Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Купуването на дъна е много специфично, дори не докосвайте този вид валута! Иначе ще фалира!

Ние сме на крипто пазара от дълго време и постепенно ще открием, че колкото повече праз, толкова повече обичаме да копираме дъна, и колкото повече праз сред празовете, толкова повече обичаме да копираме дъната на алткойни.

Вярвам, че повечето от монетите на пазара са фалшиви монети и напомням на всички да не ги купуват. Този вид валута е твърде рискован и е лесно да бъде хванат, ако се движи бавно.

Има и много обществени вериги, които издават фалшиви монети. Технологията не е достатъчно добра и общността не е добра. Фрид, рано или късно ще се върне към нулата.

Блокчейн дигиталната валута разчита на консенсус Ако всички вярват в блокчейн и цифровата валута, най-добре е да купувате монети с висок консенсус. Платформените монети на някои големи платформи все още са приемливи. Докато платформата може да продължи да работи и да печели, не би трябвало да има големи проблеми. Въпреки това наистина не се препоръчва за малки платформи да купуват. Признава се, че някои хора които тичаха бързо в ранния етап също направиха състояние, но те ще бъдат тихо затворени по-късно. Има повече хора, които ядат юфка.

защо?

Тъй като този вид валута няма значение, ако не се движи, след като веднъж се движи, тя трябва да скочи до небето няколко пъти или дори десетки или стотици пъти, точно като луда крава, която върви право нагоре и не можете да задържите надолу, особено през последните няколко години, е по-очевидно. Ако бъде нападнат предварително от засада на дъното, маржът на печалбата може да си представите. Може да се предположи, че привлекателността му е голяма.Много пророци се обърнаха заради този вид валута и много хора, които последваха тенденцията и умряха героично заради този вид валута.

Аз съм такова филипинско ястие. Когато за първи път чух хората да говорят колко добър е валутният пазар и как мога да правя много пари, скочих в него. Не знам много за този аспект, така че може да се каже, че съм невеж и чисто бял. Като гледам всеки ден други хора да казват, че са направили много пари, сърбежът в сърцето ми е като мравки върху горещ съд, да не говорим колко е неудобно, но не знам откъде да започна.

Бях невеж, затова започнах да събирам информация по цялото небе, някои казаха колко е хубаво това, а други казаха, че това е толкова добро, всички бяха развълнувани, но аз все още бях объркан и когато мозъкът ми се разгорещи, Купих го на сляпо. Как разбрахте коя е основната валута по това време? Какво е неосновна валута? Кои са нежелани монети?

Както и да е, който по-бързо стане, гони този, който повече стане, и го настига, докато носът му се натърти, лицето му подпухне и главата му кърви. В резултат на това дълго време не исках и не смеех да пазарувам на крипто пазара. какъв горчив урок

Успявали ли сте някога в копирането?

Разбира се, че има, но може да се каже, че вероятността е непоносима да се гледа директно.В повечето случаи пазарът е почти едно дъно след друго и продължава да удря нови дъна. До края, като лъв, хванат от чума, той лежеше неподвижен на земята.

Експлозията на ICO през 2017 г. наистина донесе вълна от супер бичи пазар, но в същото време донесе и голяма вълна от нежелани монети. Някои от тях дори нямат отбор, така че може да се каже, че вече съществуват само на име. Просто защото не е делистиран, така че изглежда, че е жив, докато борсата е делистирана, веднага ще се върне на нула.

Днес нека поговорим за този вид монети за боклук, които абсолютно не могат да бъдат закупени.

Във криптовалутния пазар монетите за боклук се появяват безкрайно.Проекти като този могат да се нарекат проекти за опаковане. Изключителното представяне е, че емитентът пакетира оригиналните неща от други индустрии с концепцията за валута и след това ги пакетира в блокчейн проект.

например

Рутерът плюс концепцията за копаене се превръщат в блокчейн интелигентен хардуерен проект.

Интернет проект, който продава време на знаменитости, плюс концепцията за валута, се превръща в децентрализирана верига за стойност на времето.

Проектът за продажба на данни, съчетан с концепцията за валута, се превръща в децентрализирана мрежа за сливане на стойност на данни.

Съществува и много популярният концептуален проект за реформа на веригата през 2018 г., който основно промени концепцията за акции в традиционните индустрии в концепцията за валутни права.

Има безброй такива валутни проекти

Първоначалното намерение на емитентите не е за дългосрочно развитие и работа, а за краткосрочно поведение на пари в обращение.След като целта бъде постигната, те ще се оттеглят и ще се скрият, а останалите инвеститори ще се оплакват безкрайно.

Нека да разгледаме графиките на тенденциите на горните примери през последните години (tnbbngct)

Не е трудно да се види от графиката на тенденциите, че тези проекти са много различни от чисто блокчейн проекти и проекти, разчитащи изцяло на криптовалутния пазар.

От гледна точка на цената, когато листването и търговията започнаха, повечето валути първо се повишиха бързо, след това бързо паднаха и отстъпиха.През този период те лежаха неподвижни на земята, докато взаимното избиване на малките инвеститори приключи. Вижда се колко рискови са подобни валутни проекти.

Чист валутен проект

например

Някои добри проекти за валута на платформа разчитат изцяло на криптовалутния пазар, за да получат подкрепа на стойността. Докато всички имат консенсус и продължават да търгуват, валутата на платформата винаги ще бъде търсена и ще има светло бъдеще.

