Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Everlodge (ELDG) с процъфтяваща предварителна продажба

Everlodge (ELDG) с...
Everlodge (ELDG) с процъфтяваща предварителна продажба

Everlodge (ELDG) предизвиква вълнение с процъфтяваща предварителна продажба, отклоняваща се от бавното представяне на Klaytn (KLAY) и Arbitrum (ARB)

Everlodge (ELDG) се появява като играч, който променя играта, оставяйки Klaytn (KLAY) и Arbitrum (ARB) след себе си

Everlodge (ELDG) прави вълни с новаторския си подход, засенчвайки застоялите представяния на Klaytn (KLAY) и Arbitrum (ARB). В момента във фазата на предварителна продажба, Everlodge привлича значително внимание от страна на инвеститорите поради своята иновативна платформа. Нека се задълбочим в това вълнуващо развитие.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и имайте шанс да спечелите луксозна почивка на Малдивите.

Everlodge (ELDG): Бъдещето на пионерските инвестиции в недвижими имоти

Инвестирането в недвижими имоти традиционно включва множество бариери и разходи. Everlodge има за цел да опрости този процес, като предлага безпроблемен и рентабилен начин за инвестиране в недвижими имоти, като се започне от само $10.

Първата стъпка включва трансформиране на физически пространства като луксозни хотели, ваканционни къщи и луксозни вили в NFT (незаменяеми токени), които могат да бъдат разделени, което позволява на хората да инвестират в конкретни сегменти от имоти. Стойността на тези цифрови токени отразява поскъпването на недвижимите имоти.

Цялата важна информация се съхранява в метаданните на интелигентния договор, елиминирайки притесненията относно управлението на собствеността или задачите за собственост, тъй като Everlodge се грижи за тези отговорности.

Освен собствеността, Everlodge представя Rewards Club, предлагайки на членовете безплатен престой в широката мрежа от имоти на платформата.

Everlodge също така въвежда иновативна функция за кредитиране. Съсобствениците на NFT могат да използват своите акции като обезпечение, което им позволява да осигурят заеми въз основа на своите цифрови активи в недвижими имоти. Това отваря нови възможности за инвеститорите, позволявайки им да използват своите NFT притежания и да имат достъп до ликвидност, без да продават своя дял.

В сърцето на тази динамична екосистема лежи токенът ELDG, помощният токен на Everlodge. ELDG дава възможност на членовете да се наслаждават на отстъпки за собственост, да залагат токени за постоянни печалби и да трупат награди.

С текущата стойност от $0,018, която е готова да се повиши в следващите фази, времето е от съществено значение за тези, които обмислят токена ELDG. Анализаторите прогнозират 280% увеличение по време на предварителната продажба и впечатляващ 30-кратен скок след стартирането, сигнализирайки за обещаващо бъдеще за Everlodge и неговите инвеститори.

Klaytn (KLAY): Оценка на пътя на южнокорейския гигант

Проектът Meme Kombat Web3 в процъфтяваща предварителна продажба

Klaytn първоначално придоби известност чрез стратегическото си партньорство с южнокорейския технологичен гигант Kakao, затвърждавайки позицията си в южнокорейската блокчейн индустрия.

Оценката на Klaytn претърпя метеоритен ръст, скоквайки от $0,15 до впечатляващите $4,38 в рамките на шест месеца, осигурявайки забележителна възвръщаемост от 2820% за своите поддръжници. Въпреки това, мечите пазарни условия доведоха до рязко падане на цената на Klaytn до едва 0,12 долара до края на 2022 г.

В момента се търгува на приблизително $0,1114, значителният спад от 97,45% категоризира Klaytn като един от най-разочароващите алткойни в сегашния пейзаж. Със спад от 8% през последната седмица, мечият тренд не показва признаци на обръщане.

TVL (заключена обща стойност) от $98,62 милиона не отговаря на проект, който се стреми да постигне пазарна капитализация от милиарди долари. За да подсили своята оценка, мрежата на Klaytn ще изисква значителни подобрения, особено след като TVL е намалял с 36% от януари 2022 г., което поражда опасения сред инвеститорите.

За разлика от това, Everlodge остава устойчив на фона на преобладаващите мечи настроения в алткойн пространството, с над 90 милиона продадени токена през последните седмици.

Arbitrum (ARB) в L2 Arena срещу Everlodge (ELDG) като промяна на играта за недвижими имоти

Arbitrum навлезе в сектора на ниво 2 през март 2023 г. и бързо подобри ефективността на Ethereum, което доведе до значително увеличение на неговата обща заключена стойност (TVL), достигайки впечатляващите 2,17 милиарда долара. Вследствие на това цената на токена скочи до връх от $1,81 до средата на април.

Въпреки това, само за пет месеца Arbitrum стана свидетел на спад от над 50% от най-високата си стойност за всички времена, като цената на токена падна до $0,82. Тъй като остава в ранните си етапи, инвеститорите внимателно наблюдават напредъка на Arbitrum като надеждно решение на ниво 2.

Въпреки че има забележими нива на съпротива при $0,92 и $1,06, липсата на добре дефинирано ниво на подкрепа поражда опасения. Общността на Arbitrum става все по-притеснена, като прогнозите предполагат, че цената на токена може скоро да достигне около $0,50.

Докато Arbitrum навигира в конкурентния пазар на решенията на ниво 2, потенциално предизвикващи утвърдени играчи като Optimism, Everlodge активно проучва възможностите за революция в индустрия за трилиони долари.

Светлината на прожекторите се измести от Klaytn и Arbitrum към Everlodge, тъй като неговата наелектризираща предпродажба привлича вниманието на глобалните инвеститори. Възможността за придобиване на дисконтирани ELDG токени предизвика лудост за купуване, като първите инвеститори вече пожънаха значителни печалби.

Открийте повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG) днес!

Публикацията на Наталия Иванова: "Everlodge (ELDG) с процъфтяваща предварителна продажба" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!