Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

[Пътят на Лао Ян към криптовалутния пазар и опит в галенето на косата]

1. Запознаване с криптовалутния пазар за първи път

Когато бях в колежа през 2013 г., видях новини за блокчейн и Биткойн в технологични уебсайтове. Разбира се, като повечето хора, мислех, че това е измама. Тогава дойде времето за 2018 г. Разговарях с мой колега и научих, че неговият съквартирант е направил пари чрез бичия пазар през 2017 г. Той напусна работата си в Tencent и правеше валутен арбитраж у дома всеки ден. Много завиждах. Интересно.

Следобед на 30 май 2018 г. прочетох новините и научих, че има нова технология за публична верига, която е много мощна, името е EOS и се нарича blockchain 3.0 и старите хора на крипто пазара трябва да бъдат запознат с него.

Изтеглих 20 000 RMB и купих 258 EOS. След три дни цената на валутата се повиши с 10%. За мен, който току-що навлязох на крипто пазара, бях много развълнуван. Никога не съм предполагал, че е толкова лесно да се правят пари и Добавих EOS докрай. Всеки знае историята зад това, EOS падна чак от най-високите $15 и никога повече не се повиши, BM wrnm.

През януари 2020 г. вкарах всичките си средства на крипто пазара един след друг, оставяйки само повече от 10 000 RMB в брой. Притежанията бяха 2,32 милиона FO, 2,37 BTC, 1783 EOS, 9 ETH и 543 ALGO.По това време общите активи бяха около 400 000 RMB.

По-късно цената на BTC се повиши и падна докрай и изпита отчаяни 312. Когато бях най-отчаян, общите ми активи бяха по-малко от 100 000 RMB Гледах видеоклиповете с интервюта на Shenyu отново и отново, непрекъснато си промивах мозъка и коригирах манталитета си.

2. Няколко ключови точки за вземане на решения

В инвестиционния процес на криптовалутния пазар изборът на валута е изключително важен.Не знам дали е късмет или познание.Сграбчих възможността на няколко валути и натрупах първия пот със злато.

-- НЕГО

Първият път, когато използвах UNI, беше през май 2020 г. Когато фондацията uniswap обяви airdrop през септември, не знаех, че адресът ми отговаря на условията за airdrop за първи път. И когато разбрах, че има airdrop, цената на UNI вече беше на влакче в увеселителен парк и се върна на около $3.

След като получих 400 UNI, проведох задълбочено проучване на целия проект и вярвах, че AMM моделът DEX има много място за растеж, така че увеличих позицията си от 3 долара на 7 долара и накрая задържах повече от 3700 UNI, а след това в UNI Когато се покачи до около $40, всички позиции бяха изчистени и печалбата беше почти 1 милион RMB.

--ПОТОК

Един ден през септември 2020 г. Rhythm пусна съобщение, че токените FLOW ще се продават в coinlist на цена от $0,1. Потърсих предисторията на този токен, който включва специфична за NFT публична верига и също си сътрудничи с NBA. Намерих го за много интересно, затова регистрирах акаунт в coinlist, участвах в публичната продажба на 1000U и получих 10 000 lock-up Flow.

Анализ на криптовалутния пазар: Пътят на Bitcoin и Altcoins след минимума от 2.88w

С бичия пазар на крипто пазара, BTC проби 20 000 щатски долара през декември 2020 г., а алткойните също започнаха да растат. По това време хората от групата WeChat започнаха да търгуват портфейли за заключване на FLOW и цената варираше от около 1,2U до 1,6U. Прецених, че цената на FLOW има много място. Намерих местен продавач в Гуанджоу и лично получих заключен портфейл за 1w2 щатски долара. По-късно, в групата WeChat, като гарантирах единична цена от 1w6 щатски долара, получих 2 заключени портфейла, съдържащи общо 40 000 заключени FLOW, а месечната лихва по залог също е хиляди долари.

