Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Мистерия на Ethereum: Кит натрупва $411 милиона в ETH на фона на шум и спекулации за ETF

Мистерия на Ethereum:...
Мистерия на Ethereum: Кит натрупва $411 милиона в ETH на фона на...

Мистериозен Ethereum кит натрупва $411 милиона в ETH на фона на спекулации с ETF

В загадъчен, но стратегически ход, неидентифициран Ethereum кит, опериращ под адреса на портфейла 0x7a95c, се впусна в безмилостно натрупване на ETH от началото на февруари. Със зашеметяващо придобиване на обща стойност 411 милиона долара, основно с произход от Binance, маневрите на този енигматичен субект предизвикаха интриги и спекулации в общността на криптовалутите.

Разкрити стратегически придобивания

Данните, предоставени от Spotonchain на CryptoSlate, хвърлят светлина върху съгласуваните усилия на кита, разкривайки последователен модел на придобивания на ETH, вариращи от 3000 до 34 000 ETH през последните 23 дни. Задълбочен анализ, проследяващ входящите и изходящите потоци от портфейла, разкрива сложни връзки с различни борси и децентрализирани борси (DEX), изяснявайки сложността на операциите на кита.

Разкрита обмислена стратегия

Внимателното изследване на подробностите за транзакцията на Spotonchain разкрива мащаба на усилията на кита. Забележително сред тези транзакции е прехвърлянето на 7915 ETH, оценени на приблизително $23,52 милиона, от Binance към портфейла на кита на 22 февруари в 16:38. Това значително движение подчертава умишлената стратегия на субекта да увеличи стратегически своите притежания на Ethereum.

Усъвършенстван инвестиционен подход

Ethereum се консолидира на фона на спекулации за ETF

Само за период от четири дни китът е изпълнил транзакции в размер на 112 923 ETH чрез Binance и 1inch, със средна цена на придобиване от $2 892 за ETH. Това означава значителна инвестиция от 326,5 милиона долара, увеличаваща резервите на Ethereum на кита до 132 585 ETH заедно с 5 485 stETH, общо оценени на 411 милиона долара. Получената нереализирана печалба от $21,13 милиона подчертава ефикасността на сложния инвестиционен подход на кита.

Диверсифицирано портфолио и пазарни спекулации

Отвъд придобиванията на Ethereum, стратегическите маневри на кита се простират до различни транзакции, включително тегленето на 40 милиона USDT от Binance. Това стратегическо използване на резервите от стабилни монети намеква за по-широка инвестиционна стратегия, насочена към укрепване на притежанията на Ethereum. Освен това слуховете около потенциалното одобрение на спот Ethereum ETF от SEC подхраниха пазарните спекулации, издигайки цената на Ethereum над прага от $3000 на няколко пъти този месец.

Разкриване на мистерията: потенциална връзка с Джъстин Сън

На фона на спекулациите около самоличността на кита Ethereum се появиха предположения, предполагащи потенциална връзка с Джъстин Сън. Докато по-ранните анализи намекват за прилики между транзакциите, свързани с кита и предполагаемия портфейл на Sun, конкретни доказателства остават неуловими. Интересното е, че въпреки твърденията за възможна връзка със Sun, липсата на еквивалентни активни адреси в блокчейна Tron усложнява нещата. Освен това несъответствията по отношение на използването на USDC и USDT в транзакции допълнително прикриват предполагаемата връзка.

Продължават спекулациите и интригите

Въпреки съгласуваните усилия за дешифриране на самоличността и мотивите на кита Ethereum, енигматичният характер на неговите операции продължава. Въпреки че се предполагат допирателни връзки с Джъстин Сън, убедителните доказателства остават неуловими, поддържайки спекулациите в сферата на криптовалутите. Докато сагата се развива, наблюдателите очакват по-нататъшно развитие, което може да хвърли светлина върху тази завладяваща мистерия.

Публикацията на Николай Кръстев: "Мистерия на Ethereum: Кит натрупва $411 милиона в ETH на фона на шум и спекулации за ETF" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Ефекти на халвинг...
Ефекти на халвинга на Биткойн: Устойчивост на скоростта на хеширане на фона на ценова борба, загриженост за MEV

Разполовяване на Биткойн и динамика на скоростта на хеширане Четвъртият халвинг на Биткойн (BTC), за разлика от предишни случаи, стана...

Ripple (XRP) е из...
Ripple (XRP) е изправен пред мечи сигнали на фона на намаляващо търсене и активност във веригата

Анализ на цените на Ripple (XRP). Цената на Ripple може да удължи скорошния си спад, тъй като затвори под своята 20-дневна експоненциална...

Shiba Inu е изпра...
Shiba Inu е изправен пред натиск от продажби: Предстои ли корекция на цената?

Анализ на цените на Shiba Inu (SHIB) Колебливостта на цените на Shiba Inu остана висока миналата седмица, наблюдавайки значителни колебания...

Solana се консоли...
Solana се консолидира в мечи модел на вимпел: показателите предполагат мечи настроения

Анализ на цените на Solana (SOL). В момента цената на Solana се консолидира, за да формира модел на вимпел след значителен скок нагоре през...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!