Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Nexo стартира $12 милиона Token Airdrop: Как потребителите могат да печелят NEXO Tokens

Nexo стартира $12...
Nexo стартира $12 милиона Token Airdrop: Как потребителите могат да...

Nexo стартира $12 милиона Token Airdrop за потребители на платформа

Доставчикът на крипто услуги Nexo обяви значително еърдропване на 10 милиона NEXO токена като част от своята кампания „Nexonomics“, което се равнява на 12,6 милиона долара към момента на писане. Тази инициатива има за цел да възнагради както новите, така и съществуващите клиенти за тяхната ангажираност с платформата Nexo, като им предлага възможност да натрупат точки, които могат да бъдат обменени за NEXO токени.

Основни подробности за Airdrop:

  • Продължителност на кампанията: Кампанията на Nexonomics ще продължи до 7 юли, по време на която потребителите могат да трупат точки чрез различни дейности в платформата Nexo, включително печелене, вземане назаем и финансиране на своите акаунти.
  • Изискване за участие в заем: Тегленето на заеми по време на периода на кампанията е от съществено значение за печелене на точки, стимулирайки потребителите да се ангажират с услугите за заемане на Nexo.
  • Обмяна на точки: Точките, спечелени по време на кампанията, могат да се обменят за токени NEXO от 10 юли, като периодът на искане приключва на 24 юли.
  • Структура на множителя: Потребителите, които започнат да трупат точки в началото на кампанията, ще се възползват от по-висок множител, започващ от 1,5x за тези, които участват тази седмица. Коефициентът намалява с всяка изминала седмица, като от 5 юни няма наличен множител за потребители. Новите потребители обаче все още могат да се възползват от 5x множител, запазен за нови акаунти.
  • Множител за лоялност: Потребителите могат допълнително да увеличат натрупването на точки чрез подреждане на NEXO токени, печелейки множител за лоялност до два пъти.
  • Отнемане на точки: Някои действия, като теглене на крипто активи от акаунт в Nexo, може да доведат до приспадане на точки от баланса на потребителя.

Илюстративен пример:

Представяне на DRIFT Token Airdrop: Вълнуващо начало за базирания на Solana DEX

Например, нов потребител, който закупи Биткойн на стойност $2000 през първата седмица от кампанията, може да спечели 450 точки, като се вземат предвид фактори като стойността на покупката, седмичен множител и множител за нов потребител. Новият потребителски множител остава активен за други отговарящи на условията действия по време на кампанията.

Заключение: Максимизиране на наградите и ангажираността

Еърдропът на Nexo за 12 милиона долара представлява вълнуваща възможност за потребителите на платформата да печелят награди просто като се ангажират с услугите на Nexo. Като участват в дейности като печелене на лихва, заемане на средства и финансиране на своите сметки, потребителите могат да натрупват точки, които могат да бъдат обменени за ценни NEXO токени. Мултипликаторната структура на кампанията и стимулите за лоялност допълнително насърчават потребителите да увеличат максимално своята ангажираност с платформата, насърчавайки жизнена и активна общност в рамките на екосистемата Nexo.

Публикацията: "Nexo стартира $12 милиона Token Airdrop: Как потребителите могат да печелят NEXO Tokens" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Altcoin Sherpa пр...
Altcoin Sherpa прогнозира голямо рали за AI Altcoin RNDR и анализира BTC, ETH, SOL

Крипто анализаторът прогнозира голямо рали за AI Altcoin и коментира пазарните лидери Добре известен анализатор в крипто света, Altcoin Sherpa,...

Случайно прехвърл...
Случайно прехвърляне на $7K Биткойн към Сатоши Накамото подчертава рисковете от крипто транзакции

Случайно прехвърляне на $7K Bitcoin подчертава крипто рисковете и необходимостта от повишено внимание В драматичен инцидент ентусиаст на...

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

7 причини, поради...
7 причини, поради които Dogecoin може да надмине XRP на Ripple по пазарна стойност тази година

Потенциалът на Dogecoin да надмине XRP на Ripple по пазарна стойност Dogecoin (DOGE) в момента има пазарна стойност от $19,8 милиарда и се...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!