Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Седмицата на биковете започва начело, тъй като Litentry отбелязва огромни печалби

Пазарите продължиха днешната сесия с бичи активности, тъй като глобалната пазарна капитализация записа 0,14% увеличение за ден, за да достигне общата граница до $1,17T към момента на пресата. Индексът на страха и алчността в момента също е на 50, неутрална позиция, според CoinMarketCap, тъй като пада от вчерашната си позиция.

Биткойн анализ

Биткойн (BTC) все още е изправен пред някаква незначителна бича активност, тъй като активът сега се търгува на $29,3K, след като регистрира дневно увеличение от 0,02%, докато седмичното увеличение възлизаше на 1,18%. Обемът на търговия с Биткойни също се е повишил с 59% през същия период и в момента е 9,8 милиарда долара.

Лентите на Болинджър все още се сближават, което показва, че волатилността на Биткойн намалява, тъй като индексът на относителната сила (RSI) се движи над средното си ниво, показвайки усилията на биковете за доминиране на пазара.

BTC 1-дневна графика | Източник: Анализ на TradingView Ethereum

Ethereum (ETH) сега вижда лека меча активност, тъй като активът сега се намира на загуби от 0,04% в рамките на един ден от търговията, за да го отведе до $1847, тъй като обемът на търговия се повиши със 71%, за да го отведе до $3,7 милиарда към момента на публикуване. Нивата на волатилност на ETH също бавно намаляват, тъй като лентите на Болинджър поддържат относително близко разстояние.

Мечките контролират днешната сесия, тъй като Chainlink (LINK) отбелязва огромни печалби

Индикаторът RSI обаче все още се движи над средната си линия, тъй като мечките и биковете на актива се борят за господство. Индикаторът MACD също се движи, сега се доближава до изместване към зелената зона, което показва вероятен бичи импулс.

ETH 1-дневна графика | Източник: анализ на TradingView Ripple (XRP).

Ripple също има огромна сесия, тъй като активът се намира на печалби от 0,14% в рамките на 24 часа от търговията, за да доведе цената на XRP до $0,628 към момента на публикуване, докато обемът на търговия отбеляза скок от 58% в рамките на същия период, когато активността на пазарите се увеличава.

Нивата на волатилност на XRP също са доста стабилни, тъй като лентите на Болинджър на актива поддържат доста стабилно разстояние един от друг, докато RSI се движи под средната си линия XRP мечките също настояват за доминиране, докато MACD също се движи по-долу в червената зона, докато се приближава към изместване към зелената зона.

LIT също има огромна сесия днес, тъй като активът може да се похвали с огромни печалби от 16% в рамките на един ден търговия, за да повиши цената си до $0,744, тъй като обемът на търговия скочи с огромните 1851%, тъй като активността на токена се повиши значително. Нивата на волатилност на LIT вече са започва да се покачва, тъй като лентите на Болинджър на актива сега се разминават една от друга, докато RSI се движи над средната си линия, показвайки голямо господство на бика, като MACD също сега се движи в зелената зона.

Други забележителни печалби в днешната сесия са Bluzelle (BLZ), който сега се търгува с 46% над предишната си 24-часова цена, тъй като сега държи спот цена от $0,112, докато BakeryToken (BAKE) също търгува с 12% над предишната си 24-часова цена, като държи a спот цена от $0,107 към момента на публикуване. Hedera (HBAR) също е с 14% нагоре със спот цена от $0,06434.

Публикацията на Наталия Иванова: "Седмицата на биковете започва начело, тъй като Litentry отбелязва огромни печалби" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!