Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Кит печели от Depegged Token

Кит печели от Depegged...
Кит печели от Depegged Token

Криптовалутен кит печели от Depegged Token: Анализ

В скорошно развитие на пазара на криптовалута, портфейл, свързан с адреса „czsamsunsb.eth“, привлече значително внимание заради бързото си натрупване на богатство. Според данни, предоставени от Spot On Chain, този портфейл, идентифициран като Wallet 0xaa1, е натрупал 193 ETH (приблизително $600 000) в рамките на само четири часа след загубата на фиксиране на токена EZETH, известен също като Renzo Restaked ETH.

Разбиране на ситуацията

Внезапният скок в печалбите за Wallet 0xaa1 се случи в резултат на инцидента с депегинг на токена EZETH. Твърди се, че лошата ликвидност в Uniswap е довела до премахването на обвързаността, което е предизвикало поредица от транзакции в рамките на кратък период от време. Портфейлът, свързан с адреса на Ethereum „czsamsunsb.eth“, се очерта като важен играч в този сценарий, като бързо се възползва от динамиката на пазара.

Дейност на китовете

Майкъл Сейлър печели 370 милиона долара от продажбата на акции на MicroStrategy

Анализът на Spot On Chain разкрива, че идентифицираният портфейл е бил активно ангажиран в размяната на Ethereum за EZETH токени след събитието за депегинг. По-специално, китът е изпълнил 4499 ETH за 4692 EZETH транзакции, което показва стратегически ход за натрупване на обезценения токен. Това съгласувано усилие изглежда е насочено към използване на ценовите разлики и максимизиране на печалбите, докато пазарът се приспособява към новата динамика.

Продължаваща тенденция

Дейността на портфейла предполага продължаващ интерес към придобиване на токени EZETH в замяна на Ethereum. Въпреки първоначалния скок на печалбите, китът изглежда се възползва от продължаващите колебания на пазара, за да укрепи допълнително притежанията си на депегирания токен. Този стратегически подход подчертава опортюнистичния характер на търговията с криптовалута и потенциала за значителни печалби на фона на нестабилността на пазара.

Заключение

Случаят с Wallet 0xaa1 и неговото бързо натрупване на богатство след загубата на фиксиране на токена EZETH хвърля светлина върху тънкостите на търговията с криптовалута. Тъй като пазарната динамика продължава да се развива, инвеститорите и търговците трябва да останат бдителни и да адаптират стратегиите си съответно, за да се възползват от нововъзникващите възможности. Spot On Chain ще продължи да следи развитието в това пространство и да предоставя представа за забележителни тенденции и дейности.

Публикацията на Георги Минев: "Кит печели от Depegged Token" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Анализиране на сп...
Анализиране на спада на Биткойн

Анализ на Биткойн: разбиране на скорошния спад и прогнозиране на бъдещи тенденции Пазарите на криптовалути станаха свидетели на още един...

Цените на Bitcoin...
Цените на Bitcoin и Ethereum се сринаха на фона на изявленията на Фед

Волатилност на пазара на криптовалута: цените на Биткойн и етериум се сринаха на фона на изявленията на Фед Цените на Bitcoin и Ethereum се...

Директора на Ripp...
Директора на Ripple Дейвид Шварц разказва за ранната инвестиция в Ethereum

Главният технически директор на Ripple Дейвид Шварц говори за ранната инвестиция в Ethereum: Разкрити са прозрения и противоречия Вникване в...

Cardano (ADA) оча...
Cardano (ADA) очаква пробив на фона на промяна в поведението на инвеститорите

Cardano (ADA) е готов за пробив, тъй като поведението на инвеститорите се променя: Анализ Цената на Cardano е готова за потенциален пробив,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!