Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Polkadot разкрива обещаваща надстройка на JAM

Polkadot разкрива...
Polkadot разкрива обещаваща надстройка на JAM

Polkadot разкрива надстройка на JAM: революция в стабилността на мрежата и гъвкавостта на разработчиците

На конференцията за криптовалута Token2049 в Дубай, далновидният основател на Polkadot Гавин Ууд направи важно съобщение относно бъдещето на мрежата Polkadot. Това съобщение се отнася до надграждането на Join-Accumulate Machine (JAM), отбелязвайки вълнуващ крайъгълен камък за платформата. Въпреки скорошните низходящи тенденции в цената на DOT, която в момента е $6,73, разкриването на надстройката на JAM от Wood е сигнал за обещаващо развитие за екосистемата.

Какво означава надграждането на JAM за Polkadot (DOT)?

Надстройката на JAM е готова да направи революция в мрежата Polkadot, като замени централната верига от данни, релейната верига, с по-модулен и минималистичен дизайн. Този основен ремонт има за цел да подобри стабилността на мрежата и да даде възможност на Polkadot да поддържа по-ефективно общите услуги, затвърждавайки позицията си в блокчейн пространството.

Освен това, въвеждането на базирани на субстрат паравериги в рамките на JAM отваря врати за разработчиците да използват Substrate за разработка и внедряване на блокчейн. Този ход обещава по-голяма гъвкавост и иновации в рамките на екосистемата Polkadot, насърчавайки растежа и разнообразието.

Shibarium разкрива основна надстройка за подобрена производителност и достъпност

Техническите подобрения, включени в надстройката на JAM, като замяна на WebAssembly с RISC-V ISA-базирана Polkadot Virtual Machine и въвеждане на алгоритъма за производство на блокове SAFROLE, базиран на SNARK, са насочени към оптимизиране на мрежовата производителност и скалируемост.

Стимули и финансова подкрепа за проекти

Надграждането на JAM не е само за технически подобрения; той също така въвежда система за възнаграждение, насочена към стимулиране и финансова подкрепа на проекти, съобразени с визията на Polkadot за децентрализация. Като поддържа приложения в различни езици за програмиране, Polkadot има за цел да укрепи основата на своята екосистема и да подсили устойчивостта на мрежата.

Въпреки това, въпреки обещаващите съобщения за надграждане, има забележим спад в цената на родния токен на Polkadot DOT. В момента се търгува на $6,75 след скорошен спад от 24%, тази низходяща тенденция поражда опасения за стабилността на платформата сред инвеститорите.

Лидерството на Гавин Ууд в оглавяването на това значително надграждане подчертава ангажимента на Polkadot към иновациите и растежа. Въпреки това, променливата цена на токена остава фокусна точка за инвеститорите и по-широката крипто общност. Как Polkadot се справя с тези предизвикателства ще бъде внимателно наблюдаван, тъй като успехът му зависи от ефективното навигиране в тази пазарна динамика.

Публикацията на Тодор Цонев: "Polkadot разкрива обещаваща надстройка на JAM" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност

Shiba Inu (SHIB) получава институционална подкрепа на фона на нарастваща популярност: списък на Nexo и динамика на общността Shiba Inu...

Solana (SOL) се б...
Solana (SOL) се бори на фона на смесени тенденции на водещите криптовалути

Solana (SOL) показва смесени тенденции сред най-добрите криптовалути Скорошен анализ показва, че Solana (SOL) е претърпял забележим спад сред...

Анализ на Dogecoi...
Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите

Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите Dogecoin (DOGE) наскоро се сблъска с отхвърляне от местната зона...

Устойчивостта и р...
Устойчивостта и растежът на Биткойн: Прозрения от експерти в индустрията

Устойчивостта и растежът на Биткойн: Прозрения от експерти в индустрията На фона на значителна инерция и случайни спадове, Биткойн (BTC)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!