Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Крипто анализатор хвърля светлина върху следващото възможно движение на цената на Litecoin

На пазар с непрекъснато променяща се динамика Litecoin (LTC), една от най-добре представящите се криптовалути, е попаднал в интересна ситуация. Ценовата посока на цифровия актив наскоро беше обект на анализ от известен крипто експерт, Али, който е добре известен със своите крипто прогнози и прозрения.

Неговият анализ, направен от ключов пазарен индикатор, съотношението пазарна стойност към реализирана стойност (MVRV), може да хвърли светлина върху близкото бъдеще на Litecoin.

Прогнозата на Али произтича от 30-дневната MVRV за Litecoin, която в момента възлиза на около 35%. Този показател служи като инструмент за проследяване на несъответствието между пазарната стойност и реализираната стойност на цифровия актив.

Свързано четене: Litecoin нарасна с 18% през последните 24 часа, има ли рали наполовина?

Неотдавнашното наблюдение на Али добавя значително измерение към възприятието на пазара за Litecoin, което предполага, че историята може да се готви да се повтори.

Историята на Litecoin MVRV и корекциите на цените

Както Али подчерта в скорошен туит, историята на Litecoin от 2018 г. показва отличителен модел. Всеки път, когато 30-дневната MVRV надхвърли прага от 30%, настъпва рязка корекция на цената. Такива корекции обикновено водят до спад в цената на LTC, вариращ от 30% до 40%. Този модел се запазва през годините и придава достоверност на прогнозата на Али за възможен спад.

В момента#LitecoinMVRV 30D се движи около 35%.

В исторически план всеки път, когато $LTC MVRV 30D надхвърли границата от 30% от 2018 г. насам, обикновено следва рязка корекция на цената ! Това обикновено означава спад на цената на #LTC, вариращ от 30% до 40%. pic.twitter.com/R5oMMaKWGc

Анализатор хвърля светлина върху дългосрочното слабо представяне на XRP

— Али (@ali_charts) 2 юли 2023 г

Обосновката зад това е проста. Когато съотношението MVRV е високо, това показва, че притежателите са натрупали значителни печалби и може да решат да продадат, което да доведе до спад на цената. Въпреки това е важно да запомните, че докато историческите тенденции дават индикация, те не са гарантиран предсказател за бъдещи събития.

LTC Последно ценово действие

На 30 юни Litecoin претърпя значително покачване на цената, записвайки значителен зелен свещник. Този скок изстреля LTC до най-високата стойност от $109 към момента на писане, което отразява близо 24% увеличение през последните седем дни.

В допълнение, Litecoin показа малък спад от 1,8% през последните 24 часа. Пазарната капитализация на актива също отбеляза скок от 22,5% през изминалата седмица, движейки се от най-ниските 6,4 милиарда долара миналия понеделник до 8 милиарда долара днес. Това класира алткойна на 8-мо място сред най-големите криптовалути по пазарна капитализация.

Дневният обем на търговия с Litecoin също отбеляза значителен скок от обема от $462 милиона, наблюдаван в края на миналия месец, до над $1 милиард през последните 24 часа. В момента LTC има 24-часово дъно от $108 и 24-часово най-високо ниво от $114.

Свързано четене: Litecoin Surging добавя 20% преди събитието за халвинга, DigiToads печели 370% в предварителна продажба

Струва си да се отбележи, че скорошният скок на LTC може да се отдаде на предстоящото халвинга, което трябва да се случи през следващите няколко седмици. Това послужи като катализатор за инвеститорите да натрупат алткойн. Въпреки това, въпреки скока на LTC, активът все още е със 72% надолу от своя пик от $412.

$LTC

Публикацията: "Крипто анализатор хвърля светлина върху следващото възможно движение на цената на Litecoin" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!