Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Може ли Биткойн да достигне $100 000 в следващия кръг на бичи пазар? Може ли ETH да достигне 2W?

Халвингът на Биткойн е изключително важно събитие на крипто пазара, тъй като в исторически план то е тясно свързано с покачването на цените на BTC и винаги е било сигнал, който предвещава началото на бичи пазар. Разглеждайки графиката на тенденциите на халвинга на Биткойн, ще открием, че след всяко халвинг наградата за всеки блок ще бъде значително намалена. Както е показано по-долу.

Понастоящем, въз основа на средни данни, копачите могат да достигнат до $12 000 за Биткойн.

Сега можем да си представим това: след следващото халвинга на Биткойн през април 2024 г., ако цената на Биткойн може да остане около $30 000 по време на следващия мечи пазар и наградата за блок бъде намалена наполовина, тогава повечето копачи ще достигнат около $24 000. До известна степен това силно ще отслаби мотивацията на инвеститорите да отделят ресурси за минната индустрия.

И ако цената на Биткойн стагнира за дълго време по това време, много копачи може да изберат да затворят операции, защото това ще стане все по-нерентабилно.В крайна сметка оборудването за копаене също има различни разходи и инвеститорите трябва да вземат предвид мащаба на инфраструктурата и капитала, необходими за работата на това сложно оборудване. Така че просто опитът да получите 10–20% печалба изглежда малко нереалистичен.

И така, защо хората в това пространство като цяло вярват, че когато настъпи халвинга на Биткойн, цената му ще се увеличи? Каква е основата на това вярване?

Всъщност не е нищо, това познание е просто гледна точка, която е потвърдена от историческите ценови тенденции. Както е показано по-долу.

Но историята не може да се повтаря безкрайно. Въпреки че много хора, включително много добре известни инвеститори в областта, нарекоха бъдещата цена на Биткойн преувеличена на 1 милион долара. Може да се каже, че в тази област много хора твърдо вярват, че Bitcoin има неограничен потенциал за растеж.

След това нека продължим да разглеждаме историята на Биткойн от друг ъгъл. По време на всеки възход темпът на растеж на Биткойн е спаднал с коефициент 5. По-конкретно, както следва:

2012–2013 г. Бичи пазар, Биткойн спечели 50 000%

2016–2018 Бичи пазар, Биткойн спечели 10 000%

2020–2022 г. Бичи пазар, Биткойн с ръст от 2000%

Нека направим просто предположение.Ако дъното на този цикъл е $12 000, ако историческата тенденция продължи, тогава следващият бичи пазар на BTC ще се покачи с 2000%/5=400%, тоест ще се покачи до $62 000. И ако дъното вече е 15 000 долара, тогава Биткойн ще достигне 80 000 долара в следващия кръг.

Разбира се, горното изчисление е просто предположение. Но ако много хора твърдо вярват, че халвинга = нарастване, тогава Биткойнът може да продължи според горното предположение! И ако това се случи, това също ще отбележи сигурен период от 2024-2025 (?) за цената на Биткойн да се покачи в световен мащаб и след това да продължи да пада за нов цикъл.

Биткойн може да достигне $140 000 през следващия бичи цикъл

И така, какво да кажем след 2025 г.? Какво ще се случи с цената на Биткойн в бъдеще? Вечни ли са мегатенденциите?

За да разрешим този проблем, който принадлежи на бъдещето, можем да се опитаме да го погледнем от различни ъгли днес.Тук първо предлагаме хипотеза, базирана на „Теорията на дъгата“, и просто начертаваме груба демонстрационна диаграма. Както е показано по-долу.

Въз основа на това можем да разделим бъдещето на Биткойн на две фракции:

Първият е, че текущата основна гледна точка е, че тенденцията на Биткойн винаги се покачва и цената на следващия кръг на бичи пазар може да достигне 100 000-200 000 щатски долара, а след X кръга на бичи пазар бъдещата цена ще се повиши до максимум 1 милион щатски долара.

Второто е, въз основа на предположението за „дъгата“, което току-що изложихме, следващият кръг на бичи пазар ще бъде най-високата точка на Биткойн и Биткойн може да започне да навлиза в низходящия канал като „дъга“, след като достигне $80 000.

Разбира се, само от лична емоционална гледна точка, както беше споменато в предишната статия, аз също се надявам, че следващият кръг на бичия пазар на Биткойн наистина може да достигне 100 000-200 000 щатски долара. Но ако се случи вторият сценарий, това означава ли, че целият пазар на криптиране също ще падне дотогава?

Моето мнение е: абсолютно не.

Защото не забравяйте, че в допълнение към Bitcoin има и Ethereum. Мисля, че Ethereum има потенциала да насърчи продължаващата възходяща тенденция на пазара на криптиране в бъдеще.

Не бързайте да хвърляте развалени яйца по мен, Биткойнъри, но преди да започнете да ме карате, позволете ми да поясня, че всъщност много харесвам Биткойн и имам по-голямата част от сегашните си позиции в Биткойн, защото Биткойн е единственото нещо, което остава напълно децентрализирано. Но трябва да признаем и един логичен факт, че историята не може да се повтаря безкрайно.

И така, защо смятам, че Ethereum може да води крипто пазара в бъдеще?

За прост анализ, нека да разгледаме, като насложим графиките на тенденциите на BTC и ETH от тяхното раждане. Сред тях цената на ETH е представена от бялата линия. Както е показано по-долу.

Въз основа на това можем да направим още едно просто и смело предположение и преценка: в бъдеще цената на Ethereum може да достигне $28 000! Ето защо вярвам, че ETH ще доминира в инвестиционното ми портфолио през следващия цикъл и съм много оптимист за бъдещия потенциал на Ethereum.

Тази статия се основава главно на гледната точка на цената и накратко анализира възможните бъдещи тенденции и тенденции на развитие на BTC и ETH. Надявам се днешното споделяне да е полезно за всички. ​​$ETH

Публикацията на Наталия Иванова: "Може ли Биткойн да достигне $100 000 в следващия кръг на бичи пазар? Може ли ETH да достигне 2W?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!