Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Как да намерите следващата мем валута pepe с 370 000 - кратно увеличение

Зашеметяващото развитие на PEPE продължава, като оценката му скочи с повече от 90% през последните 24 часа. От стартирането си миналия месец, PEPE е нараснал в стойност с 2000%, до голяма степен воден от мемекойн манията. През последния месец проектът привлече много внимание в Twitter и му донесе експлозивен растеж.

В историята на развитието на валутата MEME тя винаги е убеждавала хората с повишения на цените. PEPE е възпроизвел чудото на големия брат SHIB десет хиляди пъти. На 18 април адрес, започващ с 0x8e5, закупи 1,8 трилиона $PEPE мем монети за $20 и след това цената скочи докрай, пробивайки 7500 пъти само за два дни, и $20 станаха $150 000. След като „гигантският кит" продаде токените, $PEPE продължи да се покачва с повече от 50%, а обемът на транзакциите бързо надхвърли 100 милиона щатски долара. Досега пътуването на PEPE да убеждава хората с нарастващите цени е започнало.

От скромен старт с пазарна капитализация от по-малко от $1 милион в средата на април, PEPE отбеляза бърз растеж през последния месец. В резултат на това пазарната капитализация на memecoin надхвърли впечатляващата граница от $1 трилион както на CoinGecko, така и на CoinMarketCap към момента на писане на това издание.

Трябва да намерим мем монети и да имаме план за дългосрочно наблюдение и натрупване.

Много 10 000-кратни монети идват от uniswap, като Big Uncle, Shit Coin и сега Pepe. Конкретната операция е

Можете да отворите платформата във Feixiaohao, след това да отворите DEX и след това да отворите валутата в uniswap V2, за да я намерите.

Има две първи условия.

Първо, наблюдавайте дали обемът на транзакциите продължава да нараства в рамките на една седмица, за предпочитане сред топ 70 до топ 30 валути.

Възможно ли е 200,000-кратно увеличение на PEPE? Шансове и рискове за инвеститорите.

Второ, вижте дали валутата е листвана на централизирана борса.Ако е листвана на централизирана борса, популярността вече ще се повиши и цената също ще се повиши, така че не си струва да се дебнете.

Има три вторични условия.

Първият ред определя дали за токена се говори в социални кръгове: Twitter, Telegram, Discord и т.н. Търсете разпалване на дискусията. Общностен фанатизъм.

След това проучете основите. Проучете икономиката на токена, изучете неговия механизъм за изгаряне, механизъм за изгаряне и заключващ механизъм.

Отново, дали името и аватарът му се приемат лесно от обществеността. Дали неговата специфична културна конотация е подходяща за широко разпространение.

Да намерите десет хиляди пъти мем монети е чрез дългосрочно мислене и наблюдение и търпеливото им задържане в множество валути за дълго време, с лична визия и късмет, включително. Като цяло инвестицията не е голяма, а доходът също е висок.Това е тест за способността на индивида да управлява криптирани портфейли и децентрализирани борси.

Моля, посочете източника при препечатване: Big Bingtang Orange

Последвайте ме, щракнете върху малко червено сърце и забогатейте заедно на следващия бичи пазар.

Публикацията на Светлана Петкова: "Как да намерите следващата мем валута pepe с 370 000 - кратно увеличение" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!