Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Обемът на транзакциите в мрежата на Boba достига нов ATH, благодарение на мрежата Rovi

Ключови изводи

  • BobaBNB на Boba Network обработи над 3 милиона транзакции през май.

  • Мрежовата транзакция L2 приписва нарасналото си приемане на Rovi Network.

  • Rovi иска да включи следващите милиарди потребители към web3.

BobaBNB на Boba Network, решение на слой 2 (L2) във веригата BNB, обработи над 3 милиона транзакции през май – нов рекорд за всички времена за мрежата.

Обработените транзакции са значително по-високи от 2,8 милиона, записани през април, и 585 818, записани през март.

През май решението BNB Chain L2 включи над 80 000 нови портфейла и улесни средно дневно приблизително 220 000 транзакции.

Според изявление за пресата, споделено с CoinCodex, Boba Network приписва нарасналото си приемане на Rovi Network, Web3 протокол, предназначен да разшири крипто екосистемата.

Друг фактор, допринасящ за растежа на BobaBNB, е неговата базирана на интелигентни договори игра Web3 City Builder, Megaworld.

Как Rovi стимулира растежа на BobaBNB

Въпреки че мрежата Rovi беше пусната само преди шест седмици, протоколът бързо се разрасна, за да се превърне в топ децентрализирано приложение в мрежата BobaBNB. В резултат на това сега може да се похвали с над 50 000 портфейла и над 3 милиона месечни транзакции.

Rovi има редица функции, които направиха протокола привлекателен за потребителите, включително приложението M91 Crypto Super, което предлага лесни за използване peer-to-peer услуги за крипто плащане, заедно с приложението Keyboard91, което позволява на притежателите на крипто да въвеждат съобщения.

Активният адрес и обемът на транзакциите в мрежата Avalanche (AVAX) намаляват: Анализ!

Приложението Gaming91 на протокола е друга крипто-базирана игра за фентъзи/умения/предсказания, задвижвана от интелигентни договори.

Освен това Rovi изгради няколко инфраструктури, които биха подпомогнали включването на следващите милиарди потребители към web3. Тези инфраструктури включват транзакции без газ и базирани на многостранни изчисления сигурни портфейли без ключ, наред с други.

Boba Network Eyes Повече осиновяване за BobaBNB

Коментирайки развитието, основен участник в Boba изрази вълнението си от „впечатляващото сцепление“ на платформата. Според сътрудника, „Boba Network разгърна многоверижна стратегия миналата година и е единствената многоверижна L2 до този момент.“

„Всяка транзакция носи приходи на мрежата и Boba Network ще продължи да подкрепя усилията за изграждане на екосистемата BobaBNB“, добави сътрудникът.

Заслужава да се отбележи обаче, че присъствието на мрежата ROVI в BobaBNB е похвална кауза. Въпреки че може да помогне на потребителите да спестят около 80% от таксите за газ, той също така обработва транзакции в реално време. Тази функция е причината BobaBNB да остане първият L2 протокол извън екосистемата Ethereum, който генерира такъв обем транзакции.

Междувременно записът на транзакциите също така означава, че разработчиците на web3 увеличават интереса си към изграждането на по-усъвършенствани dApps и игри с помощта на BobaBNB. Въпреки че е изградено върху веригата BNB, решението L2 позволява на разработчиците да мащабират своите съвместими с EVM dApps, използвайки подобрените възможности на мрежата за обработка на транзакции и по-ниски такси.

В допълнение, разработчиците на dApp могат също да използват технологията Hybrid Compute на мрежата, която позволява на интелигентните договори да използват данни от реалния свят, заедно с други изчислителни ресурси извън веригата. В резултат на това това допринася за богатото и несравнимо потребителско изживяване, представено в приложенията.

Заключение

Забележителното постижение на BobaBNB за обработка на над 3 милиона транзакции през май подчертава нарастващата популярност и приемането на решението Layer 2 (L2) във веригата BNB. Този важен крайъгълен камък стана възможен не само благодарение на усъвършенстваните възможности на мрежата за обработка на транзакции и по-ниските такси, но и на стратегическото партньорство с Rovi Network. Протоколът Web3 на Rovi изигра решаваща роля в разширяването на крипто екосистемата и привличането на значителен брой потребители към BobaBNB, доказано от бързия растеж от над 50 000 портфейла и над 3 милиона месечни транзакции.

Публикацията на Олег Димитров: "Обемът на транзакциите в мрежата на Boba достига нов ATH, благодарение на мрежата Rovi" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!