Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

HBAR рали на FedNow добавяне на базиран на Hedera спад

Токенът HBAR на Hedera Hashgraph скочи с над 15%, след като платформата за незабавни плащания на Федералния резерв на САЩ FedNow добави „Dropp“, базирана на Hedera платформа за микроплащания, като доставчик на услуги.

Dropp е алтернатива на плащане по банка на плащанията с кредитни карти, която позволява на търговците да приемат цифрово покупки на малка стойност без големи такси за транзакции, според прессъобщението на FedNow. Dropp позволява микроплащания в HBAR на Hedera, щатския долар и USDC на Circle.

Днешното действие повишава движението на HBAR до близо 50% от средата на юни и пазарната капитализация на токена до повече от $2,1 милиарда.

Hedera (HBAR) ракети, тъй като интеграцията на FedNow повишава цената

Hedera Hashgraph се описва като уникално структуриран блокчейн в сравнение с други вериги поради използването на консенсус на хешграфа. Hedera е единственият публичен разпределен регистър, който използва това, според компанията, която отбелязва, че Hashgraph постига 10 000+ транзакции в секунда и финалност с ниска латентност за секунди.

Според доклад на Messari, средният дневен брой активни акаунти на Hadera е нараснал с 288% от началото на годината, скачайки от 3 500 на 13 500 до второто тримесечие на 2023 г. По отношение на средното дневно създаване на нови акаунти, имаше скок от 340% спрямо същото период, каза Месари. Основният двигател зад повишаването на активността през второто тримесечие беше задвижван от незаменими токени (NFT), като основният двигател на активността на NFT беше Karateka, Web3 игра, създадена от GameOn, използваща IP на Karate Combat. Докладът отбелязва, че дейността през миналата година е била основно движена от DeFi.

Hedera претърпя редица актуализации през последните няколко месеца, FreshSupplyCo (FSCO), платформа, която токенизира активи по веригата за доставки на селскостопански храни, интегрира Hedera в своя API за задействане на плащания, който преди беше използван в преустановената частна блокчейн Mastercard Provenance. Южнокорейската банка Shinhan Bank също наскоро завърши пилотен проект за доказателство на концепцията за парични преводи със стабилни монети, който беше изграден върху публичната мрежа с отворен код на Hedera.

Публикацията на Николай Кръстев: "HBAR рали на FedNow добавяне на базиран на Hedera спад" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!