Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Опакована прогноза за цената на Биткойн: Ще падне ли WBTC под $29 000?

  • 1 Опакованата цена на Биткойн в момента се търгува на $29278, докато наблюдава загуба от -0,35% по време на сесията в рамките на деня.

  • 2 Цената на WBTC падна под 20 и 50-дневните EMA.

  • 3 Връщаемостта от началото на годината на Wrapped Bitcoin е 77,30%, докато седмичната възвръщаемост е -1,78%.

Цената на WBTC беше във възходяща тенденция от средата на юни след обявяването на BlackRock, подавайки документи за Bitcoin Spot ETF. Криптовалутата скочи с приблизително 29% от нивото на подкрепа от $25 000.

След покачването цената влезе в зона на консолидация, варираща между $29800 и $31500. Цената се бореше да затвори над $32 000, но не успя да го направи.

Опакован Биткойн, консолидиран за повече от един месец. Наскоро свещта от 23 юли затвори под нивото от $30 000, което даде леко потвърждение относно мечото движение. На 24 юли цената най-накрая набра низходящ импулс и разби нивото на подкрепа от $29800.

Причина за обвит Биткойн спад

Спадът на цените на WBTC се дължи на притока на BTC на централизирана борса, показващ голям приток на средства към централизирана борса. На 24 юли притоците на обмен на BTC китове записаха едногодишен връх от повече от 40% от общия обем, което повлия на цената на WBTC.

По-високият положителен нетен приток на депозити към централизираната борса показва повишаване на натиска за продажба и води до спад на цената.

Наскоро цената на Wrapped bitcoin формира подкрепа при $29130 и възвърна инерцията, но цената беше изправена пред отхвърляне от нивото от $29692. Миналата свещ не успя да затвори над $29500, което показва силното присъствие на мечки.

Ако мечките могат да натиснат цената под $29130, има вероятност цената да се стопи до $28300, причинявайки спад от приблизително 2,84%. На 26 юли кит изхвърли 150 опаковани Биткойна на стойност около $4,36 милиона (приблизително), както е посочено от инструмента за проследяване на блокчейн, Lookonchain.

Пазарната капитализация на Wrapped Bitcoin е нараснала с 0,02% до $4,735,827,224. 24-часовият обем на търговия също се е увеличил с 38,82%. Цената е надолу с 56,28% от историческия връх от $67 011 и е нагоре със 799,82% от историческия минимум от $3330,12.

Ще поскъпне ли WBTC още повече?

Прогноза за цената на Биткойн: Ето защо цената на Биткойн ще падне с 20% през следващите седмици

Цената на криптовалутата падна под 20 и 50-дневни експоненциални пълзящи средни (EMA), което показва нарастване на мечи импулс. Резултатът на паричния поток на Чайкин спадна драстично до -0,30, което предполага изтичане на капитал от пазара и силна слабост. CMF се търгува под 0 от 20 юли.

Индексът на относителната сила също падна под марката 50 и в момента се търгува на 44,80, което предполага низходящ импулс в цената. Лентите на Болинджър също започнаха да се разширяват, което показва нарастваща волатилност на пазара.

В момента цената се насочва към долната лента на Болинджър, която се намира на $28792 след отхвърляне на 20-дневната SMA на Болинджър.

Заключение

Пазарната структура и ценовото действие станаха мечи, след като цената проби нивото на подкрепа от $29800. Техническите параметри са в полза на страната на продавачите, но търговците трябва да изчакат цената да затвори под $29130.

Технически нива

Основна подкрепа: $29130 и $28300

Основна съпротива: $31500 и $32100

$WBTC $BTC

Публикацията на Николай Кръстев: "Опакована прогноза за цената на Биткойн: Ще падне ли WBTC под $29 000?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Биткойн ли е най-...
Биткойн ли е най-добрата криптовалута за купуване сега?

Проучване на инвестиционните възможности: Биткойн срещу алткойни Тъй като Биткойн (BTC) се движи малко над границата от $63 000,...

Проучване на пътя...
Проучване на пътя към нови върхове за всички времена: Устойчивостта на Биткойн сред ралито на TradFi

На хоризонта ли са нови рекорди за всички времена? Неотдавнашното възраждане на S&P 500, съчетано с опита на Биткойн да пробие над своята...

Какво се случва н...
Какво се случва на фронта на Ripple (XRP)?

Анализиране на скорошното представяне на Ripple и перспективите за бъдещето Наскоро Ripple (XRP) показа признаци на възстановяване,...

Отслабени основи ...
Отслабени основи на Ethereum и последици за пазарния растеж

Ethereum (ETH) е изправен пред предизвикателства на фона на отслабени основи Скорошен доклад на 10x Research предполага, че представянето на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!