Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Мемекойни мания и възходът на Солана

Мемекойни мания и...
Мемекойни мания и възходът на Солана

Мемекойни мания и нарастването на Solana: Моментна снимка на последните тенденции на крипто пазара

Пазарите на криптовалути станаха свидетели на забележителни ръстове на цените през последния месец, като някои активи превъзхождаха други. Мем монетите доминираха особено през този период, което доведе много инвеститори до значително натрупване на богатство, тъй като Биткойнът се приближи до най-високото си ниво за всички времена (ATH). Впоследствие лудостта по мем монетите се превърна в вълна от „мем монети Solana“, което доведе до истории за хора, които стават милионери за минути. Освен това в екосистемата Chiliz (CHZ) са настъпили забележителни развития, включително нови партньорства.

Текущо състояние в Solana

Лудостта по мем монетите, която първоначално започна като типичен цикъл на реклама, ескалира до безпрецедентни нива, като хиляди мем монети се появяват в мрежата на Solana (SOL) и значителни суми от SOL се прехвърлят към различни акаунти. Тази тенденция значително облагодетелства SOL, което води до скок в цената му. На 18 март SOL достигна ценово ниво от $210, преди да изпита рязък спад.

Към последната актуализация SOL се търгува на $179, което представлява спад от 8,8% от скорошния му връх. Въпреки този спад, SOL все още държи 4-та позиция по пазарна капитализация, която в момента възлиза на 80 милиарда долара. 24-часовият обем на търговия за SOL също е намалял до 11 милиарда долара, което показва потенциален спад в покупателната способност на инвеститорите.

Коментари за Chiliz (CHZ)

Навигиране в мемекойн лудостта: балансиране на предпазливостта и иновациите в най-новата мания на крипто

Chiliz (CHZ) привлече вниманието в пространството на криптовалутите поради скорошни съобщения за партньорство, което допълнително преодолява пропастта между света на спорта и крипто. Въпреки тези положителни развития, CHZ стана свидетел на спад в цената, с 2% спад през последните 24 часа, което доведе стойността му до $0,12. Пазарната капитализация на CHZ е намаляла до $1,1 милиарда, докато неговият 24-часов обем на търговия се е увеличил с 26% до $114 милиона, което предполага потенциално натрупване на CHZ на по-ниски ценови нива от инвеститорите.

Каква е цената на CEEK VR?

CEEK (CEEK VR) също преживя труден ден, с 3,24% спад в цената през последните 24 часа, което доведе до стойност на търговия от $0,07122. Пазарната капитализация на CEEK възлиза на 57 милиона долара, със забележим спад в обема на търговията, който спадна с 24% до 4,5 милиона долара за същия период.

Като цяло, тези развития подчертават динамичния характер на пазара на криптовалути, характеризиращ се със значителни колебания в цените и променящи се настроения на инвеститорите.

Публикацията на Николай Кръстев: "Мемекойни мания и възходът на Солана" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!