На 15 октомври 2021 г. FLOW започна да отключва 50%. Продадох 20 000 FLOW на цена около 12U и изтеглих 1,6 милиона RMB. По-късно платих първоначалната вноска в Гуанджоу с тези пари.

--списък с монети

От 2021 г. списъци с монети ще започнат да се пускат лудо и аз виждам възможности в това. В началото помолих приятел да ми помогне да се регистрирам за KYC. По-късно установих, че регистрацията е твърде бавна, така че започнах да проучвам вратичките на KYC. Накрая разбрах, че мога да използвам личната карта на PS, за да премина проверката и едно лице може да се използва за неограничен KYC. Получих общо стотици CL акаунти, без да похарча нито стотинка.

Участвах в QRDO, Swarm, BRST, CSPR, MINA, CLV и др. По това време често оставах до късно, за да актуализирам, а понякога имаше твърде много проекти, така че поисках отпуск директно от компанията, за да конфигурирам и актуализирам на У дома. Чрез новополучените токени общите ми активи веднъж достигнаха 1 милион щатски долара. Разбира се, с изключение на парите за закупуване на къща, аз по принцип не изтеглих никакви пари и ги получих докрай, за да ги получа сега, което накара активите ми да се свият много. В момента основните позиции са ARB и WLD.

3. Airdrop опит

Получих общо сравнително големи: 400 от UNI, 1 нов акаунт от Atlas, 15 000 от ARB и 5 000 от APT.

Моето оборудване и софтуер за мастурбация: MacBook M1 MAX 16-инчова горна конфигурация, браузър Chrome, Discord, VScode (за писане на скриптове), DlerCloud VPN (изборът на VPN е много важен, ще говоря за това по-късно)

В началото на мастурбацията, като повечето хора, мастурбирах на ръка, обикновено 10 размера, най-много 50 размера. Докато започнах да играя starknet тази година, в началото също отворих повече от дузина сметки на ръка и будисткият отдел участваше. По-късно видях, че Арджънт стартира дейността на Odyssey, обсъдих го с приятелите ми и почувствах, че мога да направя много.

През първата седмица от активността на Argent участвах само в акаунти 50. В началото това също беше ръчна дейност, докато портфейлът starknet започна да отчита чести грешки и броят на акаунтите ми също се увеличи. Започнах да изучавам скриптове с моите приятели и започнах да бягам със скриптове в изданието на AVNU и никога не съм играл starknet. Ако числото ви не надвишава 100, няма нужда да изучавате сценария.

---Често задавани въпроси

  1. Необходимо ли е да се изолира IP

    Не мисля, че повечето проекти нямат нужда от него, поне аз никога не се интересувам от проблеми с IP, когато използвам starknet.

  2. Как да повдигнете костюм от три части

    Когато използвате комплекта от три части, акаунтът често се проваля.Всъщност основният проблем е качеството на вашия VPN. Имах 100 тройки за няколко години и имах проблеми само с няколко акаунта.

  3. как да не станеш вещица

    Опитайте се да нарушите времето за взаимодействие и договорите за взаимодействие на акаунтите колкото е възможно повече.Като цяло проектите с публична верига не са толкова строги.

  4. Твърде късно ли е да се регистрирате сега?

    Докато групата по проекта не издаде airdrop, можете да отидете в блог. Дори не мога да си позволя да загубя гориво, така че все още съм тук, за да взема малко airdrops.

  5. Не всички проекти са включени

    Във криптовалутния пазар трябва да обърнете внимание на рационалното разпределение на ресурсите.Ако искате да свършите много работа по някакъв проект, предполагам, че малцина имат толкова много пари и време. Предлагам ви да се съсредоточите върху избора на добър проект и леко да участвате в други проекти.

Следвайте ме, за да следите най-новата информация за starknet

APT airdrop презареждане, много развълнуван по това времеЗаемане на позиции през януари 2022 гEOS месечна линияПървата инвестиция на крипто пазара Публикацията на Светлана Петкова: "[Пътят на Лао Ян към криптовалутния пазар и опит в галенето на косата]" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!