Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цената на Ethereum, пазарната капитализация е 200 милиарда

Прогноза за цената на...
Прогноза за цената на Ethereum, пазарната капитализация е 200 милиарда

Прогноза за цената на Ethereum, тъй като пазарната капитализация достига 200 милиарда долара: Какво следва за ETH?

Прогноза за цените на Ethereum: Навигиране до крайъгълния камък на пазарната капитализация от $200 милиарда

Ether (ETH), криптовалутата с мощност, захранваща блокчейна с активиран интелигентен договор на ниво 1 на Ethereum, прави значителни крачки в синхронизиране с по-широкия крипто пазар. В понеделник той се повиши с приблизително 3% през последните 24 часа, както се съобщава от CoinGecko. Това покачване увеличи пазарната капитализация на Ether до впечатляващите 200 милиарда долара, като текущата цена се движи около 1680 долара, отразявайки значително увеличение от 10% спрямо предишни месечни дъна. Въпреки този положителен импулс, траекторията на растеж на Ether изглежда изостава от тази на Bitcoin (BTC), водещата криптовалута в света, която може да се похвали със зашеметяващата пазарна капитализация от над $600 милиарда, почти три пъти повече от тази на Ether.

Ethereum продължава да поддържа своето господство като най-широко използваната и доверена блокчейн с активиран интелигентен договор в крипто сферата. Това надмощие се подчертава от неговия 68% дял от общата стойност на всички криптовалути, заключени в интелигентни договори, известни като заключена търговска стойност (TVL), според DeFi Llama. цялостното скок на пазара, той остава относително по-слаб в сравнение с Биткойн. През последните 30 дни Биткойнът скочи с приблизително 16%, със забележително увеличение от 80% на стойността през годината. За разлика от това, растежът на Ether е по-умерен, показвайки 6% увеличение през последните 30 дни и консервативно увеличение от 34% за годината. Това несъответствие може да се дължи на различни фактори, включително специфични за Биткойн основи, регулаторна стабилност и преобладаващото търсене на Биткойн като защитен актив.

Относителната слабост на етер е допълнително осветена от слабите му основи. Пускането на Ether фючърсни ETF в САЩ отбеляза слабо търсене, което показва ограничен институционален интерес. Освен това обемите на спот търговия с Ether на основните борси останаха стагниращи, напомняйки нивата, наблюдавани последно в края на 2020 г., когато цената на Ether беше стотици долари. Активността във веригата също изглежда слаба, като падащите такси за газ предполагат по-ниска скорост на изгаряне на ETH. Следователно предлагането на Ether на моменти става инфлационно, което води до намаляване на недостига на токена и, следователно, на неговата стойност.

Total Value Locked (TVL) на Ethereum показа низходящ тренд след пика си през април, спада от около 70 милиарда долара до приблизително 48 милиарда долара. Стагнацията в TVL може да се отдаде на повишаващите се лихвени проценти по безрисковите държавни облигации на САЩ, които предлагат по-висока доходност в сравнение със силно волатилните заложени деривати на етер.

Спадът на пазарната капитализация на XRP от $5 милиарда не възпрепятства възходящата прогноза на Expert за $20

Гледайки напред, прогнозите за цената на етер може да се подобрят значително, ако криптовалутата успява да пробие над ключовото ниво на съпротива при $1,700. Преодоляването на това препятствие може да проправи пътя за скок към 200-дневната пълзяща средна (200DMA) малко под $1800, с потенциални допълнителни печалби към летните върхове малко над $2000. Въпреки че се очаква по-широкото пазарно рали, водено от Биткойн, да подсили представянето на Етер през следващите седмици, значително възраждане на основите на Етер, особено в активността във веригата и TVL, вероятно ще бъде необходимо, за да изпревари Биткойн.

Разгледайте Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) – обещаваща крипто алтернатива

На фона на обещаващата перспектива за установените крипто пазари, възможностите за диверсификация са от решаващо значение за опитните търговци. Влезте в Bitcoin Minetrix, иновативен децентрализиран протокол за копаене на Биткойни, генериращ значително вълнение в крипто общността. Проектът успешно набра над $2,1 милиона от ранни инвеститори в предварителната си продажба на токени $BTCMTX.

$BTCMTX служи като роден токен на протокола, като дава възможност на инвеститорите да залагат своите токени и да печелят непрехвърлими кредити за копаене на Bitcoin Minetrix. Тези кредити могат да бъдат изгорени от техните собственици, което им дава дял в приходите от копаене на Bitcoin Minetrix. Освен това, притежателите на токени $BTCMTX ще получат награди, като специална част от доставката на токени ще бъде разпределена за ранните играчи.

Управляван чрез интелигентни договори в децентрализираната блокчейн Ethereum, протоколът на Bitcoin Minetrix осигурява подобрена прозрачност и сигурност в сравнение с услуги за централизиран облачен майнинг. За търговци, търсещи иновативни възможности, Bitcoin Minetrix представлява завладяваща опция в непрекъснато развиващия се крипто пейзаж.

Публикацията на Роберт Петров: "Прогноза за цената на Ethereum, пазарната капитализация е 200 милиарда" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!