Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Критичен повторен тест на Биткойн, възстановяване на Ethereum, съпротива на Solana

Критичен повторен тест...
Критичен повторен тест на Биткойн, възстановяване на Ethereum,...

Задълбочен анализ: Критичният повторен тест на Биткойн, възстановяването на Ethereum и съпротивата на Solana: разкрити ключови прозрения

В неотдавнашен анализ на уважавания анализатор на YouTube канала Crypto World текущият повторен тест на критична зона в диаграмата на Биткойн предизвика значителен интерес сред търговци и инвеститори. Наред с ценовото действие на Биткойн, анализаторът се задълбочи в траекторията на възстановяване на Ethereum и нивата на съпротива на Solana, предлагайки прозрения за потенциални пазарни движения.

Прогноза за цената на Биткойн

Биткойн, разположен в рамките на симетричен триъгълен модел на дневната времева рамка, се консолидира настрани, предизвиквайки очакване за потенциален бичи импулс. В момента цената осцилира между линията на подкрепа, която се движи малко над $65 000, и съпротивата, позиционирана малко под $71 000.

Пробив над бариерата на съпротивата може да проправи пътя за възходяща траектория, с бъдеща целева цена над 85 000 долара. Обратно, пробив под нивото на подкрепа може да сигнализира движение надолу към $54 000.

Анализаторът подчертава значението на бдителността за сигналите за потвърждение, преди да се включите в търговски дейности, тъй като както възходящият, така и мечият сценарии предлагат възможности за печалба. Той подчертава значението на повторното тестване на предишни нива на съпротива като новооткрита подкрепа, което предполага потенциален възходящ импулс, ако бъде поддържан.

Дъното на Биткойн е несигурно, потенциален повторен тест на $30K се очертава

На по-кратки времеви рамки Биткойнът в момента е подложен на критичен повторен тест в диапазона от $68 000 до $69 000, който преди това е служил както като съпротива, така и като подкрепа. Отскок от този ключов момент може да покаже по-нататъшен потенциал нагоре, като целите са поставени на $71 500 и в крайна сметка най-високото ниво за всички времена варира от $73 000 до $74 000. Въпреки това, неуспехът да се поддържа подкрепа над това ниво може да ускори краткосрочен мечи сценарий, потенциално водещ до спад към $65 000 до $66 000.

Пазарна динамика на Ethereum и Solana

Междувременно Ethereum проявява признаци на възстановяване, тъй като отскача над седмичното ниво от $3,500. Въпреки липсата на значителна посока на импулса в краткосрочен план, отскок от нива на подкрепа, вариращи между $3,200 до $3,250, може да тласне Ethereum към зони на съпротива от $3,460 до $3,530 и в крайна сметка $3,700.

За разлика от това, Solana среща съпротива в близост до $181 до $182 след скорошен отскок от подкрепата. Очертаването на това ниво на съпротива е от основно значение за определяне на краткосрочната ценова траектория на Solana.

Заключение

Тъй като пазарът продължава да се развива, вниманието се насочва към критичните ценови нива и моделите на графиките в известни криптовалути. Като наблюдават отблизо тези развития и следят сигналите за потвърждение, търговците и инвеститорите могат да се ориентират в динамичния пазар с информирано вземане на решения. Независимо дали става въпрос за потенциалния пробив на Биткойн, възстановяването на Ethereum или предизвикателствата за съпротивата на Solana, оставането в крак с динамиката на пазара е наложително за капитализиране на нововъзникващите възможности в рамките на крипто пространството.

Публикацията на Георги Шопов: "Критичен повторен тест на Биткойн, възстановяване на Ethereum, съпротива на Solana" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!