Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Скок на цените на Ethereum: Разбиване на съпротивата към $2700 | Пазарен анализ

Скок на цените на...
Скок на цените на Ethereum: Разбиване на съпротивата към $2700 |...

Прогноза за цените на Ethereum: Потенциалния скок към $2700

На фона на неотдавнашното възраждане на пазара на криптовалути, Ethereum, вторият по големина дигитален актив, стана свидетел на значителен ръст, скоквайки от $2270 до $2492 през последната седмица, отбелязвайки впечатляващото увеличение от 10%. Този скок изстреля Ethereum отвъд съпротивлението на деколтето на възходящ триъгълен модел, сигнализирайки за по-нататъшен възходящ импулс напред.

Възходящият импулс тласка Ethereum към $2700

След две седмици на консолидация, Ethereum формира бичи модел на продължение, известен като възходящ триъгълник на дневната графика. Използвайки тренд линията на подкрепа на този модел, алткойнът скочи с 14% за период от три седмици, като в момента се търгува на $2493.

На 7 февруари Ethereum решително проби от съпротивата на деколтето от $2390, което показва приключването на корекционната тенденция. При продължителен натиск при купуване, цената на ETH е готова отново да предизвика колебанието от $2700.

Въпреки незначителното увеличение от 0,32%, дневната свещ показва значително отхвърляне на цената в посока нагоре, което предполага възможността за малък повторен тест. Това потенциално отдръпване може да представлява възможност за навлизане на бичи търговци, гледащи допълнителен възходящ потенциал.

Анализиране на оценката на Ethereum спрямо биткойн

Анализ на цените на ETHEREUM: Скорошният скок на Ethereum просто отскок на мъртва котка ли е?

В скорошна прогноза за цените на Ethereum от Педро Фебреро, вицепрезидент на Web3 в RealFevr, се обръща внимание на ценовата корелация между Bitcoin и Ethereum. Febrero подчертава разширените функционалности на Ethereum в сравнение с Bitcoin, което предполага, че Ethereum в момента може да е подценен спрямо Bitcoin.

Febrero подчертава статута на Ethereum като най-широко възприетия „световен компютър“, като неговата виртуална машина Ethereum (EVM) служи като най-популярната среда за разработка. Той очаква значителен подем в съчетаването на ETH/BTC, след като пазарът разбере напълно възможностите на Ethereum, включително ролята му в децентрализираните финанси (DeFi), незаменимите токени (NFT), игрите и хазарта.

Техническите индикатори поддържат възходящия импулс

Лентите на Болинджър показват покачване на горната граница, отразявайки агресивната покупателна активност на пазара, докато повишаващата се стойност на средния насочен индекс (ADX) от 16% предполага, че купувачите притежават достатъчен импулс за устойчив растеж.

Докато Ethereum продължава своята възходяща траектория, пробивайки ключови нива на съпротива и демонстрирайки възходящи модели, потенциалът за скок към $2700 остава правдоподобен. Търговците трябва да следят отблизо движенията на цените и да използват възможностите за влизане, представени от потенциални оттегляния, като същевременно следят развиващите се основи на Ethereum и неговата сравнителна оценка спрямо биткойн.


Свързани новини

Още новини с автор : Олег Димитров

Топ крипто новини

Отключване на път...
Отключване на пътя на Shiba Inu до $0,01: Изгаряне на токени, растеж на екосистемата и катализатори на Бул Рън

Отключване на пътя към $0,01: Три ключови фактора за успеха на Shiba Inu Ентусиастите на Shiba Inu (SHIB) отдавна очакваха момента, в който...

Dogecoin (DOGE) с...
Dogecoin (DOGE) се покачва на фона на активността на китовете: Анализ на скока и въздействието върху пазара

Dogecoin (DOGE) нараства върху активността на китовете: Поглед отблизо През изминалата седмица Dogecoin (DOGE) претърпя значително...

Кросът на EMA на ...
Кросът на EMA на Dogecoin предизвиква волатилност: Cardano наближава ниво, разкрити са моделите на растеж на Solana

Техническите кръстосани сигнали на Dogecoin сигнализират за предстояща потенциална волатилност Докато ентусиастите на Dogecoin с нетърпение...

Прогноза за битко...
Прогноза за биткойн: Потенциално възстановяване преди халвинга

Въртележката на биткойн: Очакване на волатилност и потенциално възстановяване преди халвинга, на фона на различни прогнози и развиваща се...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове