Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Не превключвайте канала! Защо Биткойн може да се стреми към $50 000, ако възходящият тренд продължи

Биткойн, най-голямата криптовалута в света по пазарна капитализация, се търгува на или около $30K за монета през по-голямата част от 2023 г.

През годината се разви възходящ канал, който все още е на място. Ако подкрепата се задържи, BTCUSD може да се покачи до върха на паралелния канал, който сега е на или над $42K за монета.

Въпреки че обикновено се движи около $30 000 от месеци, като цяло той остава във възходяща тенденция. Възходящите трендове се характеризират с последователност от по-високи върхове и по-ниски дъна.

ценови канал за вашето наблюдение

Въпреки че през 2023 г. не се наблюдаваха същите брутални спадове на Биткойни и други криптовалути като 2022 г., пазарът все още причинява нещастие под формата на скучно, странично движение на цените и крипто зимен посттравматичен стрес.

Биткойн може да скочи до 42 000, ако възходящият тренд продължи

Тези възходящи трендове често се поддържат чрез установяване на тренд линия под най-ниските нива в рамките на деня. В зависимост от движението на цената, понякога може да се появи паралелен канал, предлагащ както подкрепа, така и съпротива от всеки край, предотвратявайки възходящ тренд от напредване твърде бързо нагоре въпреки общата тенденция.

С Биткойн се е развил паралелен възходящ канал и ако наклонената нагоре тренд линия на подкрепа остане стабилна и непрекъсната, се очаква покачване до върха на канала.

Гледайте, за да видите какво ще се случи след това с криптовалутата.

Каналът първоначално се появи в края на 2022 г. като наклонена нагоре поддържаща линия, която се провали след срива на FTX. След това цената на Биткойн се премести настрани, докато нова, паралелна наклонена нагоре подкрепа не я тласна нагоре. С предишната подкрепа, която сега функционира като съпротива, тя установи горната граница на паралелния канал, вътре в който цената в момента е пинг-понг.

Ако настоящата структура на възходящ тренд поддържа тази последна разпродажба, може да видим тласък към горното ниво на съпротива. С течение на времето този максимален лимит ще нарасне до $42K през следващите седмица или две. Ако Биткойн направи тласък към горната граница, тази цена ще бъде в рамките на поразителен обхват до началото на август.

Ако, от друга страна, каналът се разпадне, това може да означава, че възходящият тренд е изчезнал и ще бъде кратък. При липса на силен отскок, пазарът може да заключи, че низходящият тренд е рестартирал и предстоят нови дъна.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Не превключвайте канала! Защо Биткойн може да се стреми към $50 000, ако възходящият тренд продължи" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Биткойн отхвърлен...
Биткойн отхвърлен при MA50: сигнализира ли за по-нататъшен низходящ тренд?

Биткойн е изправен пред ново отхвърляне при MA50: Предстои ли още низходящ тренд? Биткойн (BTCUSD) претърпя ново отхвърляне при 1D MA50 (синя...

Анализ на BNB, So...
Анализ на BNB, Solana и Ripple: потенциални сценарии

Анализиране на BNB, Solana и Ripple в текущата пазарна среда Пазарът на криптовалути продължава да проявява нестабилност, разочаровайки...

Биткойн: Стратеги...
Биткойн: Стратегически пазарни прозрения

Скорошният ръст на Биткойн на фона на стратегически пазарни движения Биткойн (BTC) демонстрира забележителен ръст в представянето на пазара,...

Биткойн е изправе...
Биткойн е изправен пред натиск при подкрепа от близо $60 000

Биткойнът се бори за $60 000: Институционално влияние и краят на „опасната зона“ Биткойн (BTC) се сблъска с натиск надолу, тъй...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!