Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Проектът Meme Kombat Web3 в процъфтяваща предварителна продажба

Появява се съперник на Pepe Coin: Проектът Meme Kombat Web3 набира $1 милион в процъфтяваща предварителна продажба, предлага 112% APY, изпреварва предстоящия скок на цените

Meme Kombat се очертава като Web3 Powerhouse: $1 милион събрани в предварителна продажба, обещаващи 112% APY

В значителен крайъгълен камък, Meme Kombat, пионерски web3 мем проект, успешно събра $1 милион в неговата внимателно наблюдавана предпродажба. Черпейки вдъхновение от емблематичния франчайз Mortal Kombat, Meme Kombat добавя уникален обрат с елементи на мем монети и крипто дегенеративен хумор. Родният $MK токен на проекта привлече значително внимание, като търговците се тълпяха в очакване на предстоящото увеличение на цените и стартирането на програмата за залагане на $MK токени на Meme Kombat, предлагаща доходоносни годишни проценти на доходност (APY) на първите участници.

Подробности за предварителна продажба и скок на цените:

  • Meme Kombat има за цел да осигури минимум $5 милиона чрез продажба на 50% от доставките на $MK токени, налични в момента на $0,1667 на токен. Въпреки това, цената е определена да скочи с 10% до $0,1833 на 2 ноември. Последващите постепенни увеличения ще се извършват на всеки седем дни, докато достигнат $0,279 за приблизително 10 седмици. хартиени печалби, с потенциални печалби от 67% преди приключването на предварителната продажба.

Възможности за залагане и награди:

  • Залагането на Meme Kombat таблото за управление, което ще бъде пуснато скоро, обещава примамливи годишни проценти на доходност (APY) до 112%. Инвеститорите в предварителна продажба автоматично се квалифицират за програмата за залагане на Meme Kombat, осигурявайки незабавни награди.
  • 30% от доставката на $MK се разпределя за награди за залагане и бойци, което подчертава ангажимента на проекта към стимули за участници и ангажираност на общността.

Уникално предложение за стойност:

Everlodge (ELDG) с процъфтяваща предварителна продажба

Meme Kombat се откроява като всеобхватна мем монета, предлагаща отличителна платформа за битка с мем герои, съчетана с опцията да залагате на резултатите. Проектът се обръща към разнообразна аудитория, включваща ентусиасти на мем монети, геймъри и инвеститори, търсещи уникална полезност в рамките на крипто пазара.

Сравнение с Pepe Coin:

В сравнение с Pepe Coin ($PEPE), оценен на впечатляващите $500 милиона с ограничена полезност, завладяващото предложение за стойност на Meme Kombat го поставя напред в конкурентния пазар на мем монети. С нарастването на очакванията на инвеститорите проекти като Meme Kombat, свързващи сегменти GameFi, GambleFi и мем монети, набират сила. Стратегическото позициониране на Meme Kombat в пресечната точка на игрите и хазарта в крипто индустрията го позиционира за значителен растеж.

Маркетинг и медийно присъствие:

Силният Meme Kombat маркетинговата кампания генерира значителен интерес, привличайки вниманието от известни крипто новинарски издания, платформи за игри и влиятелни личности в YouTube. Покритието от водещи търговски обекти и одобренията от крипто експерти засилиха видимостта на Meme Kombat и потенциала за масово приемане.

Проактивният подход, завладяващите функции и стратегическите маркетингови инициативи на Meme Kombat показват неговия потенциал да разруши пазара на мем монети, представяйки възможност за инвеститори, търсещи иновативни проекти в развиващия се уеб3 пейзаж. Очаквайте актуализации относно пътуването на Meme Kombat, тъй като то продължава да пленява въображението на крипто общността.

Публикацията: "Проектът Meme Kombat Web3 в процъфтяваща предварителна продажба" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!