Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Мечките контролират днешната сесия, тъй като Chainlink (LINK) отбелязва огромни печалби

Пазарите започнаха с меча активност, като глобалната пазарна капитализация записа спад от 0,12% за ден, за да достигне общата граница до $1,2T към момента на публикуване. Индексът на страха и алчността също в момента е на 55, което показва неутрална позиция, според CoinMarketCap.

Биткойн анализ

Биткойн (BTC) се натъкна на известна меча активност и сега падна под $30K и сега се търгува на $29,8K след записване на дневен спад от 1% и седмичен спад от 4,8%. Обемът на търговия с Биткойни обаче се е повишил с 28% през същия период и в момента е 14,8 милиарда долара.

Лентите на Болинджър все още се движат близо една до друга, което показва, че волатилността на Биткойн в момента е ниска. Индексът на относителната сила (RSI) се движи под средното си ниво, показвайки усилията на мечките за господство на пазара.

BTC 1-дневна графика | Източник: Анализ на TradingView Ethereum

Мечките Takeover днешната сесия, тъй като Solana прави забележителни печалби

Ethereum (ETH) също започна седмицата бавно, тъй като активът сега е на загуби от 0,7% в рамките на един ден от търговията, за да го отведе до $1891, тъй като обемът на търговия скочи с 14%, за да го отведе до $7,2 милиарда към момента на публикуване. Нивата на волатилност на ETH също са ниски, тъй като лентите на Болинджър остават относително близки.

Индикаторът RSI обаче се измести под средната си линия, което показва вероятна низходяща тенденция за Ethereum, тъй като мечките на актива настояват за господство на пазара. Индикаторът MACD също се движи надолу в отрицателния регион, показвайки усилията на мечките да доминират на пазарите.

ETH 1-дневна графика | Източник: анализ на Tradingview Polygon (MATIC).

Polygon също има низходяща сесия днес, тъй като активът се намира на 0,08% загуба в оценката от предходните си 24 часа, тъй като седмичният спад в момента възлиза на 10%, тъй като MATIC сега се търгува на $0,7649, тъй като обемът на търговия скочи с 22%, за да вземе до $385 млн. Нивата на волатилност на MATIC също са ниски, тъй като лентите на Болинджър поддържат относително близко разстояние една от друга. В същото време RSI се движи под средната си линия, тъй като мечките доминират в мрежата, като индикаторът MACD също се движи в положителния регион.

LINK има огромна бича сесия днес, тъй като активът се движи на 24-часови печалби от 15%, за да повиши цената си до $8,13 към момента на публикуване, като седмичната печалба в момента е 12% към момента на публикуване, докато обемът на търговията записа 556% скок в рамките на един ден от търговията, за да го отведе до $1,5 милиарда към момента на публикуване. Нивата на волатилност на LINK са на ръба на скок, тъй като лентите на Болинджър се разминават една от друга, докато RSI се движи над средната си линия близо до свръхпокупения регион тъй като индикаторът MACD се движи от положителната страна.

Други тенденции за създаване на активи в днешната пазарна сесия са XRP 2.0, който отбеляза скок от 2439% в рамките на 24 часа, което го прави днешния най-печеливш като тенденции на Stellar (XLM) със загуба на оценка от 1,77% към момента на публикуване, докато HarryPotterObamaSonic10Inu ( ERC-20) (BITCOIN) също прави тенденции с 6% загуба на оценка в рамките на един ден от търговията.

Публикацията на Олег Димитров: "Мечките контролират днешната сесия, тъй като Chainlink (LINK) отбелязва огромни печалби" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!