Друг пример

Много проекти на обществени вериги, въпреки че сега нямат преки ползи, но съчетани с добри очаквания в по-късен период, все още има много пари за теглене.

Купуването и продажбата на виртуална валута престъпление ли е? Ще бъде ли осъден?

Нека да разгледаме графиката на тенденциите на група от монети на проекта за валутен кръг (ht\xtzlink)

Сравнявайки графиките на тенденциите на два различни вида валути, става още по-ясно с един поглед:

Цена:

Монети за боклук, рязко нарастване, пратки, никой не го интересува, връщане

Валута на криптовалутния пазар, относително стабилна, активни транзакции, повишаване на стойността

На сцената увеличение:

Монети боклук, големи колебания, рязък спад

Валута на криптовалутния пазар, леко колеблива, относително стабилна

От тази гледна точка

Въпреки че пакетираният проект за ремонт е покрит с блокчейн палто, собствената му оценка все още зависи от приходите на собствения бизнес, а също така зависи от доходите на тяхната собствена индустрия, за да подкрепи тяхното въображение.

Например, в проекта за продажба на време, колко време на знаменитости е било търгувано за една година? Колко спечелихте? Колко данни са продадени за този проект с големи данни? Колко спечелиха тези проекти за реформа на веригата в същата индустрия?

Тези проекти са основно неконкурентоспособни в съответните индустрии. Като слабо пиле, можеш ли наистина да станеш по-силен, като носиш златна жилетка? Очевидно невъзможно.

Въпреки че прилагат концепцията за блокчейн, техният бизнес и истории са много прости.Дали могат да се издигнат или не, зависи главно от рентабилността.

толкова очевидно

Без изключение тези проекти завършиха с провал в основната си дейност, така че е съвсем естествено цените на валутата им да паднат рязко.

Нещо повече, много от тези проекти нямат никакво намерение да успеят, а само да съберат парите на инвеститорите, след като парите са получени, целта им е постигната и на тях може да се разчита в по-късен етап. каква сила?

И така, как да идентифицираме такива проекти?

Всъщност не е трудно. Трябва само да разгледаме информацията за тяхното съдържание, независимо дали е проект, който твърди, че използва блокчейн технология за трансформиране на определена индустрия, като трансформиране на индустрията с изкуствен интелект, автомобилната индустрия, големите данни индустрията, индустрията за излъчване на живо и т.н.

Ако са тези проекти, повечето от тях са провалени проекти, които са почти неконкурентоспособни и нямат усещане за присъствие в тези индустрии, няма да има голямо развитие и е най-добре да не ги пипаме.

Разбира се, ще има много хора, които имат добро впечатление от някои от тези проекти и дори са лоялни един към друг. Например, един мой приятел много харесва TNB и винаги иска да копира крайния резултат, защото тази валута се повиши много през 2017 г., което му помогна да спечели много пари.

Но погледнато назад, това се дължеше на бичия пазар през 2017 г., не защото самият проект беше добър, а просто се случи да настигне големия пазар по това време. След като приливът намаля, те един по един се върнаха в първоначалната си форма.

Поглеждайки назад, разглеждайки други проекти в кръга на чистата валута, вероятността за добро развитие е доста добра, като няколко водещи платформени монети ht, xtz, връзка и т.н. Можете да разгледате графиките на тенденциите над тези монети.

в заключение:

Ако не смяташ да купуваш дъна, разбира се, че е най-добре и можеш да изчакаш да се стабилизира пазара, преди да го гледаш.

Ако наистина искате да купите дъното, най-добре е да изберете някои монети с очаквана потенциална стойност вместо тези рискови опаковани монети.Много монети са обречени никога да не се върнат към предишните си върхове.

Послепис: Трите железни правила на Уорън Бъфет:

Първо: опитайте се да избегнете рисковете и да запазите главницата;

Второ: опитайте се да избегнете рисковете и да запазите главницата;

Трето: твърдо запомнете първото и второто.

Мненията в тази статия са само за справка и не представляват инвестиционен съвет. Валутният пазар варира значително и инвестициите трябва да бъдат рационални.

Публикацията на Георги Минев: "Купуването на дъна е много специфично, дори не докосвайте този вид валута! Иначе ще фалира!" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Dogecoin (DOGE) в...
Dogecoin (DOGE) вижда „златен кръст“: Предстои ли възходящ импулс?

Анализ: Dogecoin (DOGE) готов за Златен кръст Dogecoin (DOGE), известен като най-голямата мем криптовалута в света, е на ръба на значителен...

Анализ: Текущо съ...
Анализ: Текущо състояние на Bitcoin и Ethereum

Биткойн срещу Ethereum: Контраст на пазарното представяне и очаквания Glassnode, водеща аналитична компания, подчерта ключовите разлики между...

Анализаторът Xanr...
Анализаторът Xanrox прогнозира скок на Биткойн до $70k

Анализ на Биткойн: Потенциален скок до $70 000, прогнозиран от анализатор Xanrox - Технически прозрения и стратегии за търговия Ентусиастите...

Биткойн е изправе...
Биткойн е изправен пред потенциален „срив през лятото“

Анализаторът Бенджамин Коуен предупреждава за потенциален „срив през лятото“ за Биткойн: Какво трябва да знаят инвеститорите...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!