Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Мислите ли, че все още има шанс да направите състояние на крипто пазара през 2023 г.?

Валутният пазар винаги е имал различни възможности за натрупване на състояние. Точно заради това влизат толкова много хора.

Мога да ви кажа със сигурност, да. Но това, което е важно за вас, е как да се възползвате от възможността?

Тази моя статия има за цел да ви каже как да се възползвате от възможността и да ви позволи да разберете на какъв етап е възможността.

На първо място, трябва да разберем коя е основната възможност да направим състояние на крипто пазара.

Неща като възможности са мимолетни.Ако не се подготвите предварително, можете само да съжалявате след това.

Във криптовалутния пазар съм от 6 години и съм обобщил всяка голяма възможност на крипто пазара:

Едната е промяната в начина на емитиране на монети. Второто е раждането на иновативни проекти. Второто се ражда от първото. Всичко е неотделимо от него.

Така наречената история на емитирането на монети, можем да погледнем назад в миналото и да заключим, че методът на копаене в примитивната епоха (раждането на Биткойн) --- се е развил до развълнувания метод на емитиране на валута (раждането на Litecoin)---се развива по начина на Aixiou (раждането на етера) - начина на Aiyiou (режим на групово финансиране на борсата) - (uni, arb и т.н.) режим airdrop.

Мислите ли, че валутният пазар има шанс да направи състояние през 2023 г.?

Ако искате да участвате в развитието на нещо, трябва да разберете дали неговият етап е началото, кулминационният етап или краят. С моите настоящи способности не мога да видя какъв е най-добрият начин за издаване на монети. Но знам, че режимът airdrop не трябва да е най-добрият режим.

Следователно airdrops трябва да може да се играе. Защо airdrops не са най-добрият етап, причината също е много проста, защото повечето хора не знаят, което означава, че има много място за растеж.

Всяка промяна на режима е голяма промяна в структурата на разказа и нов метод за разпределение на богатството, така че винаги казвам, че airdrops е най-голямата възможност за богатство тази година. Ако имате пари и средства, например, имате дузини пайове, 100 големи пайове, ако не го получите, няма проблем, ако нямате много пари, ако не ги получите, тогава ще загубите друг такъв шанс. И смея да твърдя, че такава възможност принадлежи на обикновените хора, защото не изисква никакви напреднали познания по технология за кодиране, стига да може да работи с основни компютри.В тази епоха хората, които са завършили основно училище, могат основно да работят с компютри, така че няма праг.

Установихме, че airdrop е нов начин за издаване на монети и това не е краят на така наречените неща и не струва много, имате нужда само от повече от 10 минути на ден, компютър или мобилен телефон, за участвайте, тогава защо? Не се намесвайте.

След като говорим за метода на издаване на монети, нека поговорим за иновациите на проекта, първоначалната ера (съхраняването на цифрова златна стойност на пая е иновация в начина на съхранение на богатство, последвано от ltc, bch, bsv bcd и т.н.) ---) -- --Появата на Ethereum (иновацията на проекти с публични вериги, има много възможности за правене на пари зад това, като NEO, ONT, EOS,) те направиха хората богати------ -и след това към иновацията на проекта на Defi (Представен от uni, последван от суши, торта, голям чичо и втори чичо) --- верижна обиколка метавселена отзад --- тазгодишната мрежа от второ ниво, поколение lsd игри, brc20 , Което не е възможност да промените съдбата.

Сега, след като общата концепция е завършена, нека да поговорим за подробностите. Казах, че съм много оптимист за uni, въпреки че той няма правомощия, защото този представител на развитието на децентрализираната борса, мисля, че краят на транзакцията трябва да е децентрализирана борса. Тъй като обемът на търговия сега е зает от An'an и други, няма причина да не го купите. Причината, поради която Ethereum беше надстроен, е да бъде в крак със скоростта на развитие. Надстройка в Лондон-надстройка в Шанхай-надстройка в Канкун, всеки път ще има големи промени. Иновационният проект на втория слой се основава на надграждането на етера. В крайна сметка крайният резултат от етера вероятно ще съществува като основна мрежа, която е пряко отговорна за цялостната структура. Всички транзакции са изолирани и поставени на вторият слой Крайната полза е отсъствието Fang -- партито на екологичния проект, самоунищожение. И трите са споделени. Това развитие може да се появи скоро. Тогава стойността на мрежата от второ ниво е очевидна, така че защо да не купя arb и защо да не получа zks airdrop. Zks е иновация на проекта, иновация в развитието и иновация в начина на издаване на монети. Тогава нямаме причина да не участваме. Игра с ограничени загуби и неограничени печалби. Надявам се, че няма да я пропуснете напразно.

Докато се потопите повече в него, тогава можете да се научите да използвате моята методология и можете да я анализирате грубо и да разгледате процеса на развитие и какъв ще бъде крайният резултат. 2. Дали проектът е иновативен. Грабнете тези две и ще можете да се възползвате от голяма възможност за богатство.

За нас, обикновените хора, на крипто пазара не остава много време. Предполагам, че има само последните две вълни от възможности за забогатяване. В бъдеще тази индустрия ще узрее и ще стане обикновена индустрия. Ако обикновените хора искат да направят състояние и да контраатакуват, те трябва да се възползват от възможностите през следващите 10 години, но първо трябва да се възползвате от първата възможност на бичия пазар. Надявам се, че можете да се възползвате от възможността да се обърнете с един замах. И начинът да спечелите много пари на крипто пазара през последните две години е да използвате airdrops, няма нищо друго.

Кликнете върху аватара, за да добавите следване, за да общувате и споделяте един с друг.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Мислите ли, че все още има шанс да направите състояние на крипто пазара през 2023 г.?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!