Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Общността на Aave единодушно гласува за спиране на ипотечното кредитиране на CRV

Ключови точки:

  • Общността на Aave постига единодушна подкрепа в критично онлайн гласуване за „забрана на ипотечното кредитиране на CRV“. Това забележително решение подчертава отдадеността на общността към стабилността на платформата.

  • Предизвикано от намаляващата ликвидност на CRV, предложението има за цел да защити целостта на Aave. Добре изграденото предложение на DeFi Gauntlet се съсредоточава върху настройването на CRV Loan-to-Value (LTV) на 0, като се забранява по-нататъшно вземане на заеми срещу CRV обезпечение.

  • 100% подкрепата на предложението отразява единството и споделените опасения на общността на Aave. Това решение демонстрира ангажимента на заинтересованите страни да гарантират сигурността и да намалят рисковете, въпреки дискусиите за потенциални ограничения на гъвкавостта.

Общността на Aave успешно прие предложение за онлайн гласуване, което се стреми да „забрани добавянето на CRV ипотечно кредитиране“.

Гласуването, което получи категорична подкрепа от всички участници, приключи вчера, отбелязвайки ключов момент за екосистемата Aave.

Предложението, щателно представено от мениджъра на риска на DeFi Gauntlet, привлече значително внимание поради стратегическите си последици. Основната обосновка зад предложението произтича от скорошния спад в ликвидността на CRV, феномен, който предизвика опасения в общността на Aave. С остър фокус върху запазването на стабилността на платформата, DeFi Gauntlet очерта своята гледна точка относно необходимостта от този ход.

Същността на предложението е съсредоточена около съотношението CRV заем към стойност (LTV) на Aave V2 в блокчейна Ethereum. Предложеното действие включва задаване на CRV LTV на 0, което ефективно блокира всяко по-нататъшно вземане на заеми срещу съществуващо CRV обезпечение. Тази превантивна мярка е насочена към ограничаване на потенциалните рискове, които могат да възникнат от намаляващата ликвидност на CRV токените.

Общността на Aave единодушно подкрепя забраната за заемане на CRV

Резултатът от гласуването на общността говори много за сплотеността и споделената загриженост за благосъстоянието на екосистемата Aave. Огромната 100% поддръжка подчертава колективния ангажимент на потребителите, заинтересованите страни и ентусиастите на Aave да поддържат целостта на платформата и да намалят рисковете.

Въпреки че този ход несъмнено е разумен, той също повдигна дискусии в пространството на DeFi. Критиците твърдят, че такава драстична стъпка може потенциално да ограничи гъвкавостта и иновациите в бъдеще. Поддръжниците на решението обаче подчертават необходимостта да се даде приоритет на стабилността и сигурността, особено когато се работи с активи, които са податливи на пазарни колебания.

Тъй като Aave прилага забраната за добавяне на CRV ипотечно кредитиране, всички погледи са насочени към потенциалните последици и по-широките последици за проекти на DeFi, които се справят с подобни предизвикателства. Този ход е свидетелство за динамичния характер на децентрализираното управление, където гласът на общността има първостепенно значение при оформянето на курса на действие.

ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ: Информацията на този уебсайт се предоставя като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме ви да направите свое собствено проучване, преди да инвестирате.

Прочетете още...

24 Crypto News

Публикацията на Николай Кръстев: "Общността на Aave единодушно гласува за спиране на ипотечното кредитиране на CRV" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!