Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цената на Arbitrum 2023 – 2032 г.: Може ли ARB да достигне $100?

Прогноза за арбитражни цени 2023 – 2032 г

  • Ценова прогноза на Arbitrum 2023 – до $1,58

  • Ценова прогноза на Arbitrum 2026 – до $5,03

  • Ценова прогноза на Arbitrum 2029 – до $14,70

  • Прогноза за арбитражна цена 2032 г. – до $45,60

Докато светът очаква подобрения, се появи трета алтернатива: решения за мащабиране. Тези иновативни софтуерни приложения работят върху базовия слой на блокчейн, като Ethereum, за да подобрят неговата производителност. Arbitrum е отличен пример за решение за мащабиране, което наскоро набира популярност сред потребителите на Ethereum за по-ефективно изпълнение на техните транзакции.

Arbitrum може да добави към многобройните предимства на Ethereum, да повиши бавната производителност на мрежата и да намали рязко нарастващите такси, които заплашват да спрат нейния растеж и да разубедят потенциалните потребители. Потребителите на Ethereum трябва да претеглят възможностите си: да преминат към по-бързи, по-рентабилни блокчейни като Solana, Fantom или Avalanche или да изчакат дългоочакваните надстройки за съживяване на мрежата през следващите години. Или помислете за Arbitrum. ARB добра инвестиция ли е?

Колко струва Arbitrum?

Текущата цена на Arbitrum е $1,03. През последните 24 часа той отбеляза обем на търговия от 139,14 милиона долара. С пазарна капитализация от $1,314 милиарда, което го поставя на позиция #37. Цената на ARB отбеляза ръст от 0,84% през последните 24 часа. ARB има циркулиращ запас от 1 275 000 000.

Анализ на арбитражната цена: ARB в процес на възстановяване

TL; DR Разбивка

  • ARB се понижи с 91,25% от своите $11,80 ATH, определени на март 2023 г.

  • MACD е положителен, като инерцията се забавя през последните 4 часа.

  • В краткосрочен план ще се движи настрани.

Крипто пазарът беше нестабилен миналата седмица и късите продавачи го експлоатираха. Отхвърлянето на цената на токена на слой 2 при майски върхове около $1,58 доведе до спад на цената до критична зона на търсене, предлагайки печалби на късите продавачи.

ARB ценови анализ 1-дневна графика: Натискът върху продажбите се забавя

ARB се понижи с 91,25% от най-високата си стойност за всички времена (ATH) от $11,80, определена през март 2023 г., и непрекъснато пада. Монетата е намаляла с 18,03% спрямо миналия месец.

Инерцията надолу на ARB се забавя. Линиите на тенденцията на William Alligator се разминават, което означава нарастваща волатилност. Индексът на относителната сила се върна и се разшири под 50. Това подчертава седмичния натиск за продажба.

ARB/USD 4-часова ценова диаграма: ARB се обръща

4-часовата диаграма подчертава движението на ARB през юли и август. Беше мечи през периода, с периодични кратки възстановяване. ARB достигна месечния връх от $1,1956 и коригира след това, достигайки дъно от $0,916 в четвъртък. Той се коригира през уикенда и сега се търгува по подвижните средни.

Прогноза за цената на Arbitrum – цената на ARB се очаква да достигне $1,42 до 24 юли 2023 г.

MACD е положителен, като инерцията се забавя през последните 4 часа. Линиите на тренда на William Alligator се сближават, докато неговата волатилност се забавя - RSI показва, че ARB се обръща от територията на свръхпродаденост.

Какво да очакваме от следващия анализ на цените на ARB?

ARB беше кървава баня миналата седмица, принуждавайки го да препродаде територия в краткия период от време. Той започна да се възстановява през уикенда и ще се движи настрани в краткосрочен план.

Последни новини:  Фондация Arbitrum стартира първата програма за безвъзмездни средства

Във вълнуващо развитие на 19 юли фондация Arbitrum разкри дългоочакваната си първа програма за безвъзмездни средства. В съответствие с мисията на фондацията, както е посочено в нейния устав, програмата има за цел да насърчи растежа на екосистемата чрез предлагане на безвъзмездни средства за партньорски проекти и подкрепа на образователни инициативи чрез лични и онлайн събития.

Новообявената програма, уместно наречена „Фондационни безвъзмездни средства“, е предназначена да работи в хармония с Arbitrum DAO, тъй като и двете организации работят за постигане на съответните си цели. Съгласно декларацията за мисията и уставните документи, фондация Arbitrum ще разпредели безвъзмездни средства, като гарантира, че те се придържат към очертаните директиви.

Разбирането, че Програмата за безвъзмездни средства на фондацията не замества безвъзмездни средства, управлявани от DAO, е от съществено значение. Вместо това, той функционира като допълваща инициатива за справяне със специфични цели и области на възможности, идентифицирани от Фондацията. Основният фокус на безвъзмездните средства е да стимулират растежа на екосистемата, наблягайки на финансиране на проекти, които могат да донесат значителна възвращаемост за екосистемата Arbitrum. Подкрепяйки проекти, които подобряват приемането, укрепват техническата инфраструктура и насърчават устойчиви общности, Фондацията има за цел да затвърди позицията на платформата в блокчейн пространството.

Всяка безвъзмездна помощ, издадена чрез програмата, ще бъде етапна и базирана на KPI, осигурявайки сътрудничество с успешни кандидати за постигане на предварително определени цели.

Програмата за безвъзмездни средства на фондацията ще бъде изпълнена на няколко фази, всяка от които обслужва приложения от конкретни области в рамките на екосистемата Arbitrum. Встъпителната фаза ще акцентира върху децентрализираните приложения и развитието на инфраструктурата за Arbitrum Nova и Arbitrum One. Потребителите могат да намерят допустимите категории за тази фаза на официалния уебсайт на Arbitrum Foundation. Да предположим, че даден проект не отговаря на критериите за текущата фаза. В този случай кандидатите се насърчават да подават предложения директно до Arbitrum DAO чрез описания процес на конституиране или да изчакат бъдещи фази.

Прозрачността и отчетността са от първостепенно значение за подхода на Фондацията. Проектите, избрани да получат безвъзмездни средства, ще имат възможност да покажат работата си, а основните дейности на програмата ще бъдат документирани в изчерпателен доклад за прозрачност, в съответствие с AIP 1.1.

Програмата за безвъзмездни средства на фондацията е непрекъсната инициатива с текущ прозорец за приемане на безвъзмездни средства, което позволява на проекти да подават заявки, ако е необходимо. Докато първоначалните фази ще продължат приблизително три месеца, те ще приключат, когато фондация Arbitrum прецени, че целите са изпълнени.

Публикацията на Георги Шопов: "Прогноза за цената на Arbitrum 2023 – 2032 г.: Може ли ARB да достигне $100?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!