Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Иновативният NFT подход на GoMining

Иновативният NFT...
Иновативният NFT подход на GoMining

Революционизиране на Биткойн копаене чрез цифрово изкуство: иновативният NFT подход на GoMining

Незаменяемите токени (NFT) се появиха като уникални, нерепликируеми токени в блокчейни, създавайки оскъдни цифрови активи. Въпреки че се свързват основно с дигиталното изкуство, NFT приложенията се простират до токенизиране на активи от реалния свят като изкуство, недвижими имоти и идентичност. GoMining, първоначално начинание за копаене на Биткойн, е пионер в новаторски NFT модел, превръщайки го в нещо повече от изкуство – това е възможност за инвестиция.

Традиционно NFT печелят известност чрез проекти за дигитално изкуство като CryptoKitties, Cryptopunks и Яхт клуб Bored Ape. Опитите за разширяване на използването на NFT отвъд изкуството в области като хонорари за собственост и музика, макар и обещаващи, останаха ниша в крипто общностите.

Пътуването на GoMining и протокол за хешрейт на течен Биткойн: GoMining стартира през 2016 г. като начинание за копаене на Биткойни, като по-късно призна нарастващата конкуренция и бариерите за навлизане в минната индустрия. В отговор те се стремят да създадат достъпни и евтини продукти за копаене на Биткойни. Възползвайки се от своя опит, те разработиха протокола „Liquid Bitcoin Hashrate“ (LBH) през 2023 г., токенизирайки изчислителната мощност на техните платформи за копаене. Токените LBH представляват изчислителна мощност в реалния свят и печелят дял от BTC наградите на GoMining.

Кардано и иновативният подход за копаене на Bitcoin Minetrix привличат внимание

GoMining NFT: GoMining представи GoMining NFT, използвайки протокола LBH. Тези NFT имат три ключови черти, влияещи върху техните Биткойн награди: изчислителна мощност (TH/s), потребление на енергия (W/TH) и уникални произведения на изкуството. Балансирането на изчислителната мощност и енергийната ефективност е от решаващо значение. Потребителите могат да надградят тези черти след покупка, за да подобрят приходите си от BTC.

GoMining NFT колекции:

  1. The Greedy Machines: Стартира през 2022 г. тези NFT включват хиперреално оборудване за копаене на Биткойн и сюрреалистичен фон. Те са разпродадени и достъпни само на вторичния пазар на GoMining.
  2. The East Collection: Вдъхновена от регионите, в които се намират мини за данни на GoMining, тази колекция стартира през 2022 г.
  3. Северната колекция: Стартирала през 2023 г., тази колекция черпи вдъхновение от северните части на света, като подчертава значението на студения климат за минните съоръжения.
  4. Колекцията на Khabib: В сътрудничество с легендата на UFC Khabib Nurmagomedov, тази новаторска колекция включва NFT, започващи от 29 TH/s, представящи победите в бойната кариера на Khabib.

Какво отличава GoMining NFTs : За разлика от традиционните NFT за спекулативно цифрово изкуство, NFT за GoMining са подкрепени от активи от реалния свят, предлагайки постоянен пасивен доход на собствениците. GoMining NFT представлява елегантна смесица от изкуство и технология, представляваща не само дигитална креативност, но и осезаема инвестиционна възможност, печелеща ежедневен пасивен доход чрез копаене на Биткойни.

Публикацията на Наталия Иванова: "Иновативният NFT подход на GoMining" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Dogecoin (DOGE) в...
Dogecoin (DOGE) вижда „златен кръст“: Предстои ли възходящ импулс?

Анализ: Dogecoin (DOGE) готов за Златен кръст Dogecoin (DOGE), известен като най-голямата мем криптовалута в света, е на ръба на значителен...

Анализаторът Xanr...
Анализаторът Xanrox прогнозира скок на Биткойн до $70k

Анализ на Биткойн: Потенциален скок до $70 000, прогнозиран от анализатор Xanrox - Технически прозрения и стратегии за търговия Ентусиастите...

Биткойн е изправе...
Биткойн е изправен пред потенциален „срив през лятото“

Анализаторът Бенджамин Коуен предупреждава за потенциален „срив през лятото“ за Биткойн: Какво трябва да знаят инвеститорите...

Solana надминава ...
Solana надминава Ethereum по обем на транзакциите на DEX

Solana надминава Ethereum: Обемът на транзакциите на DEX достига $1,3 милиарда, SOL показва силен импулс Скорошни данни разкриват, че Solana...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!