Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Оценка на AVAX: Време ли е да заложите срещу него?

Оценка на AVAX: Време...
Оценка на AVAX: Време ли е да заложите срещу него?

Оценка на AVAX: Навигация в краткосрочната волатилност на фона на обещаващи дългосрочни основи

Последните развития на пазара Avalanche (AVAX) предизвикаха дискусии сред търговците относно оптималната стратегия, със забележимо увеличение на мечите настроения. Въпреки краткосрочната нестабилност, причиняваща значителни дълги ликвидации, дългосрочните перспективи за AVAX остават обещаващи, закотвени от неговите основи в разказа за активите в реалния свят (RWA).

Ключови моменти, които трябва да имате предвид:

  1. Скорошни ликвидации: Резките колебания на цените в AVAX доведоха до значителни дълги ликвидации, на обща стойност $277 890 през последните 24 часа. Тези ликвидации се случиха, когато цената претърпя бързи колебания, като волатилността доведе до корекции от върхове близо до $55 до минимуми около $53,81.
  2. Съотношение дълги/къси позиции: Съотношението дълги/къси позиции за AVAX в момента възлиза на 0,95, което показва преобладаващо мечи настроения сред търговците. Само 8% от търговците изразяват много възходяща перспектива, докато 33% очакват понижение на цените, което подчертава значителни мечи настроения на пазара.
  3. Делта на кумулативния обем (CVD): Спот CVD за AVAX е формирал по-ниско дъно, което предполага повишена агресия от постоянните продавачи на пазара. Тази негативна тенденция при CVD, съчетана с падането на AVAX под ключовите експоненциални пълзящи средни (EMA), предполага по-голяма вероятност за продължаване на низходяща тенденция.
  4. Технически анализ: Техническите индикатори на AVAX предполагат неутрална ценова тенденция, като 20 EMA и 50 EMA се сближават. Въпреки това AVAX се спусна под двете EMA, което показва потенциално мечи пристрастие. Supertrend даде сигнал за продажба на $58,23, което предполага потенциална съпротива на това ниво.
  5. Входни точки: Потенциалните входни точки за дълги позиции могат да бъдат намерени под $54, със сигнал за покупка, идентифициран на $53,96. Обратно, препоръчва се повишено внимание, ако AVAX се доближи до нивото от $58,23, тъй като може да възникне отдръпване.

Оценка на бъдещето на AVAX: Анализ на цените и пазарни настроения

Дългосрочен потенциал: Въпреки краткосрочната несигурност, AVAX остава готов за дългосрочен успех, особено в рамките на разказа на RWA. Тъй като пазарът продължава да узрява, основите на AVAX могат да стимулират значителен растеж в хода на цикъла.

Заключение:

Въпреки че краткосрочната волатилност и мечите настроения могат да продължат на пазара на AVAX, инвеститорите трябва да вземат предвид по-широкия контекст на основите на AVAX и неговата позиция в разказа на RWA. Стратегическите входни точки и дългосрочната перспектива могат да предложат възможности на инвеститорите да се възползват от потенциала на AVAX за растеж на фона на пазарните колебания. Въпреки това, както при всяко инвестиционно решение, задълбоченото проучване и управлението на риска са от съществено значение за ефективното навигиране на динамичния пазар на криптовалута.

Публикацията на Георги Шопов: "Оценка на AVAX: Време ли е да заложите срещу него?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Златният кръст на...
Златният кръст на Биткойн: справяне с техническите предизвикателства на крипто пазара

Златният кръст на Биткойн: Начертаване на курс през техническите предизвикателства на крипто пазара В непрекъснато развиващия се пазар на...

Dogecoin е изправ...
Dogecoin е изправен пред мечи натиск

Dogecoin е изправен пред мечи натиск сред пазарната несигурност: Анализ на ценовите модели и нивата на подкрепа Dogecoin (DOGE), най-голямата...

Еволюцията на Бит...
Еволюцията на Биткойн: оползотворяване на инвестиционния потенциал

Навигиране в еволюцията на Биткойн: балансиране на инвестициите и полезността За мнозина концепцията за плащане с Биткойн се чувства толкова...

Какво е Feedzai? ...
Какво е Feedzai? Как се използва за откриване на финансови измами?

Финансовите измами се увеличават, като загубите възлизат на 8,8 милиарда долара само през 2022 г. Според Федералната търговска комисия на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!