Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Optimism (OP) - с възходящ импулс, целта е $2,6 като пробив

Optimism излиза от 200-дневното натрупване, за да преследва целта от $2,6

Прогноза на цената за Optimism

През последния месец Optimism (OP) претърпя забележителна трансформация в ценовата си динамика. Първоначално търгувайки в диапазон на консолидация, идентифициран чрез сближаващи се линии на тренд, дневната времева графика разкрива модел на флаг – знак, традиционно свързван с предстоящо продължаване на възходящ тренд. Скорошният пробив от този модел, съчетан с ключов пробив на съпротивлението, показва обещаваща траектория за цената на OP, като целта е зададена на $2,6.

Пробив на модела с флаг и 25% ръст

Пробивът от модела на флага, наблюдаван по време на фазата на възстановяване от средата на октомври до ноември, предизвика значителен скок от 25% в цената на OP. Този възходящ модел на обръщане, последван от фаза на консолидация, служи като стратегическа пауза, позволяваща на купувачите да консолидират и засилят възходящия импулс.

Възходящо кръстосване и нарастване на обема на търговия

Възходящият кросоувър между 100- и 200-дневните пълзящи средни осигурява допълнително потвърждение за купувачите. Освен това обемът на търговия в рамките на деня в OP се повиши до $726 милиона, което представлява забележителна печалба от 405%. Този скок в обема на търговията подчертава засиления пазарен интерес и засилва потенциала за устойчиво възходящо движение.

Оптимистична прогноза за цените

Пробив на Litecoin: Потвърждаването на макро възходящ тренд сигнализира за положителен импулс

Положителните пазарни настроения на 7 декември доведоха до значителен скок от 26% в цената на OP, придружен от решителен пробив от линията на тренда над главата на модела. Към последната актуализация цената на Optimism се движи около $2,133, като се стреми да се консолидира над пробитите съпротивления.

Ако монетата поддържа стабилност над границата от $1,93, съществува потенциал за допълнително увеличение от 25%, определяне на целева цена от $2,66. Тази оптимистична прогноза отразява настоящата динамика на пазара и благоприятния сценарий за пробив.

Готов за възстановяване

Периодът от средата на май до началото на декември 2023 г. стана свидетел на това, че OP проявява предимно странична тенденция, като цената осцилира под нивото на съпротива от $1,9. Тази фаза е показателна за период на натрупване, при който купувачите се възползват от по-ниските цени, за да натрупат актива. Пробивът на 7 декември бележи отклонение от тази странична тенденция, сигнализирайки за потенциално обръщане на тенденцията и осигурявайки по-силно потвърждение за текущо възстановяване.

Технически индикатори, подкрепящи тенденцията:

  1. Среден насочен индекс (ADX): Покачванията на ADX са около 20%, подчертавайки, че купувачите имат потенциала да удължат тенденцията на възстановяване.
  2. Експоненциална подвижна средна (EMA): 50-дневната EMA предлага стабилна подкрепа за отдръпване на фона на корекцията на пазара, добавяйки ниво на техническа сила към фазата на възстановяване.

В заключение, Optimism (OP) изглежда готов за значително възходящо движение, насочвайки се към марката от $2,6 след пробив от модел на флаг и ключови нива на съпротива. Ръстът в обема на търговия, съчетан с бичи технически индикатори, засилва положителното настроение около възстановяването на OP. Тъй като монетата се консолидира над критичните нива, инвеститорите се съветват да наблюдават стабилността над $1,93 за потенциални допълнителни печалби през следващите дни. Последните развития дават оптимизъм за потенциално възраждане на пазара на криптовалута.

Публикацията на Тодор Цонев: "Optimism (OP) - с възходящ импулс, целта е $2,6 като пробив" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Altcoin Sherpa пр...
Altcoin Sherpa прогнозира голямо рали за AI Altcoin RNDR и анализира BTC, ETH, SOL

Крипто анализаторът прогнозира голямо рали за AI Altcoin и коментира пазарните лидери Добре известен анализатор в крипто света, Altcoin Sherpa,...

7 причини, поради...
7 причини, поради които Dogecoin може да надмине XRP на Ripple по пазарна стойност тази година

Потенциалът на Dogecoin да надмине XRP на Ripple по пазарна стойност Dogecoin (DOGE) в момента има пазарна стойност от $19,8 милиарда и се...

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!