Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Скок на цените на Ethereum: Разбиване на съпротивата към $2700 | Пазарен анализ

Скок на цените на...
Скок на цените на Ethereum: Разбиване на съпротивата към $2700 |...

Прогноза за цените на Ethereum: Потенциалния скок към $2700

На фона на неотдавнашното възраждане на пазара на криптовалути, Ethereum, вторият по големина дигитален актив, стана свидетел на значителен ръст, скоквайки от $2270 до $2492 през последната седмица, отбелязвайки впечатляващото увеличение от 10%. Този скок изстреля Ethereum отвъд съпротивлението на деколтето на възходящ триъгълен модел, сигнализирайки за по-нататъшен възходящ импулс напред.

Възходящият импулс тласка Ethereum към $2700

След две седмици на консолидация, Ethereum формира бичи модел на продължение, известен като възходящ триъгълник на дневната графика. Използвайки тренд линията на подкрепа на този модел, алткойнът скочи с 14% за период от три седмици, като в момента се търгува на $2493.

На 7 февруари Ethereum решително проби от съпротивата на деколтето от $2390, което показва приключването на корекционната тенденция. При продължителен натиск при купуване, цената на ETH е готова отново да предизвика колебанието от $2700.

Въпреки незначителното увеличение от 0,32%, дневната свещ показва значително отхвърляне на цената в посока нагоре, което предполага възможността за малък повторен тест. Това потенциално отдръпване може да представлява възможност за навлизане на бичи търговци, гледащи допълнителен възходящ потенциал.

Анализиране на оценката на Ethereum спрямо Биткойн

Пазарен анализ: S&P 500, Nasdaq и Биткойн скок към нови върхове

В скорошна прогноза за цените на Ethereum от Педро Фебреро, вицепрезидент на Web3 в RealFevr, се обръща внимание на ценовата корелация между Bitcoin и Ethereum. Febrero подчертава разширените функционалности на Ethereum в сравнение с Bitcoin, което предполага, че Ethereum в момента може да е подценен спрямо Bitcoin.

Febrero подчертава статута на Ethereum като най-широко възприетия „световен компютър“, като неговата виртуална машина Ethereum (EVM) служи като най-популярната среда за разработка. Той очаква значителен подем в съчетаването на ETH/BTC, след като пазарът разбере напълно възможностите на Ethereum, включително ролята му в децентрализираните финанси (DeFi), незаменимите токени (NFT), игрите и хазарта.

Техническите индикатори поддържат възходящия импулс

Лентите на Болинджър показват покачване на горната граница, отразявайки агресивната покупателна активност на пазара, докато повишаващата се стойност на средния насочен индекс (ADX) от 16% предполага, че купувачите притежават достатъчен импулс за устойчив растеж.

Докато Ethereum продължава своята възходяща траектория, пробивайки ключови нива на съпротива и демонстрирайки възходящи модели, потенциалът за скок към $2700 остава правдоподобен. Търговците трябва да следят отблизо движенията на цените и да използват възможностите за влизане, представени от потенциални оттегляния, като същевременно следят развиващите се основи на Ethereum и неговата сравнителна оценка спрямо Биткойн.

Публикацията на Олег Димитров: "Скок на цените на Ethereum: Разбиване на съпротивата към $2700 | Пазарен анализ" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!