все още са на печалба, е повлияла негативно на неговия социален обем. Освен това, низходящото настроение в графиките предполага потенциал за по-нататъшно възстановяване. Прогнозата на крипто анализатора Crypto Tony за ниво на подкрепа от $2700 става значима в този контекст. Спад до това ниво може да влоши ситуацията на Ethereum, потенциално създавайки предизвикателства при достигане на нивото на съпротива от $3600.

Данните от Santiment показват повишен натиск върху продажбите на Ethereum

Скок на цените на Ethereum: Разбиване на съпротивата към $2700 | Пазарен анализ

Анализ, базиран на данни от Santiment, разкрива скок в натиска върху продажбите на Ethereum. Подемът на борсите през последната седмица предполага засилване на този натиск за продажба. Въпреки това си струва да се отбележи, че Ethereum все още запазва доверието сред китовете, като предлагането се поддържа от най-добрите адреси във възход.

Разглеждайки дневната графика, индексът на паричните потоци показва възходяща траектория, въпреки че други индикатори сигнализират за низходяща тенденция. Както индексът на относителната сила, така и паричният поток на Chaikin показват висока вероятност за спад на цената.

Критично значение на нивото на поддръжка от $2700

Нивото на поддръжка от $2700 за Ethereum има критично значение в този момент. Пробив под това ниво потенциално може да предизвика по-нататъшно движение надолу, което вероятно ще доведе до спад до $2,500. Важно е обаче да се признае присъщата несигурност на пазара. Въпреки че Ethereum от време на време проявява независими ценови движения от Bitcoin, спадът на BTC може значително да повлияе на Ethereum, като лидер сред алткойните.

Заключение

Докато Ethereum се движи през пазарната турбуленция, инвеститорите остават бдителни относно ценовата му траектория. Взаимодействието на различни фактори, включително пазарни настроения, технически индикатори и външни влияния, ще оформи движението на Ethereum през следващите дни. Търговците и ентусиастите трябва да бъдат в крак с развитието както в екосистемата на Ethereum, така и в по-широкия пазар на криптовалута, за да вземат информирани решения на фона на нестабилността.

Публикацията на Николай Кръстев: "Ethereum: Несигурността над нивото на поддръжка от $2700 се очертава" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Биткойн е изправе...
Биткойн е изправен пред потенциален „срив през лятото“

Анализаторът Бенджамин Коуен предупреждава за потенциален „срив през лятото“ за Биткойн: Какво трябва да знаят инвеститорите...

Анализиране на сп...
Анализиране на спада на Биткойн

Анализ на Биткойн: разбиране на скорошния спад и прогнозиране на бъдещи тенденции Пазарите на криптовалути станаха свидетели на още един...

Цените на Bitcoin...
Цените на Bitcoin и Ethereum се сринаха на фона на изявленията на Фед

Волатилност на пазара на криптовалута: цените на Биткойн и етериум се сринаха на фона на изявленията на Фед Цените на Bitcoin и Ethereum се...

Директора на Ripp...
Директора на Ripple Дейвид Шварц разказва за ранната инвестиция в Ethereum

Главният технически директор на Ripple Дейвид Шварц говори за ранната инвестиция в Ethereum: Разкрити са прозрения и противоречия Вникване в...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!