Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Tezos (XTZ) с подготовка за възходящ импулс

Tezos (XTZ) с...
Tezos (XTZ) с подготовка за възходящ импулс

Tezos (XTZ) се появява силно: Преодоляване на съпротивата и подготовка за възходящ импулс

Tezos (XTZ), блокчейн мрежа с отворен код, предназначена за децентрализирани приложения (D-приложения) и интелигентни договори, наскоро демонстрира устойчивост в своето пътуване, преодолявайки предизвикателствата и печелейки значителни позиции. Монетата XTZ, естественият актив на мрежата Tezos, отбеляза забележителен скок, достигайки $1 след преодоляване на голямо ниво на съпротива. Тази статия разглежда уникалните характеристики на Tezos, неговите исторически предизвикателства и предоставя технически анализ на текущата пазарна динамика на XTZ, предлагайки прозрения за потенциалните движения на цените.

Пътуването на Tezos и предизвикателствата на управлението

Tezos се сблъска с ранни усложнения в управлението, по-специално публична вражда между Йохан Геверс, бивш президент на фондация Tezos, и Брайтман. Този спор доведе до временна загуба на доверие в проекта, което доведе до спад на стойността на XTZ. Въпреки това, Tezos упорства и оттогава се утвърди, като неговите уникални характеристики и ангажимент към децентрализацията допринасят за неговия успех.

Енергийно ефективен алгоритъм и мащабируемост

Възходящ импулс за Solana (SOL)

Една от забележителните характеристики на Tezos е неговият енергийно ефективен алгоритъм, съчетан с мащабируемост. Това е ключов фактор за привличането на инвеститори и търговци към XTZ. Мрежата използва механизъм за консенсус Liquid Proof-of-Stake (PoS) с процент на залог от приблизително 80%. Този механизъм включва 450 валидатора и 13 000 делегатора, което прави Tezos една от най-децентрализираните блокчейни в индустрията.

Технически анализ на цената на XTZ монета

Графиката XTZ/USD показва скорошен скок в цената на XTZ, преодолявайки съпротивата и достигайки $1. Въпреки отхвърлянето при $1,0480, биковете поддържаха силна подкрепа над $0,861, което предполага повишена възходяща сила. Техническият анализ предполага, че ако биковете запазят контрола, XTZ може да изпита допълнително възходящо движение, тествайки нивото на съпротива от $1,263. Обратно, разбивка от текущия диапазон може да доведе до спад в стойността на XTZ, тествайки нивата на непосредствена подкрепа.

Заключение и технически нива

В заключение, устойчивостта и уникалните характеристики на Tezos го позиционират благоприятно в пространството на криптовалутите. Неотдавнашният скок на монетата XTZ и потенциалът за възходящ импулс подчертават доверието на инвеститорите. Техническите нива показват подкрепа при $0,860 и $0,7512, с нива на съпротива при $1,04 и $1,26.

Изгледите и мненията на автора са с информационна цел и не предоставят финансови или инвестиционни съвети. Инвестирането в акции, криптовалути или свързани активи носи присъщи рискове и хората трябва да проведат своите проучвания и да потърсят професионален съвет, преди да вземат финансови решения.

Публикацията на Сребрин Петров: "Tezos (XTZ) с подготовка за възходящ импулс" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!