Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Какво би било необходимо, за да се върне биковото крипто пътуване

Макросредата този път е различна. Пълният икономически ефект от повишаването на лихвените проценти отнема около 18 месеца, за да се види... Безработицата все още е супер ниска. Възбраните започват да се увеличават.

Преди да започнат всички тези притеснения от рецесията (преди ~15 месеца), направих прогнозите си въз основа единствено на минали цикли на халвинга. Прогнозата ми беше, че следващият ATH ще бъде лятото на 2025 г. Бичът може да започне още през лятото на 2024 г.

Нека да видим къде е икономиката след 12 месеца и след това да преоценим.

Междувременно добавете към тези торби!!

Фактор, който ще върне крипто бичия пазар:

Доверие на пазара: Пазарът на криптовалута процъфтява на увереност и доверие. Положителните настроения сред инвеститорите и търговците са от решаващо значение. Факторите, които могат да допринесат за доверието на пазара, включват регулаторна яснота, институционално приемане и масово приемане на криптовалутите.

Какво е необходимо, за да бъдеш успешен сериен предприемач

Институционално приемане: Продължаващото приемане на криптовалути от институционални инвеститори, като банки, хедж фондове и големи корпорации, може да има значително въздействие върху пазара. Институционалното участие носи повишена ликвидност и доверие в пространството, привличайки повече инвеститори.

Регулаторна яснота: Ясните и благоприятни разпоредби играят жизненоважна роля за насърчаване на растежа на крипто пазара. Регулаторните рамки, които защитават инвеститорите, като същевременно позволяват иновации, могат да повишат доверието и да насърчат повече участие както от страна на инвеститорите на дребно, така и от институционалните инвеститори.

Технологичен напредък: Напредъкът в блокчейн технологията и подобренията в скалируемостта, сигурността и използваемостта на криптовалутите могат да привлекат повече потребители и да увеличат възприемането. Проекти, които предлагат иновативни решения и адресират проблеми от реалния свят, имат потенциала да стимулират ентусиазма на пазара.

Глобални икономически фактори: Икономическите условия и геополитическите събития могат да повлияят на пазара на криптовалута. Фактори като инфлация, девалвация на валута, политическа нестабилност и икономически кризи могат да доведат до повишен интерес към криптовалутите като алтернативни средства за съхранение на стойност или активи-убежища.

Зрялост на пазара: Тъй като пазарът на криптовалута узрява, той става по-устойчив на нестабилност и манипулация. С появата на по-легитимни проекти и премахването на измамите пазарът придобива доверие и привлича по-широк кръг от инвеститори.

Положителни новини и събития: Положителните новини, като партньорства, сътрудничества, големи осиновявания или регулаторни пробиви, могат да предизвикат подновен интерес към криптовалутите. Влиятелни фигури, които подкрепят или се застъпват за криптовалути, също могат да генерират ентусиазъм.

Ефективност на Биткойн: Биткойн, като най-известната криптовалута, често задава тона на целия пазар. Значителни движения в цената на Биткойн могат да имат вълнообразен ефект върху целия крипто пазар, което води до възход

Публикацията на Димитър Тодоров: "Какво би било необходимо, за да се върне биковото крипто пътуване" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!