Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Милионерката от криптовалутния пазар се самоуби, като взриви склада си.

Когато SEC за първи път съди CZ за нарушаване на законите за ценните книжа на 5 юни, когато повдигна 13 обвинения, Brother Dahao не го прие на сериозно, когато видя много фенове.Някои KOL твърдяха, че пазарът е изпаднал в паника и това е възможност да се продаде. Така че през тези няколко дни невежият Бай Фумей Чен Ксию щастливо избра дълга позиция, последва призива на групата приятели, отвори BTC договора и веднага отвори договора LUNA, LUCY след ликвидационната търговска двойка....

На 5 юни Bai Fumei Chen Xiyu, който беше дълго в няколко валути на крипто пазара, ликвидира общо 3,71 милиона юана на постепенно падащия пазар и избра да се самоубие, като взе лекарство.

Точно така, Chen Xiyu дори не стигна до 10 юни...

След като чу твърде много митове за договорите, г-жа Чен Сюй навлезе на пазара с млад ум и даде трудно спечелените пари и дори заеми на пазара в рамките на два дни, но тя избра да сложи край на живота си! Големият брат се оплака, толкова красива млада дама можеше да живее спокоен и комфортен живот, с толкова много пари в ръка, можеше небрежно да я покани да играят всеки ден, защо избра такъв начин на комарджия! !

Хората починаха и не мога да не се чувствам тъжно. През последните няколко години латентният валутен кръг стигна до заключението, че митът за един ден на крипто пазара и десет години в света е трудно да се повтори! ! Договорът не е машина за мечти, а проклета месомелачка. Винаги има мъртви войници, които продължават да се втурват напред и да хвърлят главите и кръвта си, за да мечтаят да построят митична стоманена гора. Те вярват в тези приказки, но го правят не знам, че всички те са мечти, изтъкани от капитала, пазарът е жесток. . .

2. Ще бъда XXX, след като загубя пари, дайте ми сто възможности за избор и аз ще избирам да бъда богат човек всеки път

Всичко на крипто пазара е осмивано от външни хора. За индивида това е непреодолима пропаст.

Всички все още помнят, че Liangxi, богът на войната, който беше сключил договор с него преди, избра да се оттегли от Twitter. Като млад мъж под 20 години той беше уволнен до 10 милиона юана с 1000 юана на 519. Това наистина вдъхнови някои хора в миналото и формира Мечтата за богатство и свобода. Но се оказа, че Liangxi дължи много дългове сега и фактурирането на договора се основава на чувства. Някои инвеститори бяха готови да го подкрепят, за да продължи да спекулира в 10wu. Парите бяха платени, за да отидат при него с високоскоростен влак , а парите са изгубени преди лицето да пристигне. Това, че сте KOL в Twitter, също беше прието от хора за различни операции по вземане на пари на заем, за да се спекулира с договори и експлозивни позиции. Уважавам хората, които могат да забогатеят по силата на силата си, но в договора за инвеститори на дребно някои хора могат да спечелят няколко пъти, как може някой да печели през цялото време?

Хаха, вярвам, че повечето хора все още чувстват, че искат да го пробват.

След като загубят пари, повечето обикновени хора са мравки върху горещата тенджера, които мислят как да направят повече пари и да се обърнат няколко пъти или предполагат, че искат да умрат.

По този начин, ако умреш, ще съжаляваш родителите си.Как да имаш лице, когато си задлъжнял да вземеш пари назаем? Дори кожата да е дебела, колко хора ще дадат пари на комарджия да ги върти? Събудете се, под вода е, погрижете се добре за тялото си, върнете се към нормалния живот и прекарвайте повече време с родителите на приятелката си, не е ли това смисълът на живота

Приятели, които не можаха да го разберат, намериха една поговорка: "Който може да ти донесе най-много спокойствие, трябва да ти осигури най-много време".

Ръководство за борба с измамите на блокчейн криптовалутния пазар: вижте ясно 3 вида рутинни процедури на криптовалутния пазар

Всъщност някои приятели на крипто пазара са на път да вървят срещу зърното....

В този кръг спекулирането с договори е като вземането на наркотици. Когато сте печеливши, вие се наслаждавате всеки ден. Когато сте затворен, стоите буден цяла нощ. Мислите за това всеки ден, когато можете да правите пари от хазарт. първото нещо, което правите, когато се събудите всеки ден, е да отидете до борсата. Вижте дали има юрган. В такъв ден прекарвате най-много време, но накрая няма и следа от спокойствие! ! !

3. След кръвопролитието на инцидента 610

знаеш ли? След всяко кръвопролитие на крипто пазара, на пазара има повече ездачи за вкъщи!

Може би това е истинската причина, поради която доставчиците в градовете от първо ниво в Пекин, Шанхай и Шенжен трябва да чакат на опашка по два месеца!

Може би следващият приятел, който публикува в кръга, наистина е свикнал с кървавата буря от валутни спекулации и договорни спекулации. Той реши да стои далеч от този кръг. Трагедията на сестра ми.

Мъртвите ги няма! Повечето от тях все още се борят, съсипват телата си и слагат трудно спечелените пари в джобовете на други хора.В крайна сметка това е игра, която само малък брой хора печелят!

4. Sun Ge все още проповядва, Huobi вече е прозрял всичко тогава!

Кредото на Sun Cut е: Колкото и нещастен да е пазарът, аз не мога да живея без мен и искам да позволя на 8 милиарда души по света да осъзнаят финансовата свобода.

Не, Сун Хуо продължи да ходи в Сингапур след инцидента 610, все още усмихнат толкова щастливо.

Но ах, но когато Ли Лин пое Huobi, илюстрациите на корицата вече предвещаваха много неописуеми тайни и края на Чен Сию и други спекуланти с монети.

Сун Хуо все още е същият Сун Хуо, стои на международния форум с 8 милиарда души, които се усмихват, но човекът на покрива, вижте този човек, прилича на куче.

Публикацията на Тодор Цонев: "Милионерката от криптовалутния пазар се самоуби, като взриви склада си." е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!