Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

MAX Exchange: MAX, обмен на цифрови активи, създаден от тайванския екип на MaiCoin

Какво е MAX?

MAX е борса за дигитални активи, създадена от екипа на MaiCoin (MaiCoin е една от ранните борси за криптовалути в Тайван, предоставяща услуги за първоначални валутни инвеститори да купуват и продават от името на инвеститорите.), осигурява презареждане и теглене на тайвански долари и криптира валута търговия покупка и продажба. MAX си сътрудничи с Far East Bank и е една от малкото борси за дигитални активи в Китай, които си сътрудничат с доверителни банки, за да помогнат при проверката и потвърждението на паричните потоци.Неговата борса поддържа две версии на USDT едновременно, а именно ERC20 USDT и Omni USDT и вътрешни трансфери Не се изисква такса за трансфер.

MAX Token

MAX издаде своя собствена валута на платформата MAX Token и задържането на MAX Token може да се използва за намаление на таксите за транзакции и таксите за теглене и има определен процент отстъпки, а MAX Token може да бъде получен чрез функцията „задържане и заключване“ Като бонус.

В допълнение, MAX има функция за копаене на транзакции.Той издава токена на платформата за обмен Max Token, който може да се използва за разпределяне на награди за копаене на транзакции и връщане на миньорите на транзакции. Например, когато транзакция е завършена на борсата, борсата ще начисли такса за обработка, а наградата за копаене на транзакцията е да върне част от таксата за обработка на потребителя и да възнагради потребителя, който търгува на борсата, така че е наречено копаене на транзакции.

Забележки: Функцията за копаене на транзакции е отменена в 14:00 ч. на 27.11.2019 г. (сряда), но функцията за възнаграждение „задържане и заключване“ все още е налична.

Шанхай: Подкрепете Shanghai Data Exchange за създаване на сектор за цифрови активи

Допълнително четене – 【Преподаване на инструменти】Най-известната борса в Тайван MAX-тайвански долари Депозиране и теглене Добър партньор

MAX, физически магазини на MaiCoin

Физическият магазин на MaiCoin официално отвори врати на 21 юли 2019 г. и предоставя основно три основни услуги:

  1. Услугата лице в лице с реални хора е специализирана в представяне на криптовалутни продукти, услуги за търговия и индивидуални консултации.

  2. Пространството за представяне на общността предоставя лекции на тема блокчейн, курсове за знания, тенденции в цените на валутата и технически анализ, използване на платформа за обмен и други курсове за обучение.

  3. Базата AMIS Booster създава ново Coworking Space, помага на предприемачески екипи да свържат оперативен капитал и технически ресурси и активно развива блокчейн екипи.В момента се очаква да си сътрудничи с редица ускорители в Тайван, за да предостави значителна и специфична помощ.

Обмен на токени за сигурност Hg Exchange

MaiCoin обяви в началото на януари 2019 г., че е създал съвместно предприятие с публичната верижна платформа Zilliqa в Сингапур, за да създаде Hg Exchange, първата борса за токени за сигурност с частна система за членство в Югоизточна Азия, за да подпомогне издаването на акции на некотирани компании, включително токени за сигурност (Security Token) и транзакции, този обмен представлява плод на междуиндустриално сътрудничество между утвърдени посредници на капиталовия пазар и финтех стартиращи компании. Това междуиндустриално сътрудничество предоставя на некотирани компании платформа за транзакции с токени за сигурност и разкриване на информация, което не само подобрява прозрачността на инвестиционната информация, но също така подобрява ефективността на цялостния пазар за търговия.

Тази статия MAX Exchange: MAX, обмен на цифрови активи, създаден от тайванския екип на MaiCoin, се появи за първи път в Zombit в зоната на Zombit.

Публикацията на Сребрин Петров: "MAX Exchange: MAX, обмен на цифрови активи, създаден от тайванския екип на MaiCoin" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!