Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Golden Web3.0 Daily | Sei пуска beta версия на mainnet Pacific - 1 и отваря airdrop приложения

DeFi данни

1. Обща пазарна стойност на DeFi токените: 45,896 милиарда щатски долара

Общата пазарна капитализация на DeFi и първите десет токена Източник на данни: coingecko

2. Обемът на търговия на децентрализираните борси през последните 24 часа беше 3,7656 милиарда щатски долара

Обем на търговия на децентрализирани борси през последните 24 часа Източник на данни: coingecko

3. Активи, заключени в DeFi: 40,425 милиарда щатски долара

Източник на данни: defillama

NFT данни

1. Обща пазарна стойност на NFT: 15,521 милиарда щатски долара

Топ десет NFT проекта по обща пазарна стойност и пазарна капитализация Източник на данни: Coinmarketcap

2. 24-часов обем на търговия с NFT: 1,321 милиарда щатски долара

24-часов обем на търговия с NFT и топ десет проекта по обем на търговия Източник на данни: Coinmarketcap

3. Топ NFT в рамките на 24 часа

Десетте най-големи NFT продажби в рамките на 24 часа Източник на данни: NFTGO

заглавия

Sei пуска тестовата версия на mainnet Pacific-1 и отваря airdrop приложения

Според официалното съобщение от 17 август публичната бета версия на основната мрежа на Sei Pacific-1 е пусната и наградите Atlantic и airdrop са отворени за получаване едновременно. Потребителите могат да проверят своите квалификации и да участват в междуверижни airdrops и да получават награди за участниците в Atlantic на страницата за кандидатстване за airdrop. Трябва да се отбележи, че потребителите трябва да актуализират портфейла на Compass до най-новата версия 0.7.9. Версии 0.7.8 и по-ниски няма да могат да получават токени.

Горещи точки за NFT/цифрови колекции

Golden Web3.0 Daily | Starknet е на път да пусне веригата приложения Starknet

1.Messari: От стартирането на friend.tech броят на независимите купувачи надхвърли сбора на трите водещи NFT платформи, включително Blur, за същия период.

Golden Finance съобщи, че според официални данни, публикувани от компанията за анализ на блокчейн Messari, за по-малко от седмица след пускането на бета версията във веригата Base броят на независимите купувачи на децентрализираната социална платформа friend.tech е достигнал 23 720, докато през същият период Общият брой на този индикатор за трите водещи NFT платформи, OpenSea, Blur и LooksRare, е 18 900. В допълнение, Messari също разкри, че friend.tech досега е обработил повече от 300 000 транзакции от 23 000 независими потребители, с общ обем на транзакциите от приблизително 13,25 милиона щатски долара. Тъй като friend.tech предоставя 5% от обема на транзакциите на потребителите, това означава За по-малко от седмица общите приходи, спечелени от потребителите на платформата, достигнаха приблизително 650 000 щатски долара.

2. Crypto KOL zk предложи на Huang Licheng да закупи 200 DeGods NFT OTC и обеща да заключи позицията за шест месеца.

Според новините от 17 август, криптирането KOL zk изпрати предложение за покупка на DeGods NFT до Huang Licheng в социалните платформи, като каза, че въпреки че не харесва Huang Licheng, той все още е готов да се застъпи за общността на DeGods. zk предложи закупуване на 200 DeGod без рецепта (OTC) и обеща доброволно да заключи тези DeGod за шест месеца. Той помоли Huang Licheng да му изпрати лично съобщение за количеството ETH, от което се нуждае, и даде да се разбере, че ще приеме само конкретен номер и не иска да получава други съобщения. Данните показват, че минималната цена на DeGods е паднала под 4 ETH и в момента е 3,94 ETH, с еднодневен спад от 11,04% и 7-дневен спад от 54,97%.

