Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Как да използвате DeFi по правилния начин — това най-ново ръководство може да помогне

Пазарът на криптовалути видя експлозия на растеж по време на лятото на 2021 г. за децентрализирани финанси (DeFi) и повишен страх от пропускане (FOMO), което доведе цените на Биткойн (BTC) и голяма част от пазара на криптовалута до най-високи стойности за всички времена. През това време общата заключена стойност (TVL) в DeFi нарасна до близо $180 милиарда, преди да се срине на земята.

След като през последните няколко седмици цената на BTC премина прага от $30 000, някои спекулират дали пазарът не се подготвя за нов възход. Това може да сигнализира за интерес както от страна на ветерани от минали цикли, така и от тези, които са нови за крипто, да се заинтересуват от DeFi, а последният доклад на Cointelegraph Research е тук, за да помогне да се дадат представа на минали, настоящи и бъдещи потребители на DeFi.

Изтеглете доклада за изследователския терминал на Cointelegraph.

Докладът „Инвестиране в DeFi: Изчерпателно ръководство“ е идеално начало за тези, които са нови в блокчейна, като дава преглед на DeFi. В целия доклад има връзки и препратки към всички полезни ресурси и инструменти, които да помогнат на хората да извършат собствена надлежна проверка, преди да инвестират в нещо. Cointelegraph Research и Cointelegraph Markets Pro си сътрудничиха в няколко области на доклада, за да предоставят съвети и трикове, които да помогнат на потребителите на DeFi с фундаментален анализ, за ​​да помогнат за смекчаване на рисковете, свързани с инвестирането в криптовалути.

Повече растеж за DeFi в близко бъдеще?

Преди да инвестирате в DeFi, би било важно да знаете потенциала за растеж на сектора, ако има повишен интерес в бъдеще. Ако погледнем графиката по-долу на драматичното покачване на DeFi по време на лятото на DeFi през 2021 г., изглежда, че това показва, че има много място за растеж поне до нивата, постигнати по време на последния бичи цикъл.

Няма гаранция, че крипто пазарите ще възпроизведат хода, но това показва, че в един момент е имало пазарен апетит за DeFi на тези нива. Въпросът, който потенциалните инвеститори трябва да си зададат е: „Има ли повече или по-малко осиновяване днес, отколкото в миналото?“ и „Може ли да има повече или по-малко осиновяване в бъдеще, отколкото днес?“

по правилния начин

Толкова много инструменти, толкова малко време

За разлика от първите дни на криптовалутата, на разположение на участниците в DeFi има множество различни инструменти и приложения. Би било невъзможно да поставите всички различни решения, които са били основани и пуснати в една диаграма.

Илюстрацията по-долу служи като отправна точка за инвеститорите в DeFi да започнат да проучват различните протоколи и възможните инвестиции в криптовселената. Последният доклад на Cointelegraph Research е отправна точка за подпомагане на привличането на нови хора в света на DeFi.

Изследователският екип на Cointelegraph

Изследователският отдел на Cointelegraph се състои от някои от най-добрите таланти в блокчейн индустрията. Обединявайки академична взискателност и филтрирана чрез практически, трудно спечелен опит, изследователите от екипа се ангажират да предоставят най-точното, проницателно съдържание, налично на пазара.

Майкъл Табоне е заместник-директор по изследванията в Cointelegraph. Изследователският екип се състои от експерти по темата от всички области на финансите, икономиката и технологиите, за да предостави на пазара първокласния източник за доклади от индустрията и проницателни анализи. Екипът използва API от различни източници, за да предостави точна, полезна информация и анализи.

С десетилетия комбиниран опит в традиционните финанси, бизнес, инженерство, технологии и изследвания екипът на Cointelegraph Research е в перфектна позиция да използва своите комбинирани таланти правилно за своя доклад „Инвестиране в DeFi“.

Мненията, изразени в тази статия, са само за общи информационни цели и не са предназначени да предоставят конкретни съвети или препоръки за което и да е физическо лице или за конкретен ценен или инвестиционен продукт.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Как да използвате DeFi по правилния начин — това най-ново ръководство може да помогне" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!