Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Лайткойн (LTC) се преполовява само след часове, ето колко блока остават

Третото халвинга на Litecoin е само на часове. Блоковата награда автоматично ще се коригира от 12,5 на 6,25 LTC, което прави Litecoin дефлационна валута с предвидимо парично предлагане.

Мрежата Litecoin, която беше основана през 2011 г. като разклонение на Биткойн, трябва да извърши третото си намаление на наградата за копаене наполовина по-късно днес, забавяйки скоростта на разширяване на доставките за своята родна криптовалута, LTC.

Според уебсайта litecoinblockhalf.com, третото халвинга на Litecoin най-вероятно ще се случи в сряда около 15:15:37. UTC.

Според платформата за анализ OKLink остават само около четири часа до събитието. Текущото обратно броене към момента на писане е три часа и 49 минути. В момента има 107 блока, останали за това събитие.

Litecoin преживява бум в основите на своята мрежа преди събитието за халвинга. Платформата за анализ на веригата IntoTheBlock съобщава, че хешрейтът на Litecoin продължава да достига нови върхове с наближаването на очакваното халвинга.

Лайткойн (LTC) в риск след халвинга: Колко голямо е влиянието на миньорите върху цената?

За разлика от предишното халвинга, когато хешрейтът намаляваше преди събитието, настоящата тенденция показва нарастваща инерция.

Ценово действие на Litecoin

LTC се търгуваше на $91,36 към момента на публикуване, което представлява 28,8% печалба от началото на годината. Криптовалутата се повиши през първата половина, отразявайки предишен напредък на цените преди халвинга.

Лайткойнът е малко по-висок с 1,18% през последните 24 часа, тъй като цената остава непроменена в деня на халвинга. Вероятно трейдърите предварително са оценили разполовяванията, както се вижда от покачванията преди събитието, след което са грабнали печалби и след това са изчакали Биткойн да се увеличи.

Крипто анализаторът Али подчертава къде е цената на LTC в момента, използвайки данни във веригата. „Litecoin търгува между две значителни стени на предлагане преди халвинга. Едната действа като подкрепа между $87 и $90, където 625 000 адреса са закупили 7,8 милиона LTC. Другата действа като съпротива между $90 и $93, където 590 000 адреса държат 6 милиона LTC.“

$LTC

Публикацията на Георги Шопов: "Лайткойн (LTC) се преполовява само след часове, ето колко блока остават" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Плаване в крипто ...
Плаване в крипто моретата: Уроци от ликвидирането на кит

Навигация в крипто морето: Уроци от ликвидирането на кит Светът на криптовалутите е бурно море, характеризиращо се с бързи колебания и високи...

Спад на крипто па...
Спад на крипто пазара: разбиране на текущата ситуация

Дешифриране на спада на крипто пазара: Навигиране на страха и оптимизма Крипто пазарът преживява значителен спад, като и Биткойн (BTC), и...

Анализ на цените ...
Анализ на цените на DOGE: Мечи прогнози с ключови нива на подкрепа, които да наблюдавате

Анализ и прогноза на цените на DOGE Текущо състояние Търговците станаха свидетели на спад в цената на Dogecoin (DOGE) с 4,89% през...

Златният кръст на...
Златният кръст на Биткойн: справяне с техническите предизвикателства на крипто пазара

Златният кръст на Биткойн: Начертаване на курс през техническите предизвикателства на крипто пазара В непрекъснато развиващия се пазар на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!