DeFi гореща точка

1. Съоснователят на Solana Яковенко поставя под въпрос устойчивостта на Ethereum L2

Golden Finance съобщава, че Анатолий Яковенко, един от съоснователите на Solana, изрази загриженост относно дългосрочната устойчивост на решенията от слой 2, които понастоящем са интегрирани в екосистемата Ethereum. Яковенко каза, че тези решения не са създадени за мащаб поради високи такси за газ, което затруднява ефективната работа на dApps. Освен това той заяви, че въпреки че решенията за мащабиране на Layer-2 като Polygon и Arbitrum са придобили огромна популярност напоследък, те все още не са устойчиви в дългосрочен план. Коментарите на Яковенко идват, когато Ethereum е изправен пред задръствания, високи такси и бавно време за транзакции, проблеми, които накараха някои разработчици да мигрират към алтернативни мрежи като Solana.

2. Многоверижен портфейл Trust Wallet добавя поддръжка за блокови вериги като Sei

Според новини от 17 август, многоверижният портфейл Trust Wallet мобилен терминал пусна версия 9.3. Тази версия добавя поддръжка за Confluxe Space, Klaytn, Moonbeam, Moonriver и Sei; добавя поддръжка за ZKEVM, ZKSync, Celo, Moonbeam и Moonriver , и поддържа повече многоезици.

3.Sui mainnet е надстроен до версия V1.7.1

Според новините от 17 август основната мрежа на Sui е надстроена до версия V1.7.1. Тази надстройка включва редица поправки и оптимизации, включително: версията на протокола е надстроена до версия 20, добавени са API за разширения на Kiosk и нов към рамката Sui. sui::kiosk_extension модул, разработчиците могат да използват този API за изграждане на персонализирани приложения за павилион, за да разширят основната функционалност на павилиона; активирайте флага narwhal_new_leader_election_schedule за новия алгоритъм за планиране на лидер на Narwhal, който подобрява толерантността към грешки и задава прага за злонамерени възли Праг на залагане и др.

4. Съвместно предприятие на Sei Labs: Sei е фундаментално пренаписване на основната инфраструктура, а не итерация

Според новините от 17 август, Джей Джог, съосновател на Sei Labs, каза в интервю, че „Sei е фундаментално пренаписване на основната инфраструктура, а не итерация“ в отговор на въпроса „дали друг слой 1 е необходимо."

5. Starknet mainnet ще бъде надстроен до версия 0.12.1 следващата седмица

Според новините от 17 август основната мрежа Starknet ще бъде надстроена до версия 0.12.1 следващата седмица.Това надграждане е втората фаза от квантовия скок на основната мрежа Starknet и има за цел да подобри ефективността на транзакциите. В момента невалидните транзакции губят ценни ресурси на секвенсора, без да плащат такси, каза Starknet. Надстройката добавя етап на валидиране преди сортиране, за да филтрира ранно невалидните транзакции. Неуспешните транзакции ще имат статус REVERTED, за да бъдат включени в блока и да платят таксата.

Игра Hotspot

1.AI Meta Club официално става платинен член на Asia Blockchain Game Alliance (ABGA)

Според официални новини от 17 август, AI Meta Club (AMC) официално се присъедини към Asia Blockchain Game Alliance (ABGA) и получи платинен статут на членство. Като глобално събиране на ентусиасти на AI и Metaverse, AI ​​Meta Club се ангажира да популяризира приложението на AIGC в Metaverse. Присъединяването към ABGA е важен момент за AMC. Като платинен член, AMC ще има повече възможности да участва в дейности на съюза, да споделя опит и ресурси и да осъществява задълбочено сътрудничество с други членове за съвместно насърчаване на приложението, иновациите и развитието на AIGC и блокчейн технологията в метавселената и игралните полета .

Отказ от отговорност: Като информационна платформа за блокчейн, Golden Finance публикува статии само за справка, а не като действителни инвестиционни съвети. Моля, установете правилна инвестиционна философия и не забравяйте да повишите информираността си за риска.

Публикацията на Тодор Цонев: "Golden Web3.0 Daily | Sei пуска beta версия на mainnet Pacific - 1 и отваря airdrop приложения" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!