Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Пътуването на Биткойн до $1 милион: Прозрения от анализатори за динамиката на пазара и влиянието на ETF

Пътуването на Биткойн...
Пътуването на Биткойн до $1 милион: Прозрения от анализатори за...

Биткойн анализаторите са оптимисти за целева цена от $1 милион на фона на динамиката на пазара

Тъй като Bitcoin (BTC) скочи над границата от $52 000, анализаторите в индустрията си поставят за цел висока цел: оценка от $1 милион. Те обаче предупреждават, че пътуването до такива безпрецедентни висоти няма да е лесно. Един виден крипто анализатор, известен като Bitcoin HODL, предостави изчерпателна разбивка на факторите, които потенциално биха могли да доведат Биткойн до този амбициозен етап.

Пътят към $1 милион

Биткойн HODL започва с подчертаване на предстоящата монументална задача, отбелязвайки, че постигането на цена на Биткойн от $1 милион би наложило достигане на зашеметяващата пазарна капитализация от $21 трилиона, въз основа на BofA Bull Market Multiple. За да се постави това в перспектива, това ще изисква капиталова инжекция от приблизително $178 милиарда или $353 милиона покупки на сесия за търговия за две последователни години.

Анализът се основава на предположението за разширяващ се мултипликатор, тъй като повече инвеститори „HODL“ Биткойн или го задържат в дългосрочен план. Отчитайки скорошните нетни потоци и отчитайки натиска за продажба, Биткойн HODL прогнозира равновесна цена от $301 709 преди събитието за преполовяване и $603 418 след това. Това би довело до ежедневно търсене от 350 милиона долара за придобиване на между 585 до 1170 Биткойн токена, което представлява само един аспект на търсенето.

Влияние на ETF върху цената на Биткойн

Декодиране на Биткойн китове: Али Мартинез разкрива прозрения сред динамиката на пазара

Холандският инвеститор Марк ван дер Чийс предоставя допълнителна информация за потенциалното въздействие на борсово търгуваните фондове (ETF) върху ценовата траектория на Биткойн. Той прогнозира, че Биткойнът може да скочи над $69 000 и да постави нов рекорд за всички времена преди събитието за преполовяване. Анализът на Van der Chijs навлиза в тънкостите на Биткойн диаграмите след ETF, предлагайки интригуващи прогнози за цените за следващите три месеца.

Той идентифицира значителна пазарна неефективност, свързана с притока на ETF, което води до 2% дневно увеличение на цените, което се превежда на приблизително $1000 на ден. Този скок е особено изразен през периода на сетълмент, предшестващ отварянето на американския пазар. Въпреки че признава потенциалните възможности за търговия, произтичащи от този модел, Ван дер Чийс подчертава важността на поддържането на дългосрочна перспектива.

Освен това той подчертава текущото съотношение на притока на спот Биткойн ETF към новоизсечен Биткойн, оценено на 10-12 пъти. Очаквайки устойчиви скокове на цените, обусловени от търсенето, тъй като инвеститорите се стремят да изпълнят поръчките на ETF, Van der Chijs остава оптимистичен. Той спекулира средно дневно увеличение от $1000 през следващите седмици, с потенциал за още по-големи печалби след наполовина и началото на продажбата на съветници.

Тъй като Биткойн продължава своята възходяща траектория, подхранван от комбинация от институционални инвестиции и пазарна динамика, анализаторите остават оптимисти за бъдещите му перспективи. Въпреки че постигането на целева цена от 1 милион долара представлява огромни предизвикателства, стратегическите прозрения от експерти като Bitcoin HODL и Марк ван дер Чийс предоставят ценни перспективи за потенциалните пътища към такива безпрецедентни висоти. Тъй като ETF оказват значително влияние върху динамиката на цените на Биткойн, инвеститорите се съветват да останат бдителни и да поддържат дългосрочен инвестиционен хоризонт на фона на променящия се пазарен пейзаж.

Публикацията на Николай Кръстев: "Пътуването на Биткойн до $1 милион: Прозрения от анализатори за динамиката на пазара и влиянието на ETF